Genopslag - IT Arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Erfaren it arkitekt til Færdselsstyrelsen

Brænder du for at skabe digitale løsninger, der gør en forskel for borgere og samarbejdspartnere i Danmark?
Så har du muligheden for at skabe sammenhæng i både vores nuværende og kommende systemlandskab sammen med It og Digitaliseringsteamet hos Færdselsstyrelsen.

Den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen i Ribe en selvstændig styrelse under Transportministeriet, og vi er en rivende udvikling, da vi både hjemtager opgaver og overtager mange store områder herunder bl.a. kørekortsområdet samtidigt med, vi opbygger vores egen it og digitaliseringsorganisation. Så vi har store planer og ambitiøse mål, hvor IT og digitalisering har en helt central rolle.

Du vil komme til at arbejde i en afdeling med dedikerede kollegaer, og hvor du, som it-arkitekt, vil få en unik mulighed for at præge og nytænke vores it-arkitektur, men også deltage i vedligeholdelsen af nuværende fagsystemer.
Du kommer til at arbejde intensivt med arkitekturen, og hvordan den implementeres i vores nye digitale løsninger, der realiserer vores ambitiøse digitaliseringsagenda.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af transitionsplaner og GAP analyser
  • Udarbejdelse af løsningsarkitektur for specifikke applikationer
  • Arkitektur-review af nuværende løsninger
  • Rådgivning og sparring med kollegaer i organisationen samt med leverandører.
  • Deltagelse i projekter, herunder kravspecificering- og udbudsforløb
  • Bidrage til udarbejdelse og vedligeholdelse af IT målarkitektur samt dokumentation
  • Bidrage til udarbejdelse og vedligeholdelse af governance model for IT arkitektur
  • Samt løbende erfaringsopsamling og implementering af forbedringer.

Din personlige profil
Vi forventer, at du har relevant erfaring som it- og løsningsarkitekt eller erfaring fra en tilsvarende rolle. Desuden har du både en teknisk viden, men også en bred forståelse for forretning og komplekse arbejdsprocesser og har fokus på brugervenlighed og brugerinddragelse. Det vil være en fordel, hvis du har supplerende uddannelse og evt. certificeringer inden for dit fagområde.

Derudover har du:

  • Gerne en relevant videregående uddannelse som f.eks. datalog, cand.it, ingeniør eller lignende
  • Erfaring med design, dokumentation og kravstilling til komplekse it-løsninger
  • Erfaring med at binde konkrete leverancer til de mere langsigtede IT-strategiske mål og gerne i en offentlig kontekst.
  • Kendskab til den Fællesoffentlige Digital Arkitektur (FDA)
  • Gerne erfaring med større, komplekse, digitale transformationsprojekter og udfasning af legacyløsninger.
  • En grundlæggende forståelse for IT sikkerhed og GDPR.

Det er samtidigt en fordel, hvis du har en bred viden om løsningsarkitektur for på tværs af platforme - herunder f.eks. cloud baserede løsninger i en offentlig kontekst.

Vigtigst af alt er, at du er vedholdende nysgerrig, pragmatisk og serviceminded samt en god faglig rådgiver. Du holder dig fagligt ajour og evner at formidle din viden på en let tilgængelig og forståelig måde. Som person er du struktureret og metodisk, og du trives med både at arbejde selvstændigt og som del af et team.

Du har et forretningsorienteret mindset og holder dig løbende opdateret på teknologiske trends, digitale muligheder og erfaringer fra lignende organisationer, og evner at kombinere disse med en indgående forståelse for digitaliseringens mange muligheder.

Færdselsstyrelsen tilbyder

I Færdselsstyrelsen bliver du en del af en ambitiøs organisation i rivende udvikling og med en udpræget pionerånd. Faglige udfordringer har vi mange af og du vil opleve gode muligheder for at påvirke din egen hverdag og løsningen af dine opgaver.
IT og Digitalisering er et nyt team, hvor vores hovedfokus er at understøtte forretningen bedst mulig gennem leverancer af services og løsninger, der gør en forskel i hverdagen for borgere, samarbejdspartere og vores kolleger i Færdselsstyrelsen.
Vi har fokus på opgaven, kvalitet i leverancen og samarbejdet på tværs. Vores omgangstone er uhøjtidelig med plads til et godt grin.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen og er til besættelse snarest muligt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Dit ansættelsessted er som udgangspunkt Ribe, men der kan også aftales tilknytning til et af Færdselsstyrelsens øvrige tjenestesteder. Du skal dog være indstillet på at køre til Ribe ca. en dag om ugen.

Der vil i et vist omfang være rejseaktivitet rundt omkring i Danmark.

Det er en betingelse for ansættelsen, at sikkerhedsgodkendelse kan opnås og opretholdes under hele ansættelsen.

Yderligere information

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kontorchefen for IT og Digitalisering Søren B. Nielsen på tlf.: 41 87 17 97. Søren holder ferie og træffe igen den 2. august.

Ansøgning

Send din ansøgning via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal senest den 18. august 2021.

Vi forventer at afholde første samtale den 23. august og anden samtale den 25. august. Samtalerne afholdes hos Færdselsstyrelsen i Ribe.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ribe
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger Du vil få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i store udviklin..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    TRESU er i eksplosiv vækst, og søger nu en skarp PLC programmør til deres Automationsafdeling. Er du passioneret omkring programmering? Vil du med på en rejse, hvor innovation, høj faglighed og..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Grindsted

    Som WTT’s nye programmør får du muligheden for at bringe dine el-tekniske værktøjer og viden om styringssystemer i spil, for bedst muligt at kunne understøtte og udvikle software og programmering a..
    • Softwareudvikler
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0