Pædagogisk IT-koordinator - skab den digitale transformation på vores skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst at styrke brugen af pædagogisk IT gennem support og facilitering af læringsforløb for vores undervisere? Og kunne du tænke dig at være med til at sætte strategisk retning for digitaliseringen på Danmarks største SOSU-skole?

Du bliver en vigtig brik i vores arbejde med digitalisering, og du skal i tæt samarbejde med vores administrative IT-koordinator drive både det daglige og strategiske arbejde med digitale platforme og systemsammenhænge på skolen. Dit fokus bliver at sikre, at vores undervisere har kendskab til og kan bruge vores forskellige pædagogiske IT-værktøjer – så de kan understøtte elevernes læring. Det er en nyoprettet stilling, og du får derfor rig mulighed for at præge og udvikle de konkrete opgaver.

”Vi arbejder målrettet med IT og digitalisering i hele organisationen, og vores ambition er at opnå et stærkt digitalt mindset på SOSU H. Det kræver et paradigmeskift i måden at tænke og tilrettelægge uddannelse på, og derfor har vi brug for en stærk pædagogisk IT-profil”, fortæller uddannelsesdirektør Gitte Brodersen.

Du får en central placering i organisationen med direkte reference til uddannelsesdirektøren. De fleste af dine arbejdsdage vil foregå fysisk i vores afdeling i Brøndby, men du skal forvente ugentlige møder på vores forskellige adresser.

Vær den, som får de andre til at shine

Vi har først og fremmest brug for, at du er superbruger af vores forskellige IT-værktøjer – og du skal være så dygtig, at du kan lære fra dig på en levende og praksisnær måde. Vi benytter Itslearning og Skoletube som vores primære læringsplatforme. Din opgave bliver at supportere vores undervisere, så de bliver endnu bedre til at bruge platformene i undervisningen. Du skal udvikle og gennemføre mini-kurser og webinarer med udgangspunkt i vores fælles pædagogiske grundlag. Og du skal være vores vigtige resurseperson, som vi kan trække på, når vi skal træffe beslutninger på IT-området.

Du vil også være guld værd, når du

  • Udarbejder vejledninger, der er til at forstå og tage i brug for alle undervisere – også for dem, der synes IT er en mundfuld!
  • Skaber netværk og mødes med kollegaer, hvor du både lytter og inspirerer til nye tanker
  • Har blik for de tværgående behov i vores matrix-organisation og er skarp til at skabe sammenhæng. Både mellem mennesker, afdelinger og systemer.
  • Afdækker det digitale kompetenceniveau hos både undervisere og elever, kommer med forslag til indsatser - og eksekverer dem!


Du er en holdspiller med blik for organisationen

I tæt samarbejde med vores administrative IT koordinator bliver du hjernen bag SOSU H´s strategi på IT-området. Strategien skal både indeholde mål og handleplaner med konkrete opgaver, og strategien vil på den måde fastlægge dine opgaver på længere sigt. Et succeskriterium, der allerede nu lægger fast, er, at du på sigt udvikler ledelsesinformation i forhold til, hvordan læringsplatformen og andre digitale teknologier kan understøtte centrale omdrejningspunkter i vores pædagogiske grundlag.

Du bliver ikke alene om denne spændende opgave, for du har Niels med hele vejen.

”Vi kommer til at have et tæt samarbejde omkring driften af SOSU H’s forskellige IT-platforme. Vi skal også i fællesskab sikre, at SOSU H’s IT kontinuerligt minimerer unødvendige arbejdsgange. Og vi skal have fokus på at skabe en gennemsigtig IT-struktur for kollegaer og elever”, fortæller IT-koordinator Niels.

Du er den perfekte klon mellem en didaktisk ekspert og IT-nørd

Vi forestiller os, at du har en pædagogisk grunduddannelse med en overbygning indenfor IT. Måske er du læreruddannet med en kandidatoverbygning fra IT-universitetet. Du har erfaring med undervisning og god indsigt i didaktik og pædagogik – gerne i forhold til erhvervsuddannelserne. Og så er du knivskarp på den IT-tekniske bane.

Du er også:

  • Initiativrig og igangsættende - du får ting til at ske og får folk omkring dig med
  • Dygtig til at drive processer fremad
  • En erfaren formidler og facilitator
  • Hurtig til at skabe relationer og opbygge et netværk i organisationen
  • Kendetegnet ved organisatorisk og strategisk forståelse


Hos os er der højt til loftet og kort til sparring

Vi er en organisation, der lægger vægt på tillid og dialog. Du får derfor mulighed for at løbe afsted med dine opgaver i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Vi er også en lærende og udviklingsorienteret organisation, og vi tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling – både internt og eksternt. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige uddannelse.

Som pædagogisk IT-koordinator vil du være med til at præge et spændende uddannelsesområde med stor politisk bevågenhed på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Gitte Brodersen, telefon 22797410 eller IT-koordinator Niels Hassø, telefon 24949515.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag d. 13. juni 2021. Forventet tiltrædelse er d. 1. august 2021. Vi holder første runde samtaler i uge 24 og anden runde samtaler i uge 25. Hvis du bliver indkaldt til anden samtale, vil du blive bedt om at løse en case.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link. Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvor vi vil bede dig om at give konkrete eksempler på løsning af opgaver, hvor du er lykkes med at skabe digital transformation eller læring.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Brøndby
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Software Development Engineer in Test - High Risk ...

    Job ID: 23748 Would you like to work with Test Automation? We are now looking for a Software Development Engineer in Test to build & manage a strong automated test framework and to design and imp..
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    We are currently looking for a Software Engineer with NET skills and experience in developing software and services on Cloud Providers.A strong team player who contributes positively to the ID..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Senior Statistician / Data Scientist

    Do you want to use your statistical background to develop drugs and improve the lives for patients over the world? Do you want to help scientists in [xxxxx] use their experimental resources .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • C# Software Engineer for Core systems

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4