Tech Lead til forretningskritisk applikation/kernesystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Tech Lead til forretningskritisk applikation/kernesystem

Kan du sætte teknologisk retning og gøre andre udviklere dygtigere og bedre?


Har du flere års erfaring som Java-udvikler/-arkitekt, og leder du efter en mulighed, hvor du kan bringe al din viden i spil i en absolut nøglerolle med et stort og helt afgørende teknologisk ansvar? Er det samtidig vigtigt for dig at gå på arbejde i et positivt og imødekommende miljø, hvor du er omgivet af kolleger, der både har deres faglighed på plads og interesse i dig som menneske? Gør det heller ikke noget, at du har ordnede forhold med masser af forskellige medarbejdergoder og en sund work/life balance? Lyder det helt ok, så skal du læse videre nu.

Primær teknologisk ansvarlig for central applikation/kernesystem

Du bliver primær teknologisk ansvarlig (retning, tools, framework) for den applikation/det kernesystem (TopBiz), der understøtter erhvervsforretningen. I tæt dialog med Enterprise Arkitekten og din Tech Lead kollega analyserer og designer du løsninger for nyudvikling/optimeringer på platformen. Sideløbende med at du bruger min. 1/3 af din tid på selv at kode, er du sparringspartner og go-to-guy for flere agile teams, hvad angår integration og udveksling af data mellem systemer, features i applikationen etc. Dine primære opgaver bliver at:

  • Forstå TopBiz’ muligheder og begrænsninger så du kan samle og formidle retning for TopBiz
  • Sikre, at nyudvikling på platformen sker i god kvalitet, i overensstemmelse med arkitektur og i en fornuftig balance i forhold til IT-gæld
  • Sikre, at der foreligger high level arkitekturtegninger, tekniske designdokumenter for ny udvikling
  • Sikre, at integration med andre systemer i Topdanmark er af teknisk god kvalitet
  • Sikre, at der er udarbejdet forretnings- og IT-teknisk dokumentation, og at dette forankres i organisationen
  • Skabe et godt og tæt samarbejde med test manageren om metoder og tools
  • Deltage i det kommende arbejde med transition til Guidewire – og varetage en tech lead rolle i det nye systemlandskab

Systemet er velkonsolideret, så opgaven handler ikke om nyudvikling på systemniveau, men om løbende optimeringer, der kan hjælpe erhvervsforretningen til at arbejde mere effektivt og mere kundevenligt.

Nysgerrig og åben holdspiller med flere års erfaring som Java-udvikler/-arkitekt

Som Tech Lead er du faglig leder. Det vil sige, at du ikke har det formelle personaleansvar, så du slipper for MUS-samtalerne og al den trælse administration. Til gengæld skal du elske at dele din viden og hjælpe andre til at blive bedre og dygtigere. Det gælder både i forhold til at give spændende opgaver fra dig/uddelegere, og når kolleger kommer til dig med et problem, de ikke kan knække på egen hånd. Du skal samtidig have en nysgerrighed på de ting, der ligger uden for dit eget teknologi-nicheområde. Du kan derfor både sætte dig ind i nye ting og skabe en god dialog med mange forskellige mennesker på tværs af fag- og ansvarsområder. Derudover rummer dit CV:

  • Flere års erfaring som Java-udvikler/-arkitekt
  • Erfaring med at sætte dig ind i komplekse sammenhænge – bevæge dig ind i ukendt land og finde løsninger
  • Erfaring med at skabe overblik over og retning for arkitekturen i større systemer

Om applikationen/kernesystemet TopBiz

Nyudvikling på TopBiz er baseret på Docker containers som platform, hvor vi primært bruger Java 11, frameworket Spring Boot, værktøjerne Git, Jenkins pipelines, Elasticsearch etc. samt continuous delivery. Vi har også en ældre platform, hvor serverdelen kører på WebSphere, og hvor der også findes en fed klient skrevet i Java Swing. Her er leverancemodellen baseret på ni årlige produktionssætninger. Vi bruger strangler pattern til at flytte udvalgt funktionalitet fra gammel til ny platform.

Din nye afdeling

Du får ca. 65 gode kolleger i Core Systems non-life. De fleste af os og dig selv inklusive holder til på Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, men vi har også en gruppe meget kompetente kolleger i Kuala Lumpur. Vores ansvar er at udvikle og vedligeholde kernesystemerne til salg og policeadministration i Topdanmark, så vores evne til at levere har meget direkte indflydelse på Topdanmarks samlede forretning.

Vores teams arbejder på forskellig vis. Nogle indgår i leverancestrømme, andre sørger for at holde applikationerne i god form eller varetager drift og support eller store og små udviklingsopgaver inden for ekspertområder. Lige så vigtigt er det, at vores afdeling er et rigtig godt sted at være.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 20. juni 2021.

Vores håb er, at vi kan nå at afvikle interviews fra slutningen af juni og ind i starten af juli med hensynstagen til eventuelle ferieplaner. Tanken er, at du begynder 1. september, hvor alle er tilbage fra ferie, så vi kan sikre, at du har den absolut bedst tænkelige opbakning i forhold til at få en rigtig god start hos os.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Solution Manager, Henriette Saarup på 4019 7095 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. september 2024 13
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 11
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 8