Digitaliseringskonsulent til digital sundhedsinnovation i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Vil du være med til aktivt at arbejde med den digitale transformation i det nordjyske sundhedsvæsen? Har du interesse for sundhedsvæsenet kombineret med tekniske kompetencer og evne til at omsætte udfordringer til brugbare it-løsninger?

Vi søger en digitaliseringskonsulent med en brugerorienteret og teknisk profil, som ønsker at arbejde med digital sundhedsinnovation i Udviklingsafdelingen, Strategisk Digitalisering.

Udviklingsenheden har til formål at understøtte den digitale transformation på regionens hospitaler. Vi digitaliserer og automatiserer arbejdsprocesser, som gør det muligt at levere sundhedsydelser på en ny måde, der hvor teknologien assisterer de sundhedsprofessionelles arbejde. Herunder at udvikle digitale løsninger med henblik på at opsamle, anvende og dele data på tværs af enheder samt at understøtte hospitalernes strategiske indsatser for Region Nordjyllands borgere.

I udviklingsafdelingen har vi et særligt fokus og kompetencefelt indenfor de kliniske it-systemer, hvor automatisering af arbejdsprocesser fortrinsvis er rettet mod de systemer, som anvendes på regionens hospitaler.

I kontoret er der et bredt fagligt spænd, som blandt andet omfatter ingeniører, softwareudviklere og medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund, hvilket giver et bredt kompetencefelt i forhold til at udvikle og understøtte klinikere og hospitalerne som helhed med forskellige udviklings- og digitaliseringsopgaver.

Vi søger en digitaliseringskonsulent, der igennem uddannelse og job har erhvervet kompetencer, som omfatter produktudvikling med fokus på at skabe nye løsninger fra ide til et færdigt produkt.

Vi søger ligeledes en digitaliseringskonsulent, der kan indgå i regionens ambitioner om at skabe nye digitale muligheder, som kan omsættes til effektive løsninger med fokus på patientforløb på tværs af sektorer, sygehusafdelinger og borgerens eget hjem.

Om opgaven:
Som digitaliseringskonsulent vil du sammen med det øvrige udviklingsteam have et tæt samarbejde med brugerne af it-systemerne på hospitalerne, og du vil indgå i et nært samarbejde med resten af udviklingsafdelingen, ledelsen og it-organisationen.

Digitaliseringskonsulenten vil blandt andet kommer til at arbejde med:
  • Udvikling og design af digitale løsninger til brugerne af it-systemerne på hospitalerne samt til regionens borgere
  • Afklaring af brugernes behov fx gennem besøg og samarbejde med sundhedsprofessionelle
  • Analyse af hvordan behovene bedst implementeres under hensyntagen til eksisterende it-systemer
  • Indgå i prioritering af de udviklingsindsatser, som skaber mest værdi for hospitalerne og slutkunderne
  • Design og beskrivelse af løsninger. Fx gennem user stories og mock ups.
  • Konfiguration og automatisering af arbejdsgange eksempelvis ved udvikling af softwarerobotter m.m. (RDA/RPA)
  • Deltagelse i store og små it-projekter herunder også den nye elektroniske patientjournal (EPJ)
  • Arbejde med indførelse af diverse teknologier på forskellige modenhedsniveauer, mobile applikationer m.m.
  • Udvikling og transition af digitale løsninger i samarbejde med den interne Drift- Forvaltning- og Supportorganisation

Om dig:
Vi søger en person med den rigtige kombination af udviklingskompetencer og erfaring med eller interesse for sundhedsområdet.

Vi forventer, at vores nye digitaliseringskonsulent har:
  • Erfaring med udvikling af nye digitale services – gerne til sundhedssektoren.
  • God organisations- og forretningsforståelse.
  • Erfaring med at arbejde med værdiskabelse og MVP (Minimum Viable Product).
  • Erfaring med processer for produktudvikling, fra ideafklaring, design, test, udvikling, implementering og opfølgning på den reelle værdiskabelse.
  • En teknisk indsigt og forståelse for data/datamodellering
  • Erfaring med at samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere, som indgår i udvikling af digital sundhedsinnovation
  • Et digitalt mindset forstået på den måde at du kan indtænke digitale trends, teknologier og data til at udvikle produkter fra ide til et produkt, hvor kontinuerligt samarbejde og feedback fra kunden inddrages i udvikling af løsningen.
  • Resultat- og kommunikativ orientering hvor fokus på værdiskabelse er essentiel.


Som person er du fleksibel, forandringsparat og formår at kombinere tekniske kompetencer samt at kunne kommunikere med brugere og andre interessenter.

Du har erfaring med eller interesse for at arbejde i et agilt udviklingsmiljø, hvor du som udgangspunkt arbejder i et tværfagligt team. Du er drevet af at skabe værdi ud fra fælles strategiske mål. Du er interesseret i at kunne arbejde med forskellige roller i de agile processer, som vi arbejder med i afdelingen, ud fra hvad der er behov for i teamet og i afdelingen.

Du værdsætter humor og en uformel omgangstone, der bidrager til en kreativ og inspirerende dialog både socialt og fagligt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, og gerne med uddannelse indenfor sundheds-it, produktudvikling eller med erfaring indenfor sundhedsområdet.

Vi tilbyder:
En spændende arbejdsplads med en stor diversitet i arbejdsopgaverne, som har sit primære fokus på at understøtte den digitale transformation på hospitalerne.

Et fagligt inspirerende miljø centreret omkring sundheds-it hvor værdiskabelse på hospitalerne er en afgørende drivkraft.

Et læringsmiljø som rummer mange forskellige faglige kompetenceområder og muligheder for at tilegne sig ny viden og nye færdigheder.

Om Digitalisering og IT:
Digitalisering og IT har 200 kompetente medarbejdere, som understøtter og videreudvikler digitalisering af sundhedsområdet og har til mål at levere sikker og stabil drift døgnet rundt til de ca. 14.000 brugere og 10.000 it-arbejdspladser i Region Nordjylland.

Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Annemarie Lomartire på mobil: 50998198.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansættelsesforhold:
Stillingsopslaget omfatter 1 fast fuldtidsstilling.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 1. juli
Ansættelsessamtaler forventes gennemført mandag 5. juli

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg
  • Torsdag den 01. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. september 2024 47
5. september 2024 46
4. september 2024 47
3. september 2024 46
2. september 2024 45
1. september 2024 44
31. august 2024 44
30. august 2024 45
29. august 2024 45
28. august 2024 42
27. august 2024 43
26. august 2024 45
25. august 2024 45
24. august 2024 44
23. august 2024 48
22. august 2024 47
21. august 2024 52
20. august 2024 51
19. august 2024 53
18. august 2024 54
17. august 2024 54
16. august 2024 54
15. august 2024 53
14. august 2024 51
13. august 2024 52
12. august 2024 51
11. august 2024 53
10. august 2024 53
9. august 2024 54
8. august 2024 50
7. august 2024 51

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!