IT-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

IT medarbejder Vil du være med til at sikre, at Rigsarkivets data hurtigt og effektivt bliver stillet til rådighed? Arbejder du selvstændigt, struktureret og har du styr på databaseteori? Så har du nu muligheden for at indtage en vigtig rolle i en af Danmarks ældste kulturinstitutioner, hvor du som IT medarbejder medvirker til effektiv digital tilgængelighed af samfundsdokumentation.

Du bliver en del af enheden Dataformidling, hvor vi arbejder med at sætte vores data i spil på forskellige måder, så de skaber værdi for flere. Dine nærmeste kolleger er et team på tre IT medarbejdere. I Dataformidling er vi i alt 20 dedikerede medarbejdere med forskellige baggrunde og opgaver inden for udviklingsprojekter, forsknings- og myndighedsservice samt udstilling og tilgængeliggørelse af data. Geografisk sidder vi på flere adresser; de fleste arbejder i Rigsarkivet i Odense, enkelte dog også i København, Viborg og Aabenraa.

Jobbet og dine opgaver Som IT medarbejder sørger du for, at de data som Rigsarkivet modtager fra primært andre offentlige myndigheder bliver gjort tilgængelige for vores brugere. Det sker enten via klargøring af data til udlevering i rå form eller via Sofia systemet, hvor du skal sørge for indlæsning af data og formulering af forespørgsler, som gør det muligt for brugere at foretage opslag af enkeltoplysninger. Rigsarkivet bevarer digitale data fra IT systemer i en XML struktur og genrejser disse på en SQL database server, når de skal genanvendes og udleveres.

Kvalifikationer Vi forudsætter, at du har en baggrund som datamatiker eller tilsvarende. Du har godt kendskab til relationel databaseteori - herunder SQL. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Rigsarkivets arbejde, regler for aflevering af digitale data samt XML. Det er et krav, at du taler og skriver dansk.

Du er god til at holde orden og er omhyggelig med at dokumentere alle processer. I hverdagen arbejder du selvstændigt og tager ansvar for opgaverne. Du er en omgængelig person og serviceorienteret over for samarbejdspartnere, som primært er kolleger, sagsbehandlere og myndigheder.

Om os I Rigsarkivet arbejder vi for at indsamle, bevare, forske i, tilgængeliggøre og formidle den vigtige samfundsdokumentation, der er Rigsarkivets ansvarsområde. Vi er en ambitiøs organisation, der satser på udvikling og digitalisering af vores arbejdsmåder og vores ydelser. Vi prioriterer gode muligheder for personlig og faglig udvikling, ligesom vi lægger vægt på et stærkt fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor opgaverne løses i samarbejde med kollegerne. Vi har fleksible arbejdstider og vægter at arbejds- og privatliv hænger godt sammen.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat 1. oktober 2021 eller snarest herefter.

Du ansættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og PROSA/Stat. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Arbejdsstedet er efter dit ønske enten Kalvebod Brygge centralt i København eller Jernbanegade i Odense C.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning Send en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker ’Søg stillingen’ nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er torsdag den 2. september 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 36.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos enhedschef Jan Dalsten Sørensen, tlf. 41 71 72 46 eller mail: [email protected].

Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Odense C
  • Torsdag den 02. september 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Odense C

    Er du en nyuddannet softwareudvikler, eller har du op til 5 års relevant erfaring? Ønsker du at arbejde i en større global virksomhed, der prioriterer kvalitet i deres kode, holder sig opdateret me..
    • Softwareudvikler
    • Odense C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense S

    Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i væks..
    • Softwareudvikler
    • Odense S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense

    Hver dag bruger mere end 1 million danskere [xxxxx]s forskellige applikationer, og med et mål om endnu flere, kræver det kvalitetssoftware at sikre, at de alle kan se præcis det rigtige. Det er de..
    • Softwareudvikler
    • Odense
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Odense SV

    Are you a Code Whisperer who thrives in a dynamic, innovative environment? Join our team of talented software developers and engineers and be part in moving our vision where creativity, collaborati..
    • Softwareudvikler
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2