Medarbejder til rollen som DevOps & Cloud Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du få data til at tale?
I ATP’s Pensions & Investments (P&I) investerer vi for at sikre livslange pensioner til danskerne og til gavn for det samfund, vi er en del af.

Det stiller høje krav til IT-løsningerne bag vores investeringer og høje krav til agilitet og time-to-market. Og her kommer vi ind i billedet: Team Business Platform.

I Team Business Platform står vi bl.a. bag fælles IT-platforme, automatisering/DevOps, udviklingsprocesserne og BI-rapportering, der dækker hele investeringsområdet i ATP. Kort fortalt fundamentet for alt den udvikling, der laves i P&I.

Lige i øjeblikket er vi ni medarbejdere, men vi er på udkig efter en ekstra.

Overordnet leder vi efter dig, der vil arbejde med DevOps-disciplinen og blive ekstra god til at automatisere og optimere udviklingsprocesser og infrastruktur på tværs af forskellige områder.

Dig, der:

  • har stiftet bekendtskab med DevOps-disciplinen på din uddannelse og gerne vil udvikle dine færdigheder inden for området yderligere
  • har interesse for at systematisere og automatisere processer omkring software og infrastruktur
  • vil agere bindeleddet mellem udviklere/forretningen og cloud-fundament og hjælpe med at finde de bedste løsninger på tværs af forretningen
  • motiveres af at udvikle og supportere tools, der gør hverdagen nemmere for resten af kollegerne i P&I.

Er du nysgerrig?
Det er ikke et krav, at du kan alt det tekniske på forhånd. Det allervigtigste er din interesse for området.

Du kommer til at indgå i et team, hvor vi er rigtig gode, når det handler om at lave både agile og robuste løsninger og processer til forretningen. Når du først bliver en del af teamet, kan du slet ikke undgå at lære det.

Det er centralt, at du er struktureret, da du (på sigt, når du er kommet godt ombord) vil drive både idéfase, design og implementering i samarbejde med ret forskellige interessenter.

Som person er du typen, der har et helhedsorienteret blik på opgaverne og får energi af at skabe fundamentet for kompromiser og de bedste løsninger, der lever op til kravene på tværs af organisationen. Du tager ejerskab og er struktureret, gennemslagskraftig og pragmatisk forstået på den måde, at du finder nye veje for at skabe løsninger.

Vil du arbejde helt tæt på dem, der skal bruge dine løsninger?
Som en del af Team Business Platform indgår du i P&I’s Business Support. Her får du en hverdag, hvor du hurtigt kommer til at arbejde helt tæt på de forskellige afdelinger på tværs af investeringsforretningen. Vi vil nemlig ikke nøjes med at sidde i et hjørne og lave løsninger ud fra en liste med krav.

Vi vil forstå de udfordringer, vores kolleger sidder med, så vi kan bygge de løsninger, der er brug for. Det kan fx være automatisk opsætning af cloud services, afdækning af nye teknologier og processer for produktionssætning af alt fra egenudviklede cloudservices til rapporteringsløsninger.

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed og god humor (hvis vi selv skal sige det). Vi har en flad struktur, højt til loftet, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Du får masser af faglig sparring og et job, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så kontakt vores eksterne rekrutteringspartner
Hvis du vil ansøge eller høre mere om stillingen, skal du kontakte vores eksterne rekrutteringspartner Helle Nordved via [email protected] eller på telefon 2219 7391.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 6