Erfaren scrum master til enterprise arkitekterne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren scrum master til enterprise arkitekterne


Er din agile værktøjskasse i orden, og vil du bruge den til at coache, støtte, transformere og videreudvikle et af Energinets digitale teams, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Så er du måske vores nye Scrum Master.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Tag del i den agile og grønne transformation
Vi skal i mål med de ambitiøse danske klimamål, er det vigtigt, at vi er innovative, nytænkende og nysgerrige. Også når det kommer til vores måder at arbejde og samarbejde på.

Nu søger vi dig, der vil med på rejsen, og bringe din viden og erfaring i spil som Scrum Master for Enterprise Arkitekterne, hvis fornemmeste opgave er at bygge bro imellem forretning og teknologi på tværs af Energinets forskellige forretningsområder, og skabe arkitekturen for fremtiden.

Teamet er relativt nyt etableret og består af 6 Enterprise Arkitekter og en Product Owner. Teamet har allerede snust til de agile principper og ceremonier, men de har brug for en erfaren Scrum Master, der kan komme ind og støtte dem med at blive dygtigere som team, skabe noget struktur omkring dem, og ikke mindst assistere dem med at blive mere værdidrevne i deres måde at arbejde på.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Coache, udvikle og inspirere teamet i de agile principper og mindset
  • Skabe rammerne for at teamet kontinuerligt og retrospektivt bliver dygtigere som team, og dermed kan levere mere reel forretningsværdi til Energinet
  • Bidrage til at skabe en struktur, så teamet bliver dygtigere til at levere på deres sprints og roadmaps
  • Planlægge og facilitere gode Scrum ceremonier
  • Planlægge og facilitere team workshops med forretning og interessenter

Derudover bliver du en del af et trekløver bestående af dig selv, Product Owner og Agile People Leader. I fællesskab planlægger og sætter i teamet op til succes på kort, mellem og langt sigt.

Erfaren profil, der vil coache og videreudvikle et spændende team

Som Scrum Master kommer du tæt ind på livet af de individuelle teammedlemmer og forstår, hvad de hver især motiveres af, så du har de bedste forudsætninger for at coache, motivere og holde moralen høj på teamniveau.

Derfor er det vigtigt at du som person og kollega har en imødekommende tilgang, er en god samarbejds- og sparringspartner, og formår at bruge dine evner som menneskekender og dygtig kommunikatør til teamets bedste.

Derudover forstiller vi os, at du:

  • Har min. 2 års erfaring fra en lign. rolle som Senior Scrum Master / Agile Coach
  • Har et teknisk mindset, og forstår at oversætte overordnede forretningsbehov til tekniske løsninger
  • Vil stille spørgsmål ved status quo og kontinuerligt udfordre vanetænkning

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader, Mikkel Windfeld på telefon 52342911.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Særlige forhold
Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Programmører til svejserobotter i Rødekro

    Vil du være en del af en arbejdsplads i vækst? Og er du skarp til at arbejde med programmering af svejserobotter? Så se med her… Vi søger 2 dygtige programmører til vores svejserobotter med op..
    • Softwareudvikler
    • Rødekro
    Få mere info
  • Embedded Linux Developer

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

    Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 6
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 7