Forretningsarkitekt til strategieksekvering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsarkitekt til strategieksekvering

Vil du have stor indflydelse, høj eksponering og udviklingsorienteret ledelse i fedt team?

Har du nogle års erfaring fra en konsulentlignende rolle, hvor du forvandler forretningsstrategi til konkrete handlinger og resultater? Er du derfor nu klar til at tage det næste vigtige karriereskridt, så har du svaret her. I dette job får du direkte indflydelse på eksekvering af de vigtigste strategiindsatser i Topdanmarks største division. Du kommer til at arbejde i Landbrug & Erhverv – et yderst spændende forretningsområde med mere end 110.000 tilfredse kunder og 450 dygtige medarbejdere.

Rollen gør, at du helt naturligt bliver eksponeret for en lang række beslutningstagere i forretningen, og du vil derfor hurtigt få et stærkt netværk, som styrker dine udviklings- og karrieremuligheder. Derudover kan du se frem til at være omgivet af gode og kompetente kolleger i et team, der ligger helt i top på divisionens temperaturmålinger.

Ansvar for strategieksekvering på forretningskritiske initiativer

I tæt samarbejde med kolleger i divisionen og matricen får du ansvar for at sikre strategieksekvering på en række af de vigtigste initiativer i divisionen. IT spiller ofte en afgørende rolle i vores løsninger, hvorfor dine evner til at bygge bro mellem forretning og IT er med til få os rigtigt i mål.

Du lykkes ved at sikre opbakning til og fremdrift på de få, men afgørende initiativer, som driver vores resultater. Det sker gennem stærk kommunikation, involvering og samarbejde med de rigtige kolleger på tværs af forretningen.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Udarbejde og præsentere beslutningsoplæg og status på strategiinitiativer for divisionsledelsen
  • Omsætte strategimål til konkrete initiativer inkl. at være primær driver på pilotprojekter
  • Understøtte prioriterings- og udviklingsprocesser i samarbejdet med udviklingsstrømmene
  • Planlægge og facilitere workshops og lignende med inputgivere fra forretningen og IT
  • Sikre resultatskabelse på divisionens strategitiltag via opfølgning og mitigerende handlinger
  • Samarbejdsorienteret optimist med nogle års erfaring fra en konsulentlignede strategirolle

Vi leder efter dig, fordi du ser muligheder og samtidig har nemt ved at prioritere din tid på det, der skaber mest værdi i en hektisk hverdag. Du er den helt rigtige til jobbet, fordi du finder stor motivation i at udvikle løsninger og processer, som fungerer for vores medarbejdere og kunder – det kræver, at du har overblik kombineret med et godt øje for væsentlige detaljer.

Du er god til at samarbejde, fordi du har en åben tilgang og evner at se en opgave fra flere sider og ikke mindst, fordi du grundlæggende har respekt for dine samarbejdspartnere. Jobbet kræver gode kommunikationsevner og herunder evnen for at kunne vinkle dine budskaber, så de giver mening for de mennesker, du er i dialog med. Du skal derudover trives med at blive mødt med stor tillid og derfor også kunne drive opgaver fremad på egen hånd. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • En videregående kommercielt orienteret uddannelse som fx cand.merc., HD eller lignende
  • Nogle års erfaring fra en konsulentlignede rolle, der meget gerne må have givet dig indsigt i den finansielle sektor
  • Erfaring med strategi- og forretningsudviklingsmodeller
  • Erfaring som projektleder og facilitator på projekter, hvor IT er en væsentlig del af løsningen
  • Motivation for en stejl læringskurve og en hektisk hverdag med mangeartede opgaver

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Du kan se frem til blive del af et godt team med fire kompetente og meget engagerede kolleger inkl. chefen for Kommerciel Strategi & Implementering. Stemningen er som nævnt helt i top, det tror vi i høj grad skyldes, at der er ledelsesmæssigt fokus på hver enkelts fortsatte udvikling og trivsel. Vi er tæt på og referer direkte til koncernledelsen, så der er kort beslutningsvej og stor mulighed for indflydelse på vores strategieksekvering.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 18. september, 2022. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg gerne stillingen med det samme.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Kommerciel Strategi & Implementering i Landbrug & Erhverv, Anders Vraa på 2154 3162.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der kan se dig selv være med til at forenkle og optimere [xxxxx]’s softwarelicens-landskab. Du kan se frem til gode kolleger i et forholdsvist nyt team, plads til så..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Fullstack-udvikler til IDAs “Team Hverve og Synlighed”Vi udvider i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur og leder efter en erfaren fullstack-udvikler med kendskab til Net og programmering .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Do you want major learning opportunities while innovate a world leading video data company from the inside?If you have good experience in the cloud native technologies and you are motivated by a .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. juli 2024 14
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 14
2. juli 2024 13
1. juli 2024 15
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 15
26. juni 2024 15
25. juni 2024 12
24. juni 2024 11
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 11
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9