Rekrutteringsfirma

.NET-udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Elsker du at arbejde med komplekse webløsninger fra start til slut? Indeholder din rygsæk masser af praktisk erfaring med .NET (Core) og C# udvikling, og har du lyst til at udfolde dine tekniske evner in-house i et uformelt miljø? Så kan stillingen som udvikler hos VOLA meget vel være noget for dig…

Det bedste fra dansk design


I over 50 år har VOLA produceret og solgt eksklusive armaturer og tilbehør til hele verden. Virksomheden forfølger en ambitiøs digitaliserings- og IT-strategi og er derfor på udkig efter dig, der kan transformere komplekse IT-systemer til tidssvarende og præcise webløsninger. Som udvikler kommer du primært til at arbejde i følgende systemer:

  • Forretningskritiske interne applikationer
  • Præsentationer i dashboards, der anvendes i hele virksomheden
  • Integrationer og API’er til forretningssystemer

- via deres underliggende SQL-databaser.

Dette IT-landskab får du ansvaret for og skal aktivt deltage i videreudviklingen af disse løsninger. Du driver din egen faglige udvikling og har selv ansvar for tidsstyring på egne projekter og leverancer over for forretningen.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:


  • Housekeeping – vedligeholdelse, support og tilretning af eksisterende webløsninger
  • Programmering af ny funktionalitet til webløsningerne
  • Trouble shooting og sparring med forretningen
  • Tæt koordinering med brugerorganisationen og forretningen om nye tiltag
  • Udarbejde løsningsforslag og mock-ups til konkrete løsninger, som du selv gennemfører

Din arbejdsplads bliver på VOLA’s hovedkontor i Horsens, hvor du bliver en del af IT-afdelingen, der tæller fem kompetente medarbejdere. Du refererer til IT-chef, Jacob Nielsen.

Du finder løsningerne i komplekse systemer


Du får en nøglerolle i videreudviklingen af VOLA’s webløsninger. Den rolle træder du ind i med stort drive fra dag ét – tilsat en solid portion praktisk erfaring med C#-udvikling, gerne på .NET Core og Entity frameworket – med både backend- og frontend-udvikling. Ideelt kommer du med erfaring fra en tilsvarende bred udvikleropgave, hvor du har haft ansvaret for en række in-house- eller kundeløsninger.

Med andre ord; dit faglige fundament kan der ikke sættes en finger på. Kombineret med din modenhed og dit gå-på-mod manifesterer du dig naturligt i en rolle, hvor der bliver en del opgaver, som du selv må finde løsningerne på. Relativt hurtigt formår du at absorbere kompleksiteten i webløsningerne – som ikke er lav – og bliver virksomhedens go-to-person for dette vigtige område.

Din uddannelse har formentlig rødder i en relevant IT-udvikleruddannelse, som f.eks. datamatiker, dataingeniør eller lignende, og sprogligt begår du dig på både dansk og engelsk. Vigtigst af alt; du har den rette personlighed, indstilling og attitude, som passer ind i kulturen hos VOLA.

Celebrating continuity, celebrating change


Virksomheden er kendt for dens høje kvalitet og unikke design, der har rødder i et samarbejde med Arne Jacobsen – et samarbejde der fortsat tegner stregerne i den skandinaviske enkelthed, der præger VOLA-serien.

Kulturen er desuden præget af en høj grad af nytænkning og effektivisering, som blandt andet tæller LEAN. VOLA agter fortsat at udvikle dens position som et eksklusivt designmærke, der repræsenterer det bedste fra skandinavisk design. Bliv klogere på VOLA på virksomhedens hjemmeside, Facebook, Pinterest, Twitter og Instagram.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Headhuntere, Michael Worsøe eller Rolf Østergaard.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Horsens

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    About the job If you are experienced with back-end software development and you love working with mission-critical solutions you might be the new colleague we are looking for: In [xxxxx] we..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tranbjerg J

    Bliv en del af et entusiastisk team til fremtidens medieplatform Du vil træde ind på et stærkt, selvstyrende team med dybt kompetente kolleger i en kultur, som er præget af entusiasme, humor og n..
    • Softwareudvikler
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1