Ingeniør/Kaptajn til Forsvarets Radio- og datalink kommunikationssystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Er du teknisk velfunderet med interesse og forståelse inden for radio- og datalink kommunikations systemer? Og har du lyst til et job med stort ansvar i en dynamisk organisation, hvor dine kompetencer vil komme i spil hver eneste dag? Så er stillingen i Ballerup til besættelse snarest muligt måske noget for dig.

Om os

I Kapacitetscenter Værnsfælles Kommunikationssystemer er vi et team bestående af 13 medarbejdere med hvert deres speciale. Vi beskæftiger os med kapacitetsudvikling og drift af kommunikationssystemer til hele Forsvaret.

Vi anskaffer nye materielsystemer, danner grundlag for efterfølgende drift af systemerne, iværksætter materielmodifikationer og har ansvaret for bortskaffelse af systemer – hvilket populært siges ved, at vi løfter materielansvaret fra ”vugge til grav” i samarbejde med brugerne ved de forskellige værn.

Vi sikrer, at forsvarets kommunikationssystemer passer til opgaven og udviklingen, således at Forsvaret operative enheder sikkert kan kommunikere til lands, til vands og i luften – såvel i Danmark som under internationale missioner.

Vi har derved en stor berøringsflade internt i FMI (Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse), såvel som med leverandører og kunder - særligt i form af de enkelte stabe i Forsvarskommandoen.

Om stillingen

Som teknisk specialist vil du arbejde med opgaver inden for radio- og datalink området, såsom:
• Varetage opgaveløsningen på problemstillinger, hermed fungerer som teknisk leder, koordinator på tværs af organisationer og marked samt rådgiver inden for radio- og datalink kommunikationsområdet og det tilhørende IP netværk infrastruktur på et akademisk niveau.

• System ansvarlig for Forsvarets landbaseret radio- og Taktisk data Link kapacitet, herunder Link11, Link 16, Link 22, JREAP, VMF, Simulering, datalink infrastruktur mm

• Teknisk ansvarlig for drift og vedligehold af radio- og datalink systemer til operative kommunikation.

• Foretage markeds- og leverandørundersøgelser i forbindelse med anskaffelses- og modifikationsprojekter.

• Anskaffe, installere, implementer, idriftsætte og introducere nyt materiel, herunder at gennemføre tests og udarbejde dokumentation.

Endvidere vil du komme til at:
• Deltage i internationalt samarbejde inden for fagområdet og

• Yde rådgivning og vejledning til interne og eksterne partnere.

Du vil efter ansættelsen modtage den fornødne efteruddannelse i de systemer, du vil få ansvaret for.

Der skal påregnes rejseaktiviteter i forbindelse med opgaveløsningen samt møder med vores samarbejdspartnere i ind- og udland.

Om dig

Som civil har du en relevant ingeniør eller anden teknisk uddannelse.

Som kaptajn har du gennemført Føringskursus, VUK eller VUT-I/L og du har en relevant akademisk uddannelse.

Det er en fordel, at du har en bred teknisk viden inden for radiokommunikation eller et grundlæggende kendskab til datalink kommunikation, kommunikations protokoller samt systeminterface interfaces.

Det er desuden en fordel, at du har erfaring med projektledelse, forhandling og mødeledelse, og gerne kendskab til Prince2, som FMI anvender i projekter. Slutteligt vil det være en fordel, hvis du har kendskab til SAP.

Som person er du er i stand til at arbejde selvstændigt, hvor du følger opgaverne til dørs, og du kan håndtere omfangsrige og komplekse sager. Du er proaktiv, arbejder struktureret, er omhyggelig og du bevarer overblikket selv i en travl hverdag.

Du behersker dansk både mundtligt og skriftligt samt besidder gode engelskkundskaber. Du trives i et arbejdsmiljø med mennesker med forskellige baggrunde og fagligheder.

Ansættelsesvilkår

Som civil:
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Afhængig af din erfaring og kvalifikationer kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som militær:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ming Yu Shan på telefon +45 72 81 52 31.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 18. september 2022 og samtaler forventes gennemført umildbart herefter. Som militær vil den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FMI - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Korsør
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Slagelse

    Vi har travlt og søger en senior programmør med base i vores afdeling i Slagelse. Har du erfaring med udvikling af PLC applikationer til industrien - gerne med erfaring i Vand og Spildevand og ly..
    • Softwareudvikler
    • Slagelse
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Slagelse

    Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som softwareingeniør i en innovativ virksomhed? Vi beskæftiger os med kollaborative robotter til både industrien og til bagagehåndtering i .
    • Softwareudvikler
    • Slagelse
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kalundborg

    Business Solution Architect for Project Controls with enhanced leadership skillsDoes the idea of driving strategic initiatives and optimizing tools & processes excite you? And do you thrive on .
    • Softwareudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Roskilde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Softwareudvikler
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0