BI-medarbejder til Økonomi & BI i Færdselsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Hos Færdselsstyrelsen arbejder vi for en sikker og bæredygtig fremtid på de danske veje. I øjeblikket opruster vi på flere plan, og det er hér, du kommer ind i billedet.

Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Vi er knap 600 engagerede kollegaer med forskellige fagligheder og opgaver. Den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekortområdet, som har mere end tredoblet vores organisation.

Den 1. januar 2022 hjemtog vi alle økonomifunktioner og har derfor brug for en alsidig BI-medarbejder, der gerne vil være med til at opbygge og videreudvikle ledelsesrapporteringen i Færdselsstyrelsen. Afdelingen har til opgave at sikre økonomistyringen samt hjælpe Færdselsstyrelsen til at blive en datadrevet organisation med fokus på kvalitet og effektivitet.

I Færdselsstyrelsen har vi mange forskellige opgaver og fagligheder, men fælles for os er, at vi har vi fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med at nå organisationens strategiske mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af Færdselsstyrelsens ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet.

Ud over gode kollegaer og et varieret og udfordrende job, lægger vi vægt på udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. Da vi fortsat står i opbygningen af en samlet ledelsesrapportering, vil der være rig mulighed for at påvirke den fremtidige opgaveløsning.

Afdelingen består af 11 medarbejdere og indeholder forskellige profiler - måske er du én af dem?

Som BI-medarbejder skal du blandt andet arbejde med udvikling og drift af BI-afrapportering til de forskellige ledelsesniveauer samt bistå med øvrig rapportering af ad hoc data- og analyseopgaver mere generelt. Du skal medvirke til at tilvejebringe og sikre et solidt datagrundlag, foretage produktivitetsanalyser samt generel opfølgning på økonomi– og aktivitetsdata på området for Transport, Køretøjer og Klima. Du vil herudover skulle understøtte beslutningsoplæg til ledelse og direktionen og varetage øvrige opgaver inden for styring eller rapportering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, fx cand.merc., cand.polit., cand.scient.pol, HD i regnskab og økonomistyring, cand.oecon eller anden uddannelse og erfaring der er relevant til stillingen.

Du har måske nogle års erfaring, men nyuddannede med gåpåmod er også velkomne til at søge. Kendskab til BI-systemer, herunder Power BI og Targit er en fordel med hensyn til stillingen, men ikke et krav.

Som person er du:

  • fleksibel og kan arbejde i et til tider hektisk miljø og samtidig bevare overblikket og dit gode humør
  • serviceminded og har øje for, hvordan du hjælper bedst muligt i forhold til både interne og eksterne kontakter
  • god til at opbygge og vedligeholde relationer
  • pligtopfyldende og følger naturligt op på dine opgaver i det daglige arbejde
  • målrettet og vedholdende, og du engagerer dig i opgaverne sammen med organisationen
  • resultat- og løsningsorienteret og har styr på detaljerne uden at miste overblikket
  • åben og har en positiv indstilling til både opgaver og kolleger

Hos Færdselsstyrelsen lever vi desuden værdierne mening, fællesskab, handlekraft og læring, og det er derfor vigtigt, du kan se dig selv i dem.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. marts.

Dit tjenestested er Færdselsstyrelsen i Ribe.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen efter d. 1. januar 2023 hos teamleder Brian P. P. Christensen ved at sende en sms på 4187 5523 eller hos BI-medarbejder Christopher Robertson på 3053 7169, så ringer Brian eller Chris tilbage.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på fstyr.dk senest den 15. januar 2023.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 19. januar 2023.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ribe
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    TRESU er i eksplosiv vækst, og søger nu en skarp PLC programmør til deres Automationsafdeling. Er du passioneret omkring programmering? Vil du med på en rejse, hvor innovation, høj faglighed og..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Do you want to be part of an international company where you can unleash your personal and professional potential as an Embedded Linux Developer and contribute to simplify global grad..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0