Backend-udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du et startup-mindset samt lyst til at være en del af en agil organisering, der har til opgave at have en central og aktiv del i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter.

Vi er en stærk del af udviklings- og innovationskraften på tværs af hele Region Midtjylland, og vi har brug for et nyt teammedlem, der har styr på sin kode. Vi har etableret en åben platform til agil udvikling, hvor vi udvikler og afprøver nye digitale løsninger i samarbejde med klinikere, patienter, leverandører og eksterne parter. Vores vision er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Rejsen er allerede startet, og du skal være med til at præge den.

Vi tilbyder dig et job som backend-udvikler, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier, og hvor du skal være med til at sikre, at vi følger med udviklingen. Teamet arbejder ud fra det princip at vi kommer fra ide til løsning på måneder – ikke år. Platformen består af microservices på Kubernetes og Docker – og de første løsninger er allerede i drift.Udvikling af platform, apps og services

I tråd med vores agile tilgang kommer du, sammen med teamet, til at stå for at udvikle selve microservice platformen samt applikationer og services hertil. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der vil udvikle og ændre sig i takt med at platformen holdes opdateret med den teknologiske udvikling. Du motiveres af at være med i en opstartskultur, hvor nysgerrighed og evnen til at operere i en foranderlig verden er vigtig.

Du kommer primært til at arbejde med den tekniske videreudvikling af platformen, services og applikationer, hvor opgaverne bl.a. er:
  • Udvikle og automatisere deployments til både testmiljø og produktionsmiljø
  • Udarbejde platformsstrategi og træffe de strategiske valg for videreudvikling af platformen
  • Optimere og videreudvikle driften, så klinikerne og patienterne oplever høj performance og robusthed
  • Implementere automatiseret test af bl.a. Docker images
  • Styre backend-arkitekturen og porteføljen af microservices
  • Udvikle nye apps og microservices
  • Samarbejde med eksterne leverandører, der også leverer microservice-løsninger
  • I samarbejde med brugerne udvikle løsninger fra behovsafklaring til i idriftsættelse

Vi har en række teknologier i spil f.eks. Docker, Kubernetes, Git, NodeJS og Go. Det vigtige er ikke, om du allerede er mester i alle teknologierne, men at du har lysten og evnerne til at lære at mestre dem og fremtidens teknologier.Dialog, dygtighed og dristighed – 3 stærke værdier hos os

Du kommer ind i en DevOps "startup-kultur", hvor du har store muligheder for at få indflydelse på både opgaver, processer, metoder og redskaber. Dette stiller krav til netop dialog, dygtighed og dristighed – og en bred kompetenceprofil.

Vores omgangstone er afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau. Vi bestræber os på at arbejde efter agile prin­cipper, og samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Du kommer til at arbejde sammen med mange engagerede kolleger fra hele It-afdelingen, der brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance. Dialog og åbenhed er derfor afgørende for at finde den rette løsning. Vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid og samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på 29 11 06 23 eller [email protected]. Vi holder samtaler løbende. Inden samtalen må du forvente at skulle udfylde en personprofil, og i forbindelse med samtalen er der en kodetest.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af ca. 500 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
17. oktober 2024 7
16. oktober 2024 9
15. oktober 2024 7
14. oktober 2024 7
13. oktober 2024 7
12. oktober 2024 7
11. oktober 2024 8
10. oktober 2024 8
9. oktober 2024 8
8. oktober 2024 9
7. oktober 2024 9
6. oktober 2024 9
5. oktober 2024 9
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 10
28. september 2024 10
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 12
17. september 2024 9