OK Energiteknik søger Mødebooker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

I OK Energiteknik søger vi en tillidsvækkende kollega, som kan varetage den indledende dialog med potentielle kunder i vores mødebookerteam.

Vi oplever et stigende behov for specialistrådgivning hos private, som skal træffe en beslutning om valg af varmepumpe. Det er disse potentielle kunder, vi er i kontakt med i mødebooker-teamet. Her er vores vigtigste opgave at afdække det indledende behov hos kunden, både for at afklare om vi er den rette leverandør, men også for at sikre et godt udgangspunkt for kunden og vores tekniske konsulenter inden et eventuelt møde.

Dine primære opgaver bliver at booke kvalitetsmøder til vores Salgskonsulenter, hvor fokus er på - i samarbejde med kunden - at kvalificere de møder som du planlægger for vores konsulenter.

Det overordnet mål er, i dialog med kunden, at indsamle de nødvendige oplysninger og introducerer kunden til OK Varmepumpeløsninger, så kunden får det optimale udbytte af samtalen og det efterfølgende besøg af salgskonsulenten, som du booker sidst i samtale på vejene af salgskonsulenten.

Du vil blive supporteret med relevante ringeliste indeholdende varme emner, bliver bakket op at OK stærke brand og en del af et succesfuldt team.

Din erfaring

… kan du have med dig fra mange forskellige jobs. Måske har du været kørende sælger, arbejdet med kundeservice hos en grossist, har erfaring fra en telemarketingafdeling, været koordinator eller noget helt andet…

Det vigtigste for os er, at du har erfaring med den værdiskabende kundedialog og har lyst til at tale med alle typer mennesker. Vi lægger vægt på, at du er rolig, velargumenterende og en stærk formidler. Samtidig skal du kunne skabe overblik og tage ansvar for at opgaverne bliver varetaget bedst muligt.

Din arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og du er præstationsorienteret. Har du teknisk indsigt, er det et plus, da du skal tilegne dig viden på varmepumpeområdet.

Det er også en fordel, hvis du er hjemme i den danske geografi, da vi booker besøg hos kunder i hele landet. Her er det vigtigt, at vores tekniske konsulenters kalendere er hensigtsmæssige i forhold til køreafstand mellem møderne.

Vi er …

OK Energiteknik, et datterselskab i OK-koncernen. Vi har stærke ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling og er inde i en massiv vækstperiode.

Vi er knap 100 medarbejdere fordelt på kontoret i Taastrup og Viby J samt en masse kolleger på farten. 30 kolleger er knyttet til OK’s hovedkontor i Viby J. Her bliver du en del af vores mødebookerteam, som med dig tæller fire medarbejdere, der alle refererer til salgschefen for salg til private.

Vi vægter vores samarbejde højt, har en uformel omgangstone og sunde værdier. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.

Stillingen er på 37 timer om ugen, primært i tidsrummet fra kl. 9:00 -17:00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Sagsbehandlere til kontrol af udbytterefusion – Aa...

    Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt, og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed Vil du arbejde i Danmarks stø..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2