Rekrutteringsfirma

Erfaren ROBOT/PLC programmør søges til SAXE Automation Solutions, Laurbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Er du passioneret for at arbejde med automationsanlæg og PLC-programmering? Søger du en uhøjtidelig arbejdsplads med masser af frihed under ansvar? Brænder du for at blive fagligt udfordret og har en fleksibel arbejdstid stor værdi? Læs videre og bliv klogere på denne mulighed…

SAXEs produkter er overvejende automationsanlæg til medico- og fødevareindustrien samt andre robotceller til plastforarbejdende virksomheder. Anlæggene bliver fremstillet fra bunden i afdelingen i Laurbjerg. Anlæggene eksporteres til hele verdenen, med særlig fokus på Skandinavien.

I starten af 2022 flytter SAXE i nye lokaler (syd for Randers), som vil danne endnu bedre rammer for firmaets fortsatte udvikling.

Vi søger nu en dygtig og kvalitetsbevidst ROBOT/PLC programmør, som vil være med på den fortsatte vækst.

Om stillingen

Der er tale om komplekse og udfordrende arbejdsopgaver med robotter og maskinanlæg. Du kan forvente en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Med reference til virksomhedens CTO, får du ansvar for software og idriftsættelse af komplekse men mindre anlæg. Processen foregår i samarbejde med den mekaniske og elektriske konstruktionsafdeling.

I stillingen får du bl.a. berøring med:

  • 3, 4 og 6 aksede robotter
  • PLC, Servo, IO og HMI

Konkret er der tale om SIEMENS TIA, Beckhoff PLC, samt Rockwell PLC. Beckhoff PLC fylder en stor del i jobbet.

I forbindelse med projektering og aflevering af projekterne vil der i et vist omfang forekomme udlandsrejser. Vi forventer, at du er fleksibel ift. arbejdstider.

Din profil

Denne stilling henvender sig til den erfarne kandidat, som har erfaring med programmering af automationsudstyr samt indkøring, test og installation. Det er en stor fordel med kendskab til Beckhoff PLC men ikke afgørende. Du har erfaring med STL (Struktureret tekst).

Du har stor interesse for udvikling, design og vedligehold af automations- og produktions-løsninger og kendskab til Maskindirektivet og standarder indenfor maskinsikkerhed er ønskeligt.

Du er formentlig uddannet som programmør med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign.

Dansk og engelsk i skrift og tale er nødvendigt ligesom du generelt har en god it-forståelse.

Personlighedsmæssigt trives du i mindre organisation, hvor der er gode muligheder for indflydelse og frihed under ansvar. Du er struktureret og kvalitetsbevidst. Du har øje for detaljer og er samtidig i stand til at fastholde det overblik for opgaverne som sikrer, at anlæg bliver indkørt og afleveret med tilfredshed for kunden.

SAXE tilbyder

En stilling i en sammentømret og familiær maskinbyggerafdeling, hvor der er fokus på et uhøjtideligt arbejdsmiljø og faglig udvikling. Virksomheden er inde i en positiv udvikling og udvider løbende med nye forrretningsområder og derfor er der gode muligheder for også fremadrettet at blive udfordret på både opgaver og teknologi.

Løn tilbydes på konkurrencedygtige vilkår samt mulighed for firmabil. Du har selv stor indflydelse på at indrette et arbejdsliv, der passer ind med din families behov.

Arbejdet vil primært foregå i maskinbyggerafdelingen i Laurbjerg, nær Randers og hos kunder.

Der er også mulighed for at arbejde hjemme.

Søg jobbet

Vi glæder os til at høre fra dig og er klar til at besætte stillingen, så snart vi har den rigtige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Randers C

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Juelsminde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Softwareudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling. CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen.
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    About the job If you are experienced with back-end software development and you love working with mission-critical solutions you might be the new colleague we are looking for: In [xxxxx] we..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tranbjerg J

    Bliv en del af et entusiastisk team til fremtidens medieplatform Du vil træde ind på et stærkt, selvstyrende team med dybt kompetente kolleger i en kultur, som er præget af entusiasme, humor og n..
    • Softwareudvikler
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0