Process Konsulent til PLM (Product Life Cycle Management)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordborg

Process Konsulent til PLM (Product Life Cycle Management)

Til vores PLM afdeling hos LINAK, som består af seks specialister, søger vi en ny kollega som vil blive del af PLM roll-out og development teamet. Kan du se dig selv som en del af et team der implementerer, udvikler, lancerer og supporterer vores PLM system? Så har vi måske den rette mulighed for dig.

PLM teamets primære fokus vil være den aktuelle globale lancering af PLM systemet – primært i vores fabrikker i Kina og i USA og i datterselskabs- og salgskontorer i 30 lande.
Desuden er opgradering af PLM systemet til en nyere version samt implementering af MPMLink, så det lever op til fremtidens krav, nogle af fokusområderne. Vi tilpasser systemet og processerne hos LINAK® så det lever op til Industry 4.0 produktionskravene og for at øge den digitale indflydelse på organisationen.

At udføre løbende support, implementere forbedringer og optimering såvel som yderligere udvikling og implementering af andre – endnu ikke igangsatte – features i PLM systemet, er også en del af denne rolle.

Hos LINAK benytter vi Windchill som vores PLM system, hvilket er vores vigtigste engineering og design system. Windchill hjælper os med at kontrollere alle komponenter relateret til vores produkter, da det håndterer oprettelse og modifikation af produkter, materialelister, leverandørinformation og kunde reklamationer så vel som master data. Desuden håndteres vores 2D/3D filer ligeledes i Windchill.

Primære opgaver

Du bliver en del af PLM teamet og din hovedopgave bliver at sikre problemfri implementering af PLM systemet både hos LINAK produktionsfaciliteter og salgskontorer. Dette indbefatter klargøring af data, test af rigtighed, onsite implementering, træning og undervisning af PLM brugere. Takket være din viden fra kontakten til slutbrugerne, vil du have en vigtig rolle i den løbende udvikling af PLM systemet.

Andre opgaver:

  • Deltage i diverse opgaver relateret til lanceringen af PLM systemet i LINAK organisationen.
  • Deltage i vedligeholdelse og optimering af PLM systemet.
  • Deltage i test, opdatering og ændring af PLM systemet.
  • Deltage i løbende samarbejde med superbrugere vedr. PLM funktionaliteter.

Din baggrund

Der er mange mulige veje ind til dette job. Du kan være nyuddannet tekniker eller ingeniør, som kan lide at arbejde med processer og systemer. Du kan også være erfaren tekniker, planlægger eller indkøber, der er vant til at arbejde med PLM eller ERP systemer i en masseproducerende virksomhed.

Det er muligt at skræddersy jobbet baseret på din baggrund og erfaring, sådan at vi får det bedste match mellem ansøger og opgaver.

Yderligere,

  • du har fremragende systemforståelse – du forstår hvordan interfaces imellem forskellige systemer virker og hvordan input i et system kan influere videre arbejde i andre forbundne systemer
  • du har forståelse for vigtigheden af korrekt masterdata
  • du har erfaring med eller er stærkt motiveret af at supportere, træne og udvikle stakeholders
  • du er fremragende til at skabe relationer, samarbejde med og associere dig med kollegaer på tværs af en global organisation
  • du trives i et travlt arbejdsmiljø og kan lide at være involveret i mere end én opgave ad gangen
  • du har gode kommunikationsevner i dansk og engelsk (mundtligt og skriftligt)

For yderligere spørgsmål vedrørende jobbet, kontakt venligst PLM Process Consultant Søren Johannsen, tlf. +45 7315 1329.

Vi har ingen ansøgningsfrister, men vurderer løbende de indkomne ansøgninger indtil vi finder den rette kandidat (potentielle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastlagt af LINAK).

LINAK A/S
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg
Denmark

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Nordborg
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger Du vil få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i store udviklin..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    TRESU er i eksplosiv vækst, og søger nu en skarp PLC programmør til deres Automationsafdeling. Er du passioneret omkring programmering? Vil du med på en rejse, hvor innovation, høj faglighed og..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Grindsted

    Som WTT’s nye programmør får du muligheden for at bringe dine el-tekniske værktøjer og viden om styringssystemer i spil, for bedst muligt at kunne understøtte og udvikle software og programmering a..
    • Softwareudvikler
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Nordborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Nordborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Nordborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2