Erfaren Solutions Architect til strategisk rolle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vær med til at sætte Systemates tekniske agenda Søger du et dynamisk job med ansvar og indflydelse? Og nyder du at være bindeleddet mellem de tekniske og de kommercielle målsætninger? Hos Systemate søger vi lige nu en dygtig og erfaren Solutions Architect, der vil være med til at sætte den tekniske retning på Systemates nuværende – og fremtidige – softwareprojekter.

Jobbet I rollen som Solutions Architect vil du komme til at sætte dit præg på en forskelligartet palette af projekter, både Systemates egne IP’er og især også de løsninger vi laver for vores kunder. I dagligdagen vil du arbejde på tværs af organisationen, hvor du både vil agere teknisk sparringspartner for ledelsen på både strategisk og taktisk niveau, samt arbejde tæt med projektledere, softwareudviklere og kunder. Med andre ord vil du være primus motor i forhold til at sætte agendaen hos Systemate og vores kunder.
Du skal være komfortabel med at arbejde med løst definerede opgaver, samt at gøre dem mere konkrete gennem udarbejdelse af planer og forsimpling af de komplekse og tekniske beskrivelser. Rollen som Solutions Architect kræver samtidig, at du nyder at tage del i en tæt kundedialog, hvor fokus vil være at finde frem til den bedste løsning for kunden. Du forventes at være i stand til at skabe en tæt, tillidsfuld og langvarig kunderelation, så du let kan sætte dig ind i forretningsgange hos kunden og matche det op imod tekniske løsninger. Som Systemates nye Solutions Architect kræves der, at du er vant til at arbejde selvstændigt, men samtidig at du kan indgå i teams som personen, der sætter den tekniske – og den kommercielle – agenda.

Hvem er du? Vi søger en fagligt stærk person, der har erfaring i rollen som Solutions Architect på store og komplekse softwareprojekter. Vi forestiller os, at du har erfaring med tilbudsarbejde, samt er vant til at skulle bidrage på flere projekter samtidig og dermed holde det overordnede overblik. Du har desuden en stærk kommerciel forretningsforståelse og er hurtig til at sætte dig ind i kundernes arbejdsgange og behov. Vi forestiller følgende:

  • Du har en relevant uddannelse, enten på bachelor- eller kandidatniveau. Evt. i datalogi, ingeniør, ITKO eller lignende
  • Du er udadvendt og bliver ikke slået ud af at skulle stå på forreste række i et salgspitch
  • Du er procesorienteret og analytisk stærk og kan dermed hurtigt gennemskue faldgruber og risici i et givet projekt
  • Du har solid erfaring med Microsoft teknologier (C#, .NET og Azure - sidstnævnte er en klar fordel, men ikke et krav)
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

Vi lytter til dine ønsker Ud over at tilbyde dig et job med:

  • Stor grad af frihed
  • Faglige kompetente kollegaer
  • Mulighed for at levere et godt stykke arbejde

Så ved vi også godt, at ingen personer er ens!

Dette imødekommer vi fx ved at være meget åbne overfor dit valg af udstyr. Vi tør ikke helt at sige, at du har frit valg, men det er tæt på, så har du konkrete ønsker til PC, skærm, tastatur, headset osv., så sig endelig til.

Hvad tilbyder Systemate? Du bliver en del af et dynamisk miljø og en organisationsstruktur, der desuden er åben og uformel. Det betyder i praksis, at også du er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Vi tilbyder en fast løn- og pensionspakke med sundhedsforsikring, overtidsbetaling, lækker frokostordning i personalerestauranten, frisk frugt, nødder og snacks, frisklavede smoothies, frie læskedrikke, fri kaffe/the, en fyldt slikskuffe, rabat på briller og solbriller og en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra brætspil, LAN party, firmafester/rejser og andre sociale aktiviteter.

Hjemmearbejde Hjemmearbejde er kommet for at blive.

Hos Systemate elsker vi at møde hinanden på vores flotte kontor for at vidensdele, men nogle opgaver er bedre at tage hjemmefra.

Vi er fleksible mht. hjemmearbejde, med ”frihed under ansvar”, hvor man lige sikrer sig, at det også fungerer for sit team og sine kollegaer.

Softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren.

Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af elkunder, markedskommunikation på elmarkedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder eldata, der vil danne vidensfundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.

Dagligdagen i Systemate Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på.

Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi.

Er du blevet nysgerrig? Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder, uanset om det er i form af en traditionel ansøgning eller et uformelt opkald.

Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf.: 4248 8484 eller sende ham en mail på [email protected]. Han har altid tid til en uforpligtende snak.

Du kan også møde ham på LinkedIn.

Ansøgning Du ansøger nemt og uden at skulle bruge meget tid på den traditionelle ansøgning.

Du søger stillingen online og vi behandler naturligvis dine informationer i fortrolighed.

Vi ønsker at finde den rette kandidat hurtigst muligt, så vi tager ansøgere ind til samtale løbende.

Du ansøger nederst på siden.

Bliv en del af den grønne omstilling I Danmark har vi store planer for den grønne omstilling. Det betyder, at vi hele tiden spekulerer i, hvordan vi skal komme sikkert og effektivt i mål. Et af de områder, der i øjeblikket udvikler sig med lysets hast, er området for grøn energi. Her går spørgsmålet på, hvordan vi bedst muligt udnytter jordens vedvarende energikilder, nemlig vind-, sol- og vand energi. Danmark er ambitiøse.

Faktisk så ambitiøse, at vi har givet os selv en skarp deadline. Danmark kræver nemlig intet mindre end en 70% reduktion i udledningen af drivhusgasser i 2030 sammenlignet med 1990. Foreløbigt har vi opnået de 40% siden 1990. Så selvom vi allerede er godt på vej, har vi alligevel enormt travlt!

Verdensmål IT og data er afgørende for at nå klimamålene og Systemate er med til at udvikle løsninger der accelererer den grønne omstilling, og vi bidrager til disse 5 verdensmål.

Det er da endnu en god grund til at være stolt af det, vi laver!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 10
28. september 2024 10
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 12
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 11
4. september 2024 11