Ny Afsnitsledende sygeplejerske mangler sygeplejerske til KAK-funktion i fast stilling til intensivt modtagerafsnit N...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vil du have en spændende hverdag hvor din funktion i samarbejde med den afsnitsledende sygeplejerske har til hensigt at:
  • Koordinere og veltilrettelægge patientforløb
  • Understøtte faglig kvalitet og deltage i udviklingen af afsnittets sygepleje
  • Understøtte inddragelse af patienter og pårørende
  • Sikre optimal anvendelse af personalemæssige ressourcer og kompetencer
  • Bidrage positivt til den daglige trivsel og det gode arbejdsmiljø

Du vil komme til at arbejde fortrinsvis i dagvagt på hverdage, med enkelte undtagelser ved ferier/helligdage. Arbejdstiden er som udgangspunkt på 37 timer om ugen.

Gør en forskel hos os.
Som sygeplejerske med KAK-funktion på N6 får du et spændende, afvekslende og udviklende job i en travl hverdag med engagerede, kreative og dygtige kollegaer, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Foruden ovennævnte arbejder vi med:
· Implementering af Safewards og deeskalering som metode.
· Fokus på forebyggelse af tvang.
· Pårørendeinddragelse gennem eksempelvis pårørendegruppe.
· Undervisningsforløb og mentorordning for nyansatte.

Om dig:
Du har interesse for de komplekse patientforløb og du er agerer roligt og er dygtig til deeskalerende kommunikation. Du er robust og har et godt overblik i akutte situationer. Som person er du målrettet og struktureret og har flair for kreativitet og nytænkning. Herudover kan du sikkert genkende følgende hos dig selv:
· Du har flere års klinisk erfaring som sygeplejerske, gerne fra psykiatrien.
· Du er fagligt engageret og er interesseret i personlig såvel som faglig udvikling.
· Du har relevant videreuddannelse på minimum diplomniveau.
· Du evner at motivere og engagere og give faglig sparring, samt gode samarbejds og kommunikative evner.

Om afdeling N6:
Afsnit N6 er et Akut Intensivt Sengeafsnit med 16 sengepladser. Afsnittet er inddelt i et modtageafsnit med 4 pladser og et intensiv afsnit med 12 pladser. Vi modtager patienter fra hele Klinik Psykiatri Nords optageområde. Målgruppen er patienter fra 18 år og opefter, med alle former for psykiatriske lidelser, der kræver akut indlæggelse. Patienterne visiteres via egen læge, psykiatriske ambulatorier eller psykiatrisk skadestue i Aalborg.
Medarbejdergruppen i afsnittet er sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, læger, og socialrådgiver. Desuden er der tilknyttet ergoterapeut og fysioterapeut. Du kan læse mere om N6 her:
https://psykiatri.rn.dk/afsnit-og-ambulatorier/her-findes-de-psykiatriske-sygehuse-sengeafsnit-og-ambulatorier/broenderslev-psykiatriske-sygehus/sengeafsnit/intensivt-sengeafsnit-n6

Vi tilbyder
.
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden. Du får en god introduktion til afsnittet, fagrelevant undervisning og supervision. Du får mulighed for at få en mentor, som hjælper dig med at falde godt til.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jeanette Hougaard tlf. 21755879

Det praktiske:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem DSR og Region Nordjylland. Vi indhenter straffeattest på den kandidat, der ansættes. Stillingen er på fuld tid, men der er også mulighed for et lavere timetal, hvis det ønskes.
Ansættelse:1/12-2022 eller efter aftale. Ansøgningsfrist: 23/10- 2022 Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Brønderslev
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Intermediær inviterer – er DU interesseret? Er du sygeplejerske og ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer i spændingsfeltet mellem at være generalist og specialist indenfor den intermediær..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Vi har brug for ekstra hænder i efterårsmånederne, og derfor søger vi to medicinstuderende pr. 1. september 2024 eller efter nærmere aftale.Vi har et stort fokus på uddannelse, og på at så mang..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Er du en ambitiøs fullstack developer med flair for produktudvikling til web? Vil du arbejde med et produkt, der dagligt gør en forskel for mere end en million mennesker? Så har du nu chancen hos S..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2