Automatisering (RPA) og ledelsesinformation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Er du til automatisering og ledelsesinformation? Så kan det være dig vi leder efter.

Hos os vil du blive DEN i Odder Kommune, der er eksperten på de nævnte områder.

I Odder Kommune vil vi gerne være så effektive som muligt. Det betyder, at vi hele tiden skal se på den måde vi arbejder på. Vi skal automatisere de steder, hvor det giver bedst mening. Derfor er det væsentligt at kunne se kritisk på en eksisterende arbejdsgang og vurdere om den måske kan forbedres. Dette arbejde sker naturligvis i samarbejde med de ledere og medarbejdere, der kender arbejdsgangene.

Vi ønsker at berige vores beslutningsprocesser ved hjælp af data. Derfor skal vi have godt styr på, hvad vi har af data, der kan hjælpe os og hvordan vi meningsfuldt kan anvende det.

Opgaver Du vil primært have to fokusområder:

  1. Du skal fortsætte Odder Kommunes arbejde med at lave softwarerobotter, hvor vi automatiserer og procesunderstøtter arbejdsgange. Det betyder, at du skal kunne udvikle robotterne i Microsoft Power Automate og forstå den sammenhæng robotterne skal indgå i
  2. Du skal udvikle Odder Kommunes ledelsesinformation, så vi har et solidt datagrundlag, der indgår som et element i de beslutninger vi træffer. Det betyder, at du skal have evner indenfor analyse af data og være nysgerrig i forhold til hvordan data kan sættes sammen på en meningsfuld måde. Vi bruger Business Objects til denne opgave

Du bliver "den, der ved noget" på dine ansvarsområder, så vi forventer at du interesserer dig for ny teknologi, udvikling, tendenser m.v. Noget af det, du kan se på er fx indsamling og brug af data fra sensorer, digital borgerinddragelse, og hvordan data kan hjælpe Odder Kommune med at blive grønnere og mere bæredygtig.

Formelle krav
  • Du skal have erfaring med at udvikle softwarerobotter
  • Du skal have erfaring med ledelsesinformation
  • Du skal kunne drive projekter af varierende størrelse
  • Du skal have gode kommunikative evner, da du får en meget bred kontaktflade
  • Du skal udvise initiativ
  • Du skal evne at følge op på opgaver - hele tiden
  • Du skal være selvkørende
  • Du skal være veluddannet også selv om vi ikke stiller krav til en specifik uddannelse. Har du ikke en relevant længere videregående uddannelse, så vis overfor os, at du stadig er relevant at tage i betragtning via din dokumenterede erfaring

I din ansøgning lægger vi vægt på, at det er let for os at se, hvordan du kan passe ind og løse de opgaver vi har.

Proces Ansøgningsfristen er søndag d. 23. oktober 2022 inden dagen er omme. Herefter udvælger vi de kandidater vi gerne vil se til en samtale.

Som udgangspunkt afholder vi én samtale d. 9. november 2022.

Har vi behov for at indkalde til en 2. samtale, afholdes denne d. 15. november 2022. Gør vi brug af to samtaler, så forvent at du får en opgave efter første samtale, som du skal præsentere på anden samtale.

Ansættelsen er fra 1. januar 2023. Arbejdsstedet er på Rådhuset i Odder.

Stillingen er på 37 timer. Løn og pension efter erfaring og gældende overenskomst.

Om Digitalisering & Indkøb Digitalisering & Indkøb er Odder Kommunes IT- og indkøbsafdeling. Ud over digitalisering og indkøb er vi også ansvarlige for leasing, forsikringer og for Rådhusets kantine.

Vi har mange opgaver i afdelingen. Til gengæld er humøret højt og vi er her altid for hinanden. Tonen er det, nogle vil kalde "åben og uformel". Det betyder, at vi kan sige vores mening og samtidig blive taget alvorligt.

Du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Omfanget aftaler vi når det er aktuelt. I starten er det dog en god ide at være fysisk til stede, for at lære stedet, kollegaerne og kulturen at kende.

Vil du vide mere om stillingen, så stil gerne konkrete spørgsmål til Digitaliserings- og Indkøbschef Kim Malchau, tlf. 21 54 15 52 eller på mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odder
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tranbjerg J

    Bliv en del af et entusiastisk team til fremtidens medieplatform Du vil træde ind på et stærkt, selvstyrende team med dybt kompetente kolleger i en kultur, som er præget af entusiasme, humor og n..
    • Softwareudvikler
    • Tranbjerg J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus N

    We are looking for a skilled Ruby DevOps Fullstack developer for our client, Quickpay, to join their dynamic team in Aarhus. Quickpay is a part of European leading fintech company Unzer group, whic..
    • Softwareudvikler
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odder over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0