Studentermedhjælper til sociale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Studerer du kommunikation? Og har du erfaring med og lyst til at arbejde med sociale medier og videoproduktion? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger på Center for Undervisningsmidler.

Om jobbet
Som studentermedhjælper skal du sammen med dygtige kolleger skabe relevant indhold på vores sociale medier til lærere og ledere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Det vil være i form af almindelige og sponsorerede opslag på Facebook og LinkedIn – ofte med små videoer, som du har en central rolle i at producere. Opslagene vil handle om alt fra kurser og konferencer til læremidler, teknologi og didaktik. Du skal desuden bidrage med at skabe større kendskab til vores ydelser hos lærerstuderende. Endelig skal du løse diverse kommunikationsopgaver ad hoc.

Om os
Center for Undervisningsmidler (CFU) er sat i verden for at støtte og udvikle god undervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Som en del af Københavns Professionshøjskole er vi en central udviklingsmotor for nye og kreative læringsformer og viden herom i tæt samspil med lærere og elever i praksis.

CFU udlåner digitale og analoge læremidler og formidler viden om brugen af disse. Vores pædagogiske konsulenter tilbyder undervisere vejledning og udbyder kurser og konferencer i didaktiske og pædagogiske emner. Vi dækker grundskoler og ungdomsuddannelser i Region Hovedstaden og har afdelinger i København og på Bornholm.

Du bliver en del af et lille team, som har ansvaret for kommunikationen til nuværende og kommende brugere.

Om dig
Vi forestiller os følgende:

  • Du studerer kommunikation
  • Du er aktiv på sociale medier
  • Du har erfaring med at lave indhold til sociale medier – også via Business Suite – og interesserer dig for godt indhold, kampagner, målsætninger, målgrupper, algoritmer og kreativ kommunikation
  • Du har kendskab til at optage og klippe video – måske har du endda prøvet at være foran kameraet?
  • Du har (måske) arbejdet i grafikprogrammer, fx Adobe CC eller onlinebaserede (gratis)programmer.

Vi tilbyder

  • Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone
  • Et selvstændigt og fleksibelt arbejde
  • Et arbejde, der har stor betydning for både os og vores kunder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 8-10 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Kirsten Greve på tlf.: +45 41897393 eller kommunikationsmedarbejder Tine Rössig, på tlf.: +45 41897387.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 08-01-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 18. og 19. januar 2023.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4