Software Ingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Vi er fortsat i rivende udvikling i SCADA/MES afdelingen. og har på trods af Corona fået rigtigt mange projekter. Behovet for visualisering og digitalisering af produktionsprocesser er stigende. Eltronic’s stærke domænekendskab og kompetencer inden for produktions IT er efterspurgte.

Vi søger derfor flere profiler - både udviklere og lead software profiler.

Vi leverer software inden for MES (Manufacturing Execution System), SCADA, produktionsdatabaser og IIOT. Vi er inde i en spændende udvikling hvor flere og flere kunder ønsker vores standardiserede løsninger som basis for produktionsgennemførelse. Eltronic kan levere hele paletten inden for produktions IT-løsninger, og vi har brug for dig til at styrke softwareudviklingen i området.

Vi har udviklet vores eget MES koncept til mindre virksomheder. Her arbejdes der med frameworket VUE, JSON , CRUD og SQL databaser. Vi har tilsvarende udviklet et stærkt framework for diskret manufacturing. Her arbejdes der med .NET frameworket (C# og VB.NET), TwinCat 3 (C++), Access (VBA), VB6 og SQL databaser.

Så vil du gerne arbejde med hele udviklingsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning, og trives du i rollen, der hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser? Så er det muligvis dig, vi søger.

Eltronic er en konsulent og ingeniørvirksomhed, som er specialiseret i optimering af kundernes industrielle processer. Vi leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper derigennem med at øge kundernes konkurrenceevne og sikre en bæredygtig og fremtidssikret forretning.

Klik her for at læse mere om Eltronic.

Jobbeskrivelse

Med reference til afdelingens SCADA/MES Manager bliver du en del af SCADA/MES teamet i Hedensted, der består af arkitekter, lead ingeniører og software udviklere. I takt med at læring om Eltronic’s platform og software opnås vil der for den rette person være mulighed for at kunne vokse med opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udvikling af unikke løsninger i tæt samarbejde med kunderne – herunder deltage i kundemøder med det formål at sikre den tekniske afklaring.
  • Udarbejde tekniske specifikationer
  • Design og programmering af løsninger
  • Bidrage til den fortsatte standardisering af Eltronic’s og kundernes softwareløsninger

Du skal forvente omkring 15 - 30 rejsedage årligt, hvilke du har stor indflydelse på planlægningen af.

Din baggrund

Eltronic er et videnshus især inden automatisering og anvendelse af IT i Produktionen, hvor de bedste kompetencer inden for Engineering er samlet. Kunderne forventer innovation og kompetent sparring, og dine kommende kolleger det samme. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier, og du får mulighed for løbende at opdatere din viden. Du nyder en dagligdag, hvor der arbejdes med de nyeste teknologier og software. Du kan have mange bolde i luften og du magter at gribe dem.

Stillingen stiller store krav til de menneskelige kvalifikationer og din evne og lyst til at kommunikere på tværs af funktioner. Din gennemslagskraft, dit smittende engagement og dine gode kommunikationsegenskaber skaber godt samarbejde og gode resultater.

Din faglige baggrund kan være softwareingeniør, ICT ingeniør, elektroingeniør eller lignende.

  • Du har en god forretningsforståelse og kan samarbejde på tværs af funktioner.
  • Du er innovativ og motiveres af at arbejde med høje standarder og langsigtede løsninger.
  • Du er detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Du er dygtig og din faglige stolthed er stor.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Eltronic tilbyder

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor produkterne og løsningerne er kendt for deres kvalitet, en uformel organisation, hvor resultater betyder mere end titler, samt en afdeling, der ser frem til at byde deres nye kollega velkommen.

Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med et stort ansvar samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Uffe Rasmussen, leder SCADA / MES afdeling på [email protected] eller 20460521.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hedensted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3