Rekrutteringsfirma

Nysgerrig Cloud Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Nysgerrig Cloud Engineer


til Egmonts spændende automatiseringsrejse...

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS. Egmont er midt i en spændende cloud rejse, og migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur står højt på agendaen. Parallelt hermed arbejder de med automatiseringsværktøjer og -processer for at optimere den daglige drift og automatiseret deployment af deres infrastruktur.

Cloud Engineer rollen

I stillingen søger de en profil, der er knivskarp på multi cloud miljøer, herunder både On-prem, AWS eller Azure. Det er essentielt, at du har en solid erfaring med enterprise-miljøer og stærke faglige kompetencer på infrastruktur- og cloud teknologi. Du brænder for ny teknologi og transformationen fra traditionel operations og on-premise infrastruktur til et cloud native setup, der understøtter digital transformation. Det er også naturligt for dig, at holde dig opdateret på den teknologiske udvikling.

Som en del af Egmonts Cloud team, vil du deltage aktivt i opbygningen af det tekniske DevOps fundament, herunder implementering af tools. De fokuserer på automatisering af operations opgaver og udvikling af pipeline til forretningens nye cloud native løsninger.

Du bliver samtidig nøgleressource i en række spændende forretningsprojekter, hvor du tager et aktivt ansvar for Continuous Delivery, udvikling af pipeline, CI/CD og Infrastructure-as-a-Code.

Egmonts ønsker til dig

Egmont forestiller sig til denne rolle, at du har erfaring indenfor DevOps og Cloud Operations og de forventer at du har faglige kompetencer og hands-on erfaring indenfor følgende områder:

  • Implementering af DevOps tools herunder Azure DevOps og Terraform med fokus på at optimere den daglige drift
  • PowerShell, bash og lignende script værktøjer
  • Automatisere deployment af infrastruktur ved hjælp af Continuous Delivery, CI/CD, pipeline og Infrastructure-as-a-Code
  • Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er beskrevet og forankret
  • Erfaring med Azure, AWS og GCP
  • Gerne Linux erfaring

På et personligt niveau er du positiv og udadvendt. Du er analytisk stærk, metodisk og god til at skabe overblik og struktur over dine arbejdsopgaver. Derudover er du en holdspiller, og du værdsætter at være i et team, hvor sparring, gensidig respekt og tillid er grundstenene til at skabe nye løsninger. I jobbet vil du få en bred kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator, der forstår at skabe relationer.

Om Egmont – We bring stories to life

Egmont er en af de førende mediehuse i norden og er med til at forme morgendagens medier med award-vindende historiefortælling og digital innovation. Egmont er også en fond, så det er vigtigt for dem at klare sig godt, for at gøre godt. Egmonts kerneværdier er rummelighed, passion og ambition og deres engagerede medarbejdere arbejder målrettet med deres mission der er at skabe og fortælle historier:

We bring stories to life

Teamet og dine nye kolleger

Egmont søger en Cloud Engineer, der brænder for at understøtte deres mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionelle services og rådgivning til hele koncernen. De arbejder Agile (Safe).

Afdelingen har det overordnede ansvar for at sikre en løbende udvikling og tilpasning af deres cloud fundament, så deres services konstant understøtter forretningens behov. Udover serviceudvikling og den tekniske arkitektur, har de også det overordnede ansvar for design og implementering af Operations tools og processer til understøttelse af automatisering i tæt samarbejde med deres Operations Team. De sidder pt. 4 personer i Cloud teamet og glæder sig til at en ny kollega starter..

Egmont tilbyder

Egmont tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor IT-løsningerne skal understøtte en rivende digital udvikling. Du vil møde spændende udfordringer i et miljø, hvor du kan videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Egmont deltager f.eks. på konferencer verden over for at blive klogere på den udvikling der sker indenfor IT.

I Egmont har deet stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Derfor tilbyder de både interne og eksterne udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt. De værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Egmonti har et rummeligt og fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet, ambitiøse og passionerede medarbejdere og en afslappet og hyggelig jargon.

Vil du være en del af teamet?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kristine Heuser, mobil: 31686141 eller på mail: [email protected]

Arbejdsadresse:
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Gistrup

    Nuklearmedicinsk afdeling, Aalborg Universitetshospital, cyklotron og radiokemi afsnit, søger en radio kemiker/- farmaceut (cand.scient./farmaceut eller cand.polyt. i kemi eller lignende) med tiltr..
    • Softwareudvikler
    • Gistrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 521
4. juli 2024 517
3. juli 2024 501
2. juli 2024 483
1. juli 2024 476
30. juni 2024 468
29. juni 2024 480
28. juni 2024 486
27. juni 2024 491
26. juni 2024 487
25. juni 2024 475
24. juni 2024 478
23. juni 2024 485
22. juni 2024 486
21. juni 2024 492
20. juni 2024 501
19. juni 2024 498
18. juni 2024 492
17. juni 2024 491
16. juni 2024 497
15. juni 2024 506
14. juni 2024 506
13. juni 2024 497
12. juni 2024 498
11. juni 2024 505
10. juni 2024 506
9. juni 2024 526
8. juni 2024 523
7. juni 2024 534
6. juni 2024 527
5. juni 2024 531