Rekrutteringsfirma

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Forskelligartede, spændende projekter med stor frihed til at præge – lyder det tiltalende? Så er her en jobmulighed, du ikke må gå glip af! Du får her muligheden for at komme med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt.

betterpeople søger på vegne af Heymate Fullstack-udviklere.

Heymate er et mediehus beliggende i hjertet af Aarhus, som skaber og investerer i succesfulde digitale forretninger. På tre år har Heymate skabt en forretning med 500 websites, to millioner besøgende hver måned og omkring 65 medarbejdere fordelt på selskaberne: Heymate, Heymedia, Bilhandel, Admill, Vores Mediehus og Spain Holiday.

Udvikling af hjemmesider og apps samt nye features
Heymate har vokseværk, og derfor søges 3 nye Fullstack-udviklere til teamet. Du får som Fullstack-udvikler ansvar for at udvikle både hjemmesider og apps fra ny samt at løfte allerede eksisterende til nye niveauer og skabe nye features. Du får lov til at arbejde med en helt række forskelligartede firmaer og sites inhouse, da IT-afdelingen støtter op om alle Heymates hurtigt voksende online-selskaber. Du bliver dermed en vigtig medspiller for selskaberne, som du har mulighed for at berige og løfte.

Styr på C#
Dine kvalifikationer har du sandsynligvis opnået gennem en relevant IT-uddannelse som datamatiker, multimediedesigner eller lignende og gennem nogle års erhvervserfaring i en Fullstack-stilling. Hos Heymate arbejdes der primært med følgende teknologier, og du har god erfaring med arbejde med flere af dem:

  • SQL Server
  • ElasticSearch
  • RabbitMq
  • NET Core (C#)
  • SCSS/CSS
  • React & Angular
  • Typescript
  • Azure DevOps


  • Vigtigst af alt har du styr på backend-delen (C#), og du trives med at udfordre dig selv med forskelligartede opgaver. Miljøet i dagligdagen er stærk uformelt og fagligt inspirerende, og alle er klar til at sparre og udvikle hinanden, organisationen og de enkelte forretninger.

    Samarbejdsvillig og lærelysten udvikler
    Som person er du samarbejdsvillig og har god selvindsigt i forhold til dine evner. Du er lærelysten og elsker at udvikle dig fagligt. Når først du er klædt på til en ny opgave, er du selvkørende og flyver afsted. Da Heymate er en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, er du klar på at skifte spor og ændre prioritering, når det kræves, og du er åben for at se de muligheder, det skaber.
    I forhold til sprog er det en fordel, hvis du både behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

    Et innovativt miljø med stor frihed til at præge
    I stillingen som Fullstack-udvikler bliver du en vigtig person hos Heymate, og du kommer til at arbejde med nogle særdeles spændende projekter, som du har stor frihed til at forme. Du vil opleve et alsidigt og afvekslende job, som du virkelig kan vokse i. Du kommer til at indgå i et stærkt team, som er tæt forbundet og har god sparring, og de glæder sig til, at du bliver en del af holdet. Overordnet set bliver du en del af et innovativt og inspirerende miljø og en virksomhed med et stort potentiale og teamspirit i topklasse.

    Kulturen er præget af ambitionen om at ’vækste i vildskab, men aldrig blive store’ kombineret med tilgangen ’eksekvering For The Win’ og en mentalitet, der bygger på ’en for alle, alle for en’.
    Der er stor fleksibilitet hos Heymate, og der tilbydes en række sociale aktiviteter som sportslige events og festlige arrangementer.

    Rekrutteringen varetages af betterpeople
    Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994 eller Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail [email protected] eller på telefon 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
    OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Århus

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Århus

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Århus.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    15. september 2024 89
    14. september 2024 90
    13. september 2024 91
    12. september 2024 89
    11. september 2024 90
    10. september 2024 91
    9. september 2024 92
    8. september 2024 94
    7. september 2024 91
    6. september 2024 94
    5. september 2024 93
    4. september 2024 94
    3. september 2024 94
    2. september 2024 96
    1. september 2024 94
    31. august 2024 95
    30. august 2024 96
    29. august 2024 96
    28. august 2024 91
    27. august 2024 94
    26. august 2024 99
    25. august 2024 97
    24. august 2024 96
    23. august 2024 100
    22. august 2024 96
    21. august 2024 94
    20. august 2024 93
    19. august 2024 95
    18. august 2024 96
    17. august 2024 96
    16. august 2024 96

    Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Århus

    Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

    Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

    At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

    Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

    Bydele i Århus 

    Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

    Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

    Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

    Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

    Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

    Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

    Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

    Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

    Mere information om Århus 

    Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.