To specialister i programmeringssprog søges til Partisia Blockchain

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Ønsker du at definere eksekveringsplatformen for blockchain og udvikle sproget for næste generations virtuelle platform? Tiltrækkes du af at blive en del af et ambitiøst team, som lancerer blockchain-baseret infrastruktur, der bruges til at implementere kontrakter med fortrolige data? Så er det måske dig, vi søger til teamet hos Partisia.

betterpeople A/S søger på vegne af Partisia to specialister i programmeringssprog

Partisia beskæftiger sig med avanceret kryptografi, forretningsøkonomi og softwareudvikling. Du vil blive en del af en ung, entusiastisk og ambitiøs organisation, der leverer løsninger af høj kvalitet, hvor kvalitet er vigtigere end hastighed. Hos Partisia udvikler de løbende deres værktøj og platform, hvor de i deres projekter definerer arkitekturen og planen i fællesskab. Partisia har bygget deres platform primært i Java og implementeret den ved hjælp af docker. De planlægger at (gen)implementere kernedelene af platformen i Rust. Du vil blive en del af et stærkt infrastruktur-team, hvor din rolle i teamet bliver vigtig i forbindelse med opbygning af et nyt kontraktsprog til deres blockchain.

Specialist til implementering af programmeringssprog
Som en grundlæggende del af teamet bliver din opgave at specificere, definere og implementere det sprog, der vil være kontraktudvikleres primære måde at interagere med deres platform på. Du vil blive en central del af det team, der er ansvarlig for dette nye sprog. Partisias nuværende planer involverer det intermediate sprog, der skal eksekveres som Web Assembly (WASM), hvor du naturligvis deltager i denne plan samt mange andre beslutninger om sprog- og eksekveringsplatformen. I denne stilling er der desuden mulighed for at indtræde i rollen teamlead.

Selvkørende og reflekterende udvikler
Det er væsentligt, at du har erfaring med at udvikle og designe sprog. Vi forestiller os, at du er uddannet datamatiker, datalog eller lignende og at du har gode kommunikative evner. Vi ser gerne, at du har meninger om de bedste måder at analysere og kompilere på og er komfortabel omkring syntaks træer. Har du kendskab til eller erfaring med blockchain, er det ligeledes en fordel men ikke en forudsætning. Har du i det hele taget erfaring med software, der flytter penge, vil du være et skridt i den rigtige retning.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med infrastruktur-teamet og de øvrige medarbejdere i udviklingsafdelingen, hvorfor evnen til at være reflekterende og se styrkerne er essentielt i denne stilling. I denne rolle vil du primært arbejde med et kernesæt af teknologier: Java, Rust og Typescript. Alternativt ser vi gerne, at du har erfaring med Embedded Systems og C++. Som person er du selvkørende og grundig, og du har fokus på kvalitet og øje for detaljen. Vigtigst af alt ligger det naturligt til dig at være ansvarsbevidst og tage fra.

Partisia
Partisias kontor ligger i Aarhus N, hvor det i starten forventes, at du er fysisk til stede på kontoret - dette for hurtigt at bidrage til at blive en etableret del af teamet. Partisia bakker op om at arbejde hjemmefra, hvor du med tiden får en høj grad af fleksibilitet i planlægningen af dit arbejde.

Hos Partisia er man ved at lancere blockchain-baseret infrastruktur til udførelse af Multi-Party Computation (MPC) - en platform, der bruges til at implementere kontrakter med private data. Partisia har arbejdet med kommerciel brug af MPC i mere end 10 år med partnere og kunder over hele verden lige fra Japan til USA. De har et tæt forhold til forskerne i Partisia, Alexandra Instituttet, datalogi i Aarhus samt økosystemet omkring det nyetablerede Partisia Blockchain Foundation.

Partisia ønsker at oprette et domænespecifikt sprog, som giver et intermediate sprog, der skal udføres i klassiske offentlige transaktioner såvel som transaktioner, der involverer fortrolige data, som medfører beregningsspecifik optimering. Blockchains er distribuerede eksekveringsplatforme, hvor du stoler på koden og ikke hver enkelt computer. Denne arkitektur medfører et antal krav, der deles med andre blockchains, men deres unikke sammensmeltning af forskellige teknologier tilføjer sit eget sæt krav - som alle lægger grundlaget for, hvorfra sproget vil udvikle sig.

Rekrutteringen varetages af betterpeople  
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N
  • Onsdag den 22. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 10
28. september 2024 10
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 14
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 12
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 11
4. september 2024 11