Chef for Planlægnings- og styringssektionen (PLA1) i Forsvarskommandoen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en erfaren chef med stærke ledelsesmæssige kompetencer? Har du mod på et udfordrende og selvstændigt job med Forsvarets styring i fokus, strategisk planlægning og drift samt håndtering af komplekse opgaver? Så er du et godt bud som chef for Planlægnings- og styringssektionen i Planlægningsafdelingen ved Forsvarskommandoen i København.

Om os

Du bliver en del af Planlægningsafdelingen, der sammen med Strategiafdelingen og Kapacitetsudviklingsafdeling udgør Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarskommandoen. Staben er blandt meget andet ansvarlig for Forsvarets oplæg til forsvarsforlig og den efterfølgende implementering af de konkrete projekter, men også ansvarlig for den konkrete planlægning og driftsstyring knyttet til Forsvarets samlede virksomhed. Vi arbejder i et travlt, dynamisk og udfordrende miljø i spændingsfeltet mellem den operative opgaveløsning og de politiske processer.

Om stillingen

Sektionen har en særlig fokus på den overordnede planlægning i Forsvaret, herunder forberedelse og implementering af forlig, og den konkrete driftsstyring knyttet til Forsvarets samlede virksomhed. Dette gøres i et meget tæt samarbejde mellem Forsvarsministeriets departement og de støttende styrelser, og naturligvis under inddragelse af de operative kommandoer og myndigheder i Forsvaret.

I takt med den løbende udvikling af stabens samlede opgavekompleks vil der også naturligt kunne komme justeringer i stillingens konkrete opgaveportefølje.

Om dig

Det er væsentligt, at du har et opdateret og indgående kendskab til Forsvarets samlede opgaveløsning og herunder særligt den operative kernevirksomhed. Du bør tilsvarende have et godt kendskab til virksomhedsmodellen og sammenhængene mellem den overordnede planlægning på kapacitetsplanerne og Forsvarets drift. Det er en fordel, hvis du også har kendskab til de politiske processer, der knytter sig til forberedelse af et forsvarsforlig.

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelses trin II for Ledere (VUT II/L), Stabskursus, MMS eller andet tilsvarende kursus. Det forventes, at du har solid ledelseserfaring, og at du har forrettet tjeneste i chefstillinger på niveauet.

Du er analytisk skarp i din tilgang til opgaveløsningen og formår at behandle og præsentere komplekse problemstillinger præcist og effektivt. Dit helhedssyn er en af dine vigtigste kompetencer for at lykkes i stillingen, ligesom høj grad af personlig integritet og autoritet – alle er afgørende kompetencer – i en stilling, hvor mange dimensionerende og ofte modsatrettede hensyn skal tilgodeses.

Du forventes at have gode relationelle kompetencer, og det kan være en fordel, om du har arbejdet i Forsvarskommandoen, Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen eller Forsvarsministeriets departement. Du er en empatisk chef med gode samarbejdsevner og kommunikative kompetencer, og du evner at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet. Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Dit daglige tjenestested er København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Planlægningsafdelingen oberst Lars-Bo Mørkholt på tlf. 4185 0599. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Mette Wassmann på tlf. 3266 5111.

Stillingen ønskes besat den 1. september eller snarest muligt herefter.

Ansøgningsfristen er den 9. august 2021 og vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge en kopi af seneste FOKUS. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne medbringe disse til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Do you want to help grow a green energy company by offering unique products and solutions? Do you understand market trends and customer needs, and know how to convert this insight to better sales? .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0