Allerød Kommune søger systemadministrator til Prisme Debitor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Har du erfaring med debitorstyring i en kommune - og kunne du tænke dig at hjælpe med at implementere nyt økonomi- og debitorsystem? I så fald har Allerød Kommune lige stillingen til dig!

Sammen med dygtige kolleger får du ansvar for at optimere brugen af vores systemer, herunder sikre gode opkrævningsprocesser og fortsat lave restancer. Stillingen er med ansættelse 1. juni 2022 eller snarest muligt og er på fuld tid med fleksible arbejdstider efter devisen "frihed under ansvar". Vi tilbyder gode muligheder for at arbejde hjemme, når opgaverne tillader det.

Vi tilbyder
Du får en central rolle i forhold til den kommende opgradering af vores økonomisystemsplatform til Prisme 365 (Microsoft Dynamics 365). Du skal også være med til at implementere og vedligeholde integrationer til en række KOMBIT-systemer og sikre en god onboarding til PSRM, statens nye inddrivelsessystem. Vi er en lille kommune med lave restancer, og vi tilbyder dig en bred og varieret opgavepalette:
  • Systemadministration og driftsovervågning
  • Opsætning af batchjobs
  • Mapning af integrationer via bl.a. ØIR
  • Systemafstemninger og afstemning og kontroller af forskellige debitorforhold
  • Tværgående samarbejde med kolleger i Økonomi og andre afdelinger i kommunen, som bruger Prisme debitor
  • Udviklings- og projektopgaver, herunder deltagelse i bruger- og arbejdsgrupper, blandt andet når vi skal opgradere til Prisme 365
  • Bidrage til effektive arbejdsgange, herunder høste synergier i samarbejdet mellem debitor- og regnskabsfunktionen.


Om dig
Du er en problemknuser, som med en positiv indstilling tager ansvar for opgaveløsningen i samarbejde med kolleger i Økonomi og andre fagområder. Du har systemforståelsen og IT-kompetencer, som er særlig vigtige i denne stilling, idet debitorstyring har en stor andel i at sikre, at snitfalder fra 3. parts leverandører er opsat korrekt og dermed fungerer efter hensigten. Måske har du allerede kendskab til Prisme Debitor. Du har desuden god talforståelse og interesse for at lære nyt, og du har lyst til at være med til at videreudvikle debitorstyringen i Allerød Kommune.

Samtidig har du en relevant uddannelse, en offentlig kontoruddannelse eventuelt med videreuddannelse på opkrævningsområdet eller lignende, og dermed også erfaring fra tilsvarende stilling fra en anden kommune. Du er vant til at sætte dig ind i en kompleks lovgivning og kunne videreformidle det til både kolleger og borgere.

Hvem er vi
Økonomi er en stabsfunktion, som understøtter udviklingen af kommunens kerneopgaver ved at levere robust drift, sikre styringsgrundlag og ledelsesoverblik gennem effektive processer og løbende dialog. Vi er i øjeblikket 23 engagerede og dygtige medarbejdere fordelt på tre teams: Budget og Regnskab, Udbud og Indkøb og Debitorstyring.

I Debitorstyring arbejder vi målrettet og med borgeren i centrum på at optimere opkrævningsprocesser og nedbringe kommunens restancer, blandt andet ved en god systemunderstøttelse af vores mange brugere. Vi tilrettelægger arbejdsgange med sigte på en god borgerbetjening og en tværgående, helhedsorienteret forståelse for opkrævning af kommunens krav. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø og godt kollegaskab med plads til forskelligheder.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Vælg os som din nye arbejdsplads fordi
  • Du er sammen med dygtige og engagerede kolleger i den daglige debitorstyring, hvor ikke to dage er ens.
  • Du får tæt samarbejde med budget- og regnskabsfunktionen, som er med til at sikre synergi og optimal udnyttelse af vores fælles Økonomisystemsplatform.
  • Du får en central og vigtig rolle som debitor systemadministrator og samtidigt frihed til at omsætte din faglighed til reelle forandringer.
  • God mulighed for vidensdeling, da vi sidder i et åbent og lyst kontorlandskab.


Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Er du interesseret
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Jette Møberg på 21 72 11 84 eller faglig koordinator Diana Andersen 48 12 61 80.

Du uploader din ansøgning sammen med CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 24. april 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 26. og 28. april 2022 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4cefefa3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Allerød
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 5
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5