Engageret systemejer til Bødesystemet og andre operative applikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Drift, udvikling og vedligeholdelse af politiets operative it-systemer har stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at it-redskaberne fungerer og bedst muligt understøtter vores arbejde. Således bidrager du i dette job, som et vigtigt led i den samlede politimæssige indsats.

Din nye hverdag
Bødesystemet anvendes til opkrævning og sagsbehandling af bøder og sagsomkostninger under strafferetsplejen, som den dømte er pålagt at skulle betale (fx forsvarssalær pålagt ved dom). Systemet bruges til at opkræve bøder, administrere afdragsordninger og håndtere manglende betaling.

Ud fra det kendskab til de bagvedliggende strukturer og forretningsgange i Bødesystemet, som du udvikler over tid, analyserer og specificerer du krav i Bødesystemet. Kravene er oftest lovgivningsmæssige, relaterede til udviklingsprojekter eller ændringsanmodninger. Efterfølgende reviewer du leverandørens løsningsbeskrivelser samt tester disse løsninger. Derudover giver du input til folketingshøringer mv. På den måde er du en afgørende del af nyudvikling af dansk politis bødesystem.

Sektionen består af 22 kompetente og engagerede medarbejdere, som drifter samtlige af politiets operative systemer, så som Polsas, ATKS (Automatisk Trafikkontrol) mv. i tæt samarbejde med den øvrige drift. Vi har en uformel omgangstone, vi er et stærkt team både fagligt og socialt. Vi går alle op i at yde vores bedste for at bidrage til, at politiet kan løse vigtige samfundsmæssige opgaver.

Vores nye kollega
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en basis it-forståelse samt kendskab til udarbejde af kravspecifikationer. Du har gerne et par års relevant erhvervserfaring, og det tæller positivt hvis du har kendskab til SQL samt systemforvaltning generelt – såvel operativt som administrativt. Derudover er det en fordel hvis du har kendskab til politiet og til politiets bødesystem.

Du fungerer som bindeled og drivkraft mellem Koncern IT og forretningen, hvor du selvstændigt koordinerer og styre egne opgaver. Vi lægger derfor vægt på, at du udviser vilje til at sætte dig ind i Bødesystemet, og evner at indgå i samarbejdsrelationer. Du er god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper omkring opgaveløsningen. I kraft af din serviceminded profil skaber og opretholder du gode relationer til brugere og leverandører. Du sikrer brugerinddragelsen i driften, så vi arbejder sammen om realistiske mål. Du evner selvstændigt at indgå i dialog med leverandøren, hvor du forstår at agere løsningsorienteret ud fra fastsatte rammer.

Ansættelsesforhold
Har du en akademisk uddannelse bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelse bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand i politiet, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Susan Spragge på 20 89 49 56. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 30 og 2. samtaler d. 4. august 2021.

Ansøgningsfrist: 22. juli 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hvidovre
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

  • Software Development Engineer in Test - High Risk ...

    Job ID: 23748 Would you like to work with Test Automation? We are now looking for a Software Development Engineer in Test to build & manage a strong automated test framework and to design and imp..
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Senior Statistician / Data Scientist

    Do you want to use your statistical background to develop drugs and improve the lives for patients over the world? Do you want to help scientists in [xxxxx] use their experimental resources .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Senior+ C# Software Engineer

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • C# Software Engineer for Core systems

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2