Rekrutteringsfirma

Softwareudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødekro

Softwareudvikler


Brænder du for at arbejde med de nyeste softwareteknologier? Vil du prøve kræfter i en god og solid dansk virksomhed i vækst og med produkter af høj teknisk kompleksitet? Så søg endelig denne spændende stilling!


Hamag A/S søger en softwareudvikler som er en udpræget teamplayer og motiveres af at indgå i et team, hvor udvikling og vidensdeling er i højsædet.

Om jobbet

Hamag A/S leverer og udvikler løsninger, der spænder fra standardløsninger til projekter med høj teknisk kompleksitet og er tilegnet et bredt spektrum af kunder. Selve produktpaletten består hovedsageligt af tekniske løsninger til olie- og benzinindustrien samt betalingsenheder og tankløsninger, omfattende både hardware og hele softwaredelen.

Som softwareudvikler hos Hamag A/S vil du indgå i et tæt samarbejde med udviklingsteamet, IT-konsulenter, sælgere, serviceafdelingen og andre funktioner på tværs af de forskellige afdelinger i virksomheden.

Softwareafdelingen er ansvarlig for udviklingen og vedligehold af den elektronik og software, der indgår i Hamag’s egenproducerede løsninger. Der håndteres en bred vifte af opgaver gående fra basis vedligehold af eksisterende produkter over funktionsudvidelser til udvikling af nye produkter. Afdelingen fungerer desuden også som second level support for serviceafdelingen.

Du bliver del af et agilt miljø med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. En høj grad af frihed er medvirkende til, at alle har en stor indflydelse på deres eget arbejde. Du vil indgå i et team af 8 kollegaer.

Om dig

Som den ideelle kandidat har du en relevant uddannelse som ingeniør eller tekniker og har en baggrund inden for softwareteknologi.

Til dine kompetencer hører:

  • Evnen til at sætte dig ind i de applikationer der arbejdes med
  • Indgående kendskab til de gængse programmeringssprog
  • Erfaring i arbejdet med databaser
  • Indsigt i arbejdet med kommunikation – fra simple serielle snitflader til API baserede protokoller
  • Versionsstyring og arkivering i GIT
  • Programmering til web- og til mobil-applikationer
  • Kendskab til Docker-platformen
  • Kendskab til MQTT til dataudveksling

Din tilgang til opgaver og projekter er visionær samtidig med at den er løsningsorienteret.

Som person er du omgængelig, ærlig, smilende og fleksibel. Du har et godt humør og trives i et uformelt miljø med korte beslutningsveje.

Om Hamag

Hamag A/S er en førende specialist inden for udvikling, produktion og service af intelligent pumpe- og standerteknologi til den danske olie- og transportbranche.

I Rødekro har vi produktions-, lager og administrationslokaler, og beskæftiger godt 60 medarbejdere inkl. landsdækkende serviceorganisation med 25 montører.

Hamag startede i 1940 med at producere gasgeneratorer til biler. I dag er vi et alt-i-et drivmiddelteknisk kompetencehus, der tilpasser og udvikler løsninger fra idé over prototype til færdig løsning for- og sammen med kunden. Vi har alle kompetencer samlet i organisationen til at være en af branchens foretrukne leverandører indenfor drivmiddeltekniske totalløsninger.

Vores produkter og løsninger er primært til olieselskaber, transportvirksomheder og virksomheder med et stort transportbehov. Vi understøtter alle former for brændstoffer og drivmidler fra dieselolie og benzin, til naturgas, metanol, brint og el.

For yderligere oplysninger se her: www.hamag.dk

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødekro.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Rødekro
  • Lørdag den 21. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Software Consultant

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

    Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Business Intelligence Developer

    Opportunity Do you excel at transforming complex data into clear, actionable insights? Join Maersk Container Industry and be a key player in advancing our data-driven journey. Located in Ting..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Rødekro

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Rødekro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Rødekro over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1