Rekrutteringsfirma

[xxxxx] søger MS systemkonsulent til IT-virksomhed i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du alsidige IT-kompetencer, og er du klar til at bruge dem på at servicere og finde løsninger til nogle af Danmarks største abonnementskunder? Er du skarp inden for enten SQL, Exchange, Office 365, Azure eller Navision? Er du på udkig efter en stilling med fleksible, attraktive ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder? Så læs videre!

Virksomheden, som betterpeople rekrutterer for, er lige nu på en spændende vækstrejse, som du har mulighed for at blive en del af. Som systemkonsulent bliver du en del af virksomhedens Service & Solutions DK afdeling, hvor du vil få ansvar for at servicere abonnementskunder i forhold til opstart og drift af deres IT-løsninger. Du vil størstedelen af tiden befinde dig på kontoret, men vil også have opgaver ude hos kunderne. I begyndelsen vil du blive godt introduceret hos Servicedesk-afdelingen, som modtager de første henvendelser fra kunderne. Du vil her blive godt klædt på til at forstå hele servicefunktionens opbygning, og du vil derefter være klar til at løse egne opgaver og gradvist komme mere ud til kunderne.

IT-specialist med flair for kundekontakt
Du har minimum 5 års erfaring med Microsoft, og i og med der er tale om en alsidig stilling, har du også erfaring med og kompetencer inden for SQL, Exchange, Office 365, Azure eller Navision. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med migreringsopgaver til cloud setup, VMware, Veeam, netværk (HPE Aruba, Cisco Meraki m.m.), Windows Server - gerne med certificeringer - samt fejlsøgning og udbedring. Ideelt set er du vant til kundekontakt, og du har muligvis presales-erfaring.

Selvkørende, løsningsorienteret serverkonsulent
Du er en ægte generalist, som kan lide at sætte dig ind i og arbejde med alsidige opgaver. Du er af natur selvkørende og tager ansvar for, at opgaverne løses, og du har ambitioner på både egne og virksomhedens vegne. Som person er du analytisk anlagt, og du har gennem din erfaring på arbejdsmarkedet opnået en god forretningsforståelse. Løsningsorienteret er et ord, der er kendetegnende for dig, og du kan lide at have kundekontakt. Du er en dygtig kommunikatør i både skrift og tale, og dine samarbejdsevner er gode.

Hvad tilbydes du?
Du tilbydes at blive en vigtig del af virksomheden, som har fokus på ’Win as a team’. Man hjælper hinanden, når behovet opstår, og der er tale om ægte teamspirit. Service & Solutions DK afdelingen består i dag af ca. 30 personer, og virksomheden er på en større vækstrejse, som du får muligheden for at blive en del af. Du vil komme til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente folk i et godt og friskt arbejdsmiljø. I stillingen som systemkonsulent vil du opleve både faglig og personlig udvikling, og du har mulighed for at forene karriere med familieliv samtidig, da virksomheden tilbyder fleksible, attraktive ansættelsesforhold. Der afholdes i løbet af året forskellige sociale og sportslige aktiviteter, som der generelt er god opbakning til.

Om virksomheden
Virksomheden tilbyder salg af IT-produkter og services til b2b branchen. I alt er der 130 danske medarbejdere fordelt på fire lokationer i Danmark, og over 1000 medarbejdere i hele norden. Virksomhedens fælles ansvar er at yde en god kundeoplevelse og service. Værdierne i virksomheden er en integreret del af hverdagen, og de stræber efter at bæredygtighed og mangfoldighed udgør en væsentlig del i processerne og virksomheden. Hver eneste person har betydning i virksomheden.

Kunne du tænke dig at høre mere?
Synes du stillingen lyder interessant, så upload din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Stillingen er til besættelse snarest muligt, så ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat. betterpeople A/S varetager rekrutteringen for virksomheden, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte betterpeoples CEO & Partner, Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil +45 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Lead C# Software Engineer

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Senior Data Scientist

    Are you passionate about leveraging machine learning and other advanced analytics methodologies to solve complex and impactful problems? Do you want to be part of a team that innovate and build AI .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Embedded Software Architect

    Embedded Software Architect Oticon Medical is seeking a highly skilled Embedded Software Architect to lead the design and development of the embedded software architecture for our next-generation..
    • Softwareudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Enterprise Architect - Digital Product domain

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4