Skarp Frontend Developer til innovativ FinTech platform – Pengeprofilen, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Motiveres du af at bygge komplekst software fra bunden og har du passion for frontend? Vil du arbejde i et start-up, der hjælper private finanskunder med at få bedre vilkår og bedre overblik over deres privatøkonomi? Vil du arbejde i en mindre og agil organisation, hvor der er muligheder for indflydelse og for at gøre en mærkbar forskel? Måske er du den, vi leder efter…

Pengeprofilen skaber det perfekte match mellem banker og privatkunder. Det kan lade sig gøre, fordi brugeren via en profil på pengeprofilens digitale platform altid har et opdateret overblik over økonomi og overvågning af lån med henblik på fordelagtig konvertering eller optimering af vilkår for banklån og pension. Banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger kan også kontakte brugeren direkte, når de ser en mulighed for at tilbyde en bedre løsning end den aktuelle. Løsningen er unik og skaber en dynamik i en historisk konservativ branche til gavn for alle. Bag pengeprofilen står en række pengestærke investorer. På nuværende tidspunkt er der samlet 19 fuldtidsmedarbejdere.

Grundet fortsat vækst og ambitiøse vækstmål søger vi en dedikeret Frontend Developer til teamet i Aarhus (Højbjerg). Stillingen nyoprettet.

Unik mulighed for at komme med på en spændende rejse

Pengeprofilens platform baserer sig på Microsoft teknologier og man benytter de nyeste teknologier og værktøjer på markedet for at sikre den bedste brugeroplevelse og skalleringsmuligheder. Hele løsningen er cloud-baseret og bygget i Microservices.

Som Frontend Developer bliver du en del af et ung og ambitiøst voksende udviklingsteam. Der er i øjeblikket 4, der arbejder dedikeret med både nyudvikling og videreudvikling. Frontend teknologierne er bl.a. HTML/CSS (LESS, SASS, SCSS), JavaScript, TypeScript, Angular og React. Eftersom der løbende kommer ny teknologi, vil du bruge en del tid på at eksperimentere og undersøge nye muligheder på den front.

Udover den tekniske opgave vil du som Frontend Developer også have tæt dialog de øvrige udviklere, og du får indflydelse på User Experience og design.

Der er daglige standups og opgavestyring.

For den nysgerrige kandidat med passion for frontend-teknologi og innovation

Du ser dig selv som Frontend Developer og ønsker at blive endnu dygtigere. Du er passioneret omkring frontend-teknologier og opdateret med den nyeste viden på området. Måske har du allerede erfaring med produktudvikling og måske kommer du fra bureauverdenen, men savner det lange ejerskab for et projekt.

Du har formentlig en videregående it-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og en løbende interesse i at dygtiggøre dig. Du er sikkert også typen, som altid er nysgerrig på at undersøge nye smarte teknologier på YouTube eller lignende.

Personlighedsmæssigt er det vigtigt, at du trives i en entreprenant miljø, hvor det til tider går stærkt og hvor innovation og disruption kræver, at der tænkes ud af boksen. Du trives med masser af frihed under ansvar og særligt trives du med at have både indflydelse og ansvar i dit arbejde. Du er holdspiller og får energi af at sparre med andre, så vi får de bedste løsninger og understøtter alle i at udvikle sig både fagligt og personligt.

Vi tilbyder

Denne stilling giver dig en unik mulighed for at komme med på en spændende vækstrejse, der i den grad vil disrupte, hvordan kunder og finansbranchen samarbejder i dag. Fordi Pengeprofilen er i en rivende udvikling, er der generelt gode karrieremuligheder i stillingen. Måske ser du din rolle udvikle sig i retning af full-stack, team lead eller andet. Der er gode muligheder for, at du kan fordybe dig i områder, der har din interesse.

Løn forhandles ud fra dine kompetencer. Hertil kommer frokostordning, mulighed for at få massage, god kaffe og alt andet, der er med til at skabe velvære for dig og dine kollegaer.

Arbejdsstedet er Aarhus (Højbjerg) med mulighed for fleksibilitet.

Interesseret?

Pengeprofilen samarbejder med rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen på denne rekruttering. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Nicholai Johannsen på [email protected] eller 30364951.

Du kan søge stillingen her på siden ved at uploade dit CV samt eksamensbeviser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0