Systemudvikler / supporttekniker søges til [xxxxx] i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Ambitiøs og servicemindet systemudvikler/supporttekniker søges til Jysk CTS i Århus.

Drømmer du om at være med til at udvikle fremtidens standarder inden for energioptimering via CTS/IBI ? Er du mand for at hjælpe en kollega, der er kørt fast i marken? Og er du så systematisk, at du kan køre en 40-dages test på vores anlæg? Så har vi en ledig plads på kontoret med dit navn på.

Jysk CTS A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for intelligent bygningsautomatik med voksende aktiviteter inden for installation, renovering og service af CTS og IBI systemer. Vi er et certificeret Honeywell, Trend og Tridium systemhus, og vi besidder nogle af branchens bedste kompetencer. Alle har vi en passioneret tilgang til at udfordre og udvikle CTS-løsninger, så vi altid leverer de bedste løsninger, og den højeste kvalitet til vores kunder.

Jysk CTS blev grundlagt i 2003 og har siden været under rivende udvikling. Vi har afdelinger i Karlslunde, Kolding, Esbjerg og Århus, og vi har i dag knap 60 medarbejdere - men vi mangler en mere.

Dine arbejdsopgaver:Som systemudvikler og supporttekniker i Jysk CTS lover vi dig en spændende hverdag med mange forskellige opgaver, kunder og samarbejdspartnere. Når du bliver en del af teamet, kan du se frem til at blive oplært i de nyeste standarder og få indsigt i højt komplicerede og avancerede anlæg. Hos os er betegnelsen "nørd" et hædersmærke. Dine kommende arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Programmering af JACE8000/HAWK8000 webcontroller
  • Opsætning af Arena NX og Tridium N4 Supervisor
  • Gennemførsel af 40 dages test på nye projekter via supervisor
  • Support af kolleger i marken og kunder
  • Deltage i projektrelaterede møder, herunder tidsplansmøder og projektgennemgang

Det skal du kunne:

Det er en krævende stilling, hvor selv de bedste får mulighed for at udvikle sig, og derfor lægger vi vægt på at få en teamplayer på holdet, som allerede kender til branchen:

  • Du skal have indgående branchekendskab til CTS/IBI
  • Du skal have erfaring med Tridium eller Centralines produkter
  • Du skal være ihærdig, vedholdende og ansvarsfuld
  • Du skal være struktureret og god til at skabe overblik

Vi kan tilbyde dig:

  • En alsidig hverdag, hvor du både får lov til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver, samtidig med at du er en del af et stærkt team, hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden med at løse opgaver og problemer undervejs.
  • Vi har en dynamisk hverdag, men en flad organisation og en uformel og positiv omgangstone.
  • Flere gange om året bliver der afholdt sociale arrangementer for alle medarbejdere.
  • Et job med frihed under ansvar - du får mulighed for at planlægge din arbejdsdag, som det passer dig, så længe opgaverne løses inden for tidsrammen.
  • Mulighed for at udvikle dine kompetencer både fagligt og personligt.
  • En fuldtidsstilling i vores Århus afdeling med en løn, der matcher dine kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

Vil du være med på vores hold?

Send en kort ansøgning og dit cv til [email protected] og skriv ”8210-SYS” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende, til den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores Afdelingsleder Dennis Larsen på tlf. 41 78 77 59. Er du interesseret i at vide mere om Jysk CTS, kan du besøge vores hjemmeside

www.jysk-cts.dk/jobs

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus V
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1