Erfarne generalister til Strategisekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Brænder du for at arbejde i snitfladen mellem strategi, it-udvikling og det politiske niveau? Vil du arbejde tæt på den øverste ledelse i Danmarks største it-styrelse? Vil du være med til at varetage skatteforvaltningens interesser i tværoffentlige samarbejder om digitalisering? Så er det dig, vi har brug for!

Vi søger en kollega til Team Digitalisering i Strategisekretariatet, hvor opgaverne spænder vidt mellem teknik, politik og administration. Vores team har særligt fokus på det tværoffentlige samarbejde om digitalisering og styrelsens strategi og indsatser på området, som vi koordinerer med interne og eksterne samarbejdspartnere. Dertil sætter teamet retningen for styrelsesdirektørens møder med eksterne samarbejdspartnere. Lige nu driver vi også flere nye, ambitiøse governance-tiltag i organisationen, hvor vi er ansvarlige for at udvikle, implementere og facilitere de nye processer.

Ansvar for at skabe den strategiske sammenhæng i styrelsens tværoffentlige engagement
I Team Digitalisering får du en bred kontaktflade og en central rolle som bindeled mellem ledelsen og styrelsens forretningsområder, hvor du har ansvaret for at skabe den strategiske sammenhæng i opgaveløsningen. Dine opgaver består primært i:

  • At lede processer samt udarbejde analyser og beslutningsoplæg, der tager hånd om it-faglige problemstillinger og nye digitale muligheder i det tværoffentlige samarbejde.
  • At indsamle data og viden fra et bredt udvalg af interessenter på tværs af skatteforvaltningen og tværoffentlige fora vedr. it og digitalisering, som understøtter ledelsens beslutninger på området.
  • Sætte retningen for vores direktørs møder med eksterne samarbejdspartnere, herunder forberedelse af strategiske dagsordener og præsentationer.

Udover opgaverne i Team Digitalisering indgår du i kontorets samlede opgaveløsning, der også omfatter understøttelse af styrelsens internationale samarbejde samt understøttelse af direktionens strategiarbejde.

Du kan se frem til at blive en del af et kontor med dygtige og ambitiøse kollegaer, hvor vi løfter i flok og ikke lader os slå ud af uforudsete forhindringer. Vi har et godt sammenhold og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os.

Dygtig formidler med politisk og strategisk sans
Vi forestiller os, at du har en relevant, længerevarende akademisk uddannelse. Det er dertil et krav, at du har flere års erfaring med nogle af ovenstående opgaver fra en politisk styret organisation.

For at trives i jobbet er det vigtigt, at du:

  • Er en dygtig formidler, som hurtigt kan sætte sig ind i styrelsens forretningsområder og omsætte komplekst it-fagligt stof til skarpe ledelsesoplæg og præsentationer.
  • Har erfaring med – eller er nysgerrig på – offentlig digitalisering og kan bidrage aktivt til at udvikle og facilitere projekter og netværk om dette emne.
  • Er en holdspiller med gode samarbejdsevner og et solidt overblik, som kan navigere i en stor og kompleks organisation med forskellige faggrupper samt videndele med mindre erfarne kollegaer.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt relevant dokumentation bedes sendt via nedenstående link senest den 19. juli 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Pernille Mogensen på telefon 72372849 eller underdirektør Kasper Schiøth på telefon 29131604. Det bemærkes, at samtaler afholdes løbende.

Der kan blive gennemført tests som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Billund
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Brobyggende IT-Forretningsarkitekt

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Test Engineer

    Opportunity Do you have a keen interest in diving deep into the details and an enthusiasm for solving complex technical challenges? Do you want to be part of a company committed to the environmen..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Billund over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0