APP og RPA-udvikler til Robotics Operational Center i Forsvarsministeriets Koncern-IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Genopslag. Vi vil gerne udvide ansøgerfeltet til nedenstående stilling. Vi mangler stadig op til 2 udviklere.

Vil du være med på B.A.R?

Blanketter, Applikationer og Robotter er vigtige virkemidler i automatiseringer. Vi tilføjer APP udvikling til listen med værktøjer der gør automatiseringer endnu stærkere. Denne udvidelse af opgaven gør, at vi har flere opgaver, nyt værktøj og har dermed brug for nye kollegaer. Vi har derfor brug for ekstra udviklere, der vil være med til at leverer automatiseringsløsninger til Forsvarsministeriets Koncern.

Kan du se det smarte i at bruge B.A.R. til automatiseringer? Har du lyst til at være en del af et stærkt team, så læs videre!

Om os

ROC’s mission er at udvikle automatiseringer hurtigt og smidigt, så vores kollegaer i resten af Forsvarsministeriets Koncern kan bruge tiden på det, der skaber optimal værdi for kernopgaverne. Derfor lægger vi stor vægt på, at automatiseringer er brugervenlige, effektive og har høj oppetid. Samtidig har vi fokus på samspillet med og afhængigheden til resten af Koncern-IT.

Vi er en relativt nyetableret sektion i Koncern-IT bestående af 11 medarbejdere. Opbygningen af sektionen startede 1. april 2019. Vi startede med RPA, hvor vi bruger Blue Prism. Nu skal vi i gang med at gøre vores automatiseringer endnu stærkere med APP udvikling.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor work - life balance er vigtigt. Særligt COVID-19 har gjort, at vi vægter fleksibilitet og sociale behov højt. Det er vigtigt for os, at der er både plads til personligudvikling og kompetenceudvikling.

Vi mangler dig, og du skal være med til at definere vores videre rejse og samarbejdskultur. Vi har en uformel og humoristisk tone, med masser af energi, Vi udviser en høj grad af fleksibilitet for at få tingene til at lykkes, og vi sætter stor pris på hinandens forskellige baggrunde, personligheder og erfaringsgrundlag.

Om stillingen

Som udvikler, kommer du til at udvikle automatiseringer i tæt samarbejde med kunden og vores andre udviklere, procesanalytikere, proceseksperter samt vores drift-team.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med følgende opgaver:

• Udvikle automatiseringsløsninger i henhold til best practices.
• Test og fejlretning af automatiseringsløsninger.
• Hjælpe med at vedligeholde eksisterende automatiseringer.

Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste. Vi kigger i retning af kandidater med erhvervs- eller akademiuddannelse (F.eks. Datatekniker, datamatiker eller lignende) eller ufaglærte med flair for programmering. Frem for alt er det vigtigst, at du har kompetencerne, en vilje og interesse for at tilegne dig den nødvendige viden.

Du skal have en vis erfaring med programmering. Erfaring med Blue Prism og APP udvikling vil være en fordel, men ikke en nødvendighed. Vi står selv for uddannelsen i de nødvendige teknologier, så der er rig mulighed for at få værktøjskassen fyldt op.

For at lykkes i jobbet som udvikler, er det en forudsætning, at du er klar til at træde til, der hvor behovet er størst, og trives i en hverdag hvor dagene sjældent ligner hinanden.

Vi vægter højt, at du er løsningsorienteret og kan bevare overblikket i situationer, hvor der er meget på spil for dine kolleger i Koncern-IT og i resten af Forsvaret.

Du er en holdspiller, der med din praktiske, detaljeorienterede og systematiske tilgang til IT er i stand til at udvikle kvalitetsløsninger til tiden.

Du trives i et ”semi” agilt miljø, hvor vi hjælper hinanden med at løse opgaverne hurtigt og effektivt, og hvor vi sammen har ansvaret for at løse forretningens behov. I teamet arbejder vi med både udvikling og drift, og vi forventer, selvom udvikling er dit hovedfokus, at du også kan bidrage til at sikre driften af robotterne.

Du vil få et stort plus hos os andre, hvis du har humor, elsker at programmere, har sjove hobbyer, gider hænge ud med os andre i ny og næ.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lead Developer Brian Andersen på telefon +45 5120 3522 eller alternativt sektionschefen Jens Lund Tvilling Vinther på telefon +45 2141 7352.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon +45 3266 5991.

Ansøgningsfristen er 11. august. Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt eller 1. oktober 2021.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger medforsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hvidovre
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2