Ny Test Manager kollega til Test og Kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi tilbyder en stilling i testteamet i sektionen Test og Kvalitet i CIMT (Center for IT og Medicoteknologi), hvor du med din viden om test også bidrager til vores Test Center of Excellence (TCoE), som skal sikre den bedst mulige kvalitet på alle nye IT-leverancer. Teamets primære opgaver er at levere test management og kvalitetssikring til regionens projekter, agile fokusområder og andre forretningsområder.

Du kommer til en spændende arbejdsplads, hvor vi også udfører dele af vores arbejde på hospitaler og i forbindelse med hospitalsbyggerierne.

Vi forventer af dig, at du har minimum et par års erfaring med test management.

Jobbet
Du indgår i et af sektionens tre teams. I testteamet arbejder du sammen med ca. 10 andre, dygtige test managers, og vi forventer at teamet vokser sig større.

Du kommer til at arbejde med test management for hospitaler og centre i Region Hovedstaden, og det omfatter bl.a. nye leverancer og vedligehold samt løbende test af Sundhedsplatformen, som er patientjournalen i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Det sker i tæt samarbejde med de to andre teams i sektionen, forretningen, udviklere, forretningstestere, klinisk personale og andre, som bidrager med deres forretningsviden til teamets arbejde.

Mange af de daglige opgaver genkender du sikkert – planlægning, styring, opfølgning og rapportering, reviewopgaver – og så er du din projekt- eller artsledelses rådgiver og sparringspartner vedrørende test.

I vores TCoE arbejder vi løbende med forbedring af testmetode og testprocesser, som du er en vigtig deltager i at være med til at videreudvikle.

Hvem er vi?
I Test og Kvalitet er vi ca. 20 medarbejdere, og på tværs af sektionens tre teams er vores kerneopgaver at levere test management, testautomatisering og kvalitetssikring.

I CIMT handler digitalisering om liv, og vi er stolte af vores faglighed og bidrag til CIMTs mission om at være hospitalernes partner. Og så kan vi godt lige at have det sjovt med hinanden, så omgangstonen er fri og uformel.

CIMT - din nye arbejdsplads - er Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere, som repræsenterer en stor mangfoldighed.

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Vi tænker, at du…

  • kan matche det meste af ovenstående
  • er stærk i dansk skriftlig og mundtlig kommunikation
  • kan lide at formidle testprocesser og metoder
  • har erfaring med HP’s ALM/Quality Center eller lignende testværktøj
  • har en eller flere certificeringer indenfor testledelse
  • sætter en ære i at yde en god service over for vores kunder
  • er nysgerrig efter personlig og faglig udvikling
  • er en person med humor og god energi

Arbejdssted
Arbejdsstedet er Borgervænget 7.

Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi, og derfor vil du sammen med kollegerne have et fast arbejdssted men også have mulighed for at arbejde hjemmefra. Der kan også være behov for, at du skal udføre arbejde på andre lokationer i regionen. Hvis det bliver aktuelt, er der mulighed for at låne el-biler eller el-cykler. Alternativt godtgøres transport med det offentlige eller i egen bil.

Løn- og ansættelsesvilkår
Gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Yderligere oplysninger
Har stillingen fanget din interesse og vil du høre mere, kan du kontakte sektionschef Helle Baun Hørløck på tlf. 40 23 21 42 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er 24/6-2022. Send gerne din ansøgning hurtigere, da vi holder samtaler løbende. Ansættelsesdato er hurtigst muligt og senest 1. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Student Assistant, Software Development

    About the Role:About the Role:Are you passionate about software development and eager to apply your skills in a real-world environment? We are looking for a motivated student to join our agile .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Enterprise Architect

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Senior IT Developer

    Job ID: 26009 If you have experience as a Senior Developer with Salesforce and are passionate about helping to shape a life and pension company with great ambitions, then we would like to hear..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? Are you a proven expert in your discipline? Do you want..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 4
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 4
8. august 2024 5