It-generalist med agil erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kom med på vores agile rejse i videreudviklingen af Sundhedsplatformen. Har du erfaring med agile metoder, it-governance og ledelsesbetjening samt porteføljestyring? Så er det dig, vi søger til at være med til at drive den agile transformation og få vores digitale visioner til at leve.

Om os
I Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) arbejder vi med udvikling af sundhedsteknologi sammen med hospitaler og koncerncentre i Region Hovedstaden. Vi har det primære ansvar for videreudvikling af Sundhedsplatformen i partnerskab med Region Sjælland og samarbejder med de øvrige regioner, kommuner og staten om en række fællesregionale og tværsektorielle udviklingsaktiviteter på sundhedsområdet.

Vi er godt i gang med en ambitiøs SAFe transformation af udviklingen af Sundhedsplatformen – seks Agile Release Trains (ART) er i 2020 opstartet med det mål at skabe størst mulig værdi for patienter og hospitalspersonale i Region Hovedstaden og Region Sjælland via et agilt og brugerfokuseret mindset i vores it-leverancer.

Du kan læse mere om organisationen her.

Om jobbet
Du bliver ansat i sektionen Porteføljestyring, som har en central placering i organisationen, hvor vi skaber rammer for og understøtter gennemførslen af udviklingsopgaver. Vi arbejder både agilt og med en traditionel projektmodel. I sektionen har vi yderligere det overordnede ansvar for ressourcestyring af udviklingskapaciteten i CIMT.

Vi er 15 dygtige medarbejdere og er en sektion under udvikling, så der vil være gode muligheder for at præge dine egne arbejdsopgaver i et dynamisk miljø, som skal understøtte din personlige og faglige udvikling. Vi har store ambitioner, højt til loftet og tit mange bolde i luften. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab, en uformel omgangstone og flad struktur, hvor vi løfter i flok og glæder os til at komme på arbejde.

Du vil blive en del af det team, som udvikler og implementerer vores agile udviklingsmetoder i arbejdet med Sundhedsplatformen. Teamet består pt. af fire agile coaches, der arbejder med metoder indenfor ART’erne samt én porteføljekonsulent, som arbejder med agil porteføljestyring. Den ideelle kandidat til stillingen har erfaring med og kan arbejde fleksibelt med begge områder.

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger i Porteføljestyring, men vil have en bred snitflade ud mod vores interessenter på ledelsesniveau på både direktionsniveau og i de agile release trains – heriblandt business owners, release train engineers og scrum masters.

Du får en vigtig rolle i implementeringen og den fortsatte udvikling af den agile metode og bliver omdrejningspunkt for at ledelse og medarbejdere får den agile tankegang omsat til konkrete og værdiskabende metoder i praksis.

Dine arbejdsopgaver
Som vores nye kollega vil du sammen med det øvrige agile team skulle bidrage til:

  • Ledelsesbetjening samt udarbejdelse af sagsfremstillinger
  • Videreudvikling og implementering af agilt metodeapparat til bl.a. agil porteføljestyring og arbejdet i ART’er
  • Udvikle og drive større processer i samarbejde med mange forskellige interessenter

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for it, samfundsvidenskab, cand.merc., kommunikation eller tilsvarende. Du har som minimum et par års relevant erfaring og trives med skriftlige fremstillinger ligesom du har gode både skriftlige og mundtlige formidlingsevner. Som person er du arbejdsom og tager ansvar for opgaveløsningen og processen, og du undrer dig undervejs. Dermed er du med til at sikre et løbende fokus på at skabe forbedringer og se løsningsmuligheder.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med agile metoder i en større organisation og du skal have lyst til at omsætte strategiske og operationelle mål til konkrete handlinger og processer.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan håndtere interne og eksterne interessenter effektivt og professionelt
  • kan overskue flere komplekse opgaver på en gang – også med korte deadlines
  • har en skarp analytisk sans og stærke skriftlige formidlingsevner
  • kan bevare overblikket, er imødekommende samtidig med at gængs praksis udfordres
  • er god til at skabe og vedligeholde relationer i en kompleks organisation og værdsætter samskabelse

Vi kan tilbyde dig at blive del af en spændende rejse i et engageret og positivt team, der brænder for det agile felt, implementering og vedvarende udvikling. Vi har et tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor vi ytrer vores meninger, lærer af vores fejl, spiller hinanden gode og får mulighed for at tage ansvar og drive udviklingen, hvilket er med til at gøre vores agile rejse sjov og involverende.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christoffer Rubæk Steiro på telefon 28 99 70 57 eller mail [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og dit arbejdssted vil være på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø.

Tiltrædelse forventes senest 1. oktober 2021.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Der vil blive gennemført test som led i ansættelsesprocessen.

Der er ansøgningsfrist den 15. august 2021 og vi forventer at afholde samtaler i uge 33/34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hillerød
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1