Løsningsarkitekt til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du en baggrund som løsningsarkitekt med et snert af informationsarkitekt? Vil du være med til at understøtte mere bæredygtige ejendomme og boliger? Vil du være med til at sikre, at mange mennesker bliver ved med at bo godt og billigt – og helst endnu billigere og mere bæredygtigt?

I kab leder vi efter en dygtig løsningsarkitekt som også har en god forståelse for de områder en informationsarkitekt excellerer i. Det gør vi fordi vi har igangsat et stort transformationsprogram for at skabe en platform, der skal rumme vores boligadministration og samtidigt understøtte, at vi kan arbejde effektivt og bæredygtigt med de ejendomme og boliger vi administrerer. Alt sammen til gavn for klimaet, miljøet og beboerne.

Vi søger derfor en stærk løsningsarkitekt med masser af gå-på-mod og dyb teknisk forståelse, der kan omsætte forretningens behov til den rette løsningsarkitektur og tænke dem ind i de rigtige datamodeller for på den måde at bidrage til at opbygge en robust og fremtidssikret løsning.

Hvad bliver du en del af?
kab er en non-profit-virksomhed, som bygger, udlejer og administrerer almene boliger. Vi har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i kab og 1.600 medarbejdere i hele kab-fællesskabet.

Stillingen er forankret i projektet ”Lad det GRO i Skyen” som er kab’s store ambitiøse digitale transformationsprogram, hvor vi sætter fokus på at udnytte eksisterende kernedata og indsamle ny data med det formål at passe endnu bedre på boligorganisationernes ejendomme.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • at arbejde med løsningsspecificering, løsningsarkitektur og begrebsmodellering og vurdere muligheder i forhold til behov og rammer
  • at definere og dokumentere de retningslinjer udviklerne skal følge, når det kommer til funktionelle krav, design og procesmodeller
  • at omsætte forretningsmæssige og teknologiske krav til løsninger inden for boligadministration og sikre de overordnede strukturer og sammenhænge for den samlede it-løsning
  • at være bindeled mellem udviklere og projektdeltageres forståelse af scope og vision
  • at deltage i PoC, afklaring og scoping af MVP-løsninger samt løsningsalternativer
  • at bistå med at oversætte use-cases til arkitektur, løsninger og teknologi
  • at verificere implementeringen – sikre, at det leverede system er i overensstemmelse med den aftalte arkitektur og opfylder kravene.

Vi forestiller os, at du har:

  • Erfaring med specificering af løsningsarkitektur
  • Forståelse og analyse af brugernes behov, forretningsmæssige krav og nuværende processer
  • Stærke tekniske kompetencer og en god forståelse for it og forretning
  • Viden om muligheder og begrænsninger i en Low Code Application Platform
  • Indgående kendskab til grænseflader og tekniske afhængigheder
  • Erfaring med modellering og dokumentation af It-arkitektur
  • En stærk analytisk sans og en proaktiv tilgang til løsningsidéer
  • En god evne til at samarbejde i et fagligt miljø med forretningsejere, forretningsspecialister og leverandører.

Som person

  • trives du med at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Det er væsentligt, at du kan indgå gnidningsfrit i mange forskellige samarbejdsrelationer uanset størrelsen og kompleksiteten af den aktuelle opgave og
  • du er analytisk, undersøgende og velovervejet, og du har evnen og lysten til klart at formidle komplekse løsninger til folk på alle niveauer – lige fra udviklere til kunder.

Vi søger dig, som har erfaring fra en lignende stilling og søger faglig udvikling i et komplekst systemlandskab, hvor du gerne vil arbejde både i bredden og dybden med arkitektur. Vi søger dig, der gerne vil være med til at betræde ukendt territorie, hvor meget stadig skal afklares og mange væsentlige beslutninger stadig skal træffes.

Vi kan tilbyde:
Du kan se frem til arbejdsdage med stor variation og fleksibilitet i planlægningen. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, som giver dig mulighed for at udvikle dig og udnytte dine kompetencer i en hverdag, der er styret af ambitionen om, at levere god service og samtidig udvikle rammerne for fremtidens almene boliger.

Dit arbejdssted vil være i vores nye præmierede kab-Hus på Enghavevej 81 i København.

Lyder det som noget for dig?
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og glæder os til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. andre relevante dokumenter senest den 8. januar 2023 via nedenstående link. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Du skal være indstillet på, at der benyttes test i forbindelse med rekrutteringen.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt programdirektør Adam Jacobsen på tlf. 22 20 51 10 eller på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i København SV over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1