Lead Solution Architect indenfor Digital Commerce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

I Digital Commerce afdelingen hos Columbus er vi på en vild rejse med vores store passion om at hjælpe vores kunder med at transformere deres digitale forretning. Lyder det spændende? – Det synes vi også!

Vi leder efter vores nye Lead Solution Architect, der deler samme passion og som med sin tekniske forståelse for arkitekturen i og omkring Commerce kan drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende løsninger for vores kunder.

Din rolle


Du bliver kunders trusted digital advisor med ansvar for at designe, analysere og implementere nye Commerce løsninger samt afdække nye behov. Dit ansvarsområde strækker sig derfor over hele kundens livscyklus, hvor du løbende rådgiver kunder og kolleger omkring de tekniske løsningsmuligheder baseret på kundens behov, de forretningsmæssige krav og de nuværende processer ude hos kunden. Du deltager samtidigt i presales aktiviteter og afholder workshops.

Din hverdag bliver langt fra triviel. Den ene dag planlægger du forud, den næste dag har du møde med en kunde og den tredje dag udarbejder du løsningsarkitektur og dykker ned i det tekniske.

Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med Kasper Emil Hansen, Business Development Director, som også vil være din leder. Derudover vil du indgå i et internationalt set-up i tæt samarbejde med dine Digital Commerce kolleger i NO, SE og UK samt resten af Columbus’ forretningsområder. Vi har et bagland af eksperter, der er specialister i hvert deres område indenfor Commerce og som kan understøtte dit arbejde. Dette betyder at du i højere grad vil indtage en generalist rolle og navigere i forskellige Commerce løsninger fremfor at være specialist indenfor et specifikt område.

Hvorfor er det her en god jobmulighed?


Columbus er allerede Nordens største Commerce hus med en stor produktportefølje i NO, SE og UK, og nu er tiden kommet til at vi skal udnytte markedspotentialet i Danmark, hvor du kommer med på rejsen i en tidlig fase. Du træder derfor ind i et internationalt set-up, hvor vi arbejder med projekter på tværs af landegrænser og allerede har en stor eksisterende produktportefølje indenfor Commerce og PIM løsninger, som bare står og venter på dig. Det betyder at der venter store og spændende projekter til dig.

Selvom vi er nordens største Commerce hus, så lever iværksætterånden stadig dybt i os. Vi skaber rum for kreativiteten når vi sammen sætter retningen for Commerce DK. Samtidig kribler det i os for at holde os opdateret på de nyeste tendenser indenfor området, så vi kan hjælpe vores kunder i lang tid fremover. Der er derfor rig mulighed for at sætte sit eget præg med plads til at shine uden at Columbus som brand shiner for dig.

Men dét betyder ikke, at vi er på farten hele tiden. Vi er rigtig gode til at arbejde sammen med vores kolleger og kunder via Teams og prioriterer også tiden med vores familier højt.

Der er flere muligheder i rollen. Om end du har en leder gemt i maven eller gerne vil styrke dine tekniske kompetencer, så tager vi imod dig med åbne arme.

Så hvorfor arbejde i Columbus?


Med vores nye strategi, ’Focus23’, er vores mål at positionere os som de større kunders foretrukne digitale rådgiver med fokus på øget kundeværdi og en forenklet driftsmodel, som frigør det fulde vækst- og samarbejdspotentiale, både lokalt og globalt.  

Vi har et godt udgangspunkt! – De sidste par år har vi etableret en stærk markedsposition og tilbudt end-to-end digitale løsninger i en stor portefølje af produkter samt forbedret vores kunde loyalitet, og opnået en stærk finansiel position. Nu er tiden kommet til at vi skal udnytte det fulde markedspotentiale, hvorfor Digital Commerce er et af de helt store fokusområder i rollen som trusted digital advisor.

Hvad dine kolleger siger om dig


Du har et indgående kendskab til produkter og løsninger, som relaterer sig til Commerce, hvilket ofte medvirker til at det er dig, som kunderne og kollegerne går til når de har behov for vejledning omkring tekniske beslutninger ift. muligheder og begrænsninger.

Du har hele din personlighed med på arbejde, og er en person kollegerne gerne vil drikke en kop kaffe med. Samtidig håber vi at du, ligesom os, følger med de nyeste Commerce tendenser i en foranderlig verden. Måske kribler det endda ligefrem i dig for at inspirere og dele ud af dine erfaringer til andre. Vi kender følelsen.

Kvalifikationer


Du har erfaring med at drive Commerce projekter fra A-Z; Alt lige fra scoping og implementering til lancering og videreudvikling. Din titel betyder ikke så meget- I dag er du måske arkitekt, teknisk projektleder eller noget helt tredje hos en leverandør eller slutbruger. Vigtigst af alt, kan du qua din erfaring med at drive e-handelsprocesser og Commerce projekter kombinere teknik og forretning samt genkende faldgruber.

Kom og hav det sjovt sammen med os! 


Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om Commerce projekter, er vi mere end 2.000 globale kolleger, der bare venter på dig.   

Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg ved at uploade dit CV eller via din LinkedIn. 

Vi indkalder til samtaler løbende og følger op med en personlig tilbagemelding. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 10
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 9
30. september 2024 8
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 12
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 13
22. september 2024 13
21. september 2024 13
20. september 2024 15
19. september 2024 14
18. september 2024 14
17. september 2024 14
16. september 2024 13
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 11
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 5