Skanderborg Forsyning søger Business Intelligence konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du skarp til datamodellering, og vil du arbejde med de seneste Azure teknologier? Brænder du for et job med stor indflydelse i et team, der understøtter hele organisationen? Vil du have et meningsfyldt job, hvor dine bidrag har betydning for både samfund, klima og miljø? Så er du muligvis vores nye kollega til en nyoprettet stilling. Om jobbet Skanderborg Forsyning er i gang med en vigtig digital transformation, hvor vi udnytter de nyeste teknologier til at udvikle en traditionel driftsvirksomhed. Derfor søger vi en teknisk stærk og forretningsorienteret Business Intelligence profil til en nyoprettet stilling.

Skanderborg Forsyning har skærpet sit fokus på kerneopgaven og på at skabe balance mellem sikker drift og udvikling af fremtidens løsninger. Intelligent anvendelse af data spiller en vigtig rolle for, at vi på både kort sigt og i det længere perspektiv kan levere god, effektiv opgaveløsning til gavn for borgerne, samfundet og det vandmiljø, vi har ansvar for at beskytte.

Som BI-konsulent får du en vigtig rolle i optimeringen af interne processer og beslutningsgrundlag, der gør en stor forskel for vores konstante arbejde med at skabe en effektiv og bæredygtig forsyning.

Din hovedopgave bliver at udvikle vores dataflows i Azure Data Factory, modellere i Azure Analysis Services og udarbejde ledelsesrapportering, der primært distribueres i Microsoft Power BI. Jobbet indebærer gode udviklingsmuligheder og stor indflydelse på, hvilke arbejdsmetoder og teknologier, vi tager i brug.

Dine primære opgaver bliver knyttet til videreudvikling af den eksisterende Data Warehouse-løsning. Du skal bidrage med evaluering af vores nuværende løsning og være med til at sikre, at vi skaber holdbare løsninger, når vi skal inddrage flere nye kildesystemer i de kommende år.

Du kommer til at arbejde med hele BI-processen – fra afdækning af forretningsmæssige behov og dialog med fageksperter, over teknisk kravspecificering og arkitekturvalg, til udvikling af brugervenlige og intuitive rapporter samt implementeringen af dem. Du vil derfor få succes som BI-konsulent, hvis du både har lyst og evne til at indgå i alle faser af BI-udvikling og -rapportering.

Du vil indgå i et team på tre, der understøtter hinanden i udviklingen af BI-løsninger, som styrker forretningens evne til at træffe gode beslutninger – både ift. den daglige drift af vores anlæg og til opfølgning på det strategiske niveau.

Vi arbejder på tværs af og tæt på forretningen fra drift og projekter til økonomi. Vores tilgang i teamet er dialogskabende, nysgerrig og karakteriseret ved et stort drive.

Skanderborg Forsyning lægger som arbejdsplads stor vægt på at have plads til det hele menneske, og du vil opleve tværfaglighed og fællesskab som en del af kulturen.

Om dig Det er vigtigt, at du har erfaring med Data Management, Data Warehouse og udstilling af information. Derudover er du opsøgende og har en god forretningsforståelse.

Ideelt set har du:

  • minimum et par års erfaring med datamodellering og gerne med tabular-modeller
  • erfaring med MS/Azure SQL Server Stack - fordi vores løsning udelukkende er MS/Azure-baseret
  • allerede arbejdet med Azure Data Factory eller SSIS til databearbejdning.
  • erfaring med SSAS, T-SQL
  • kendskab til og interesse for Power BI
  • forretningsforståelse og formår at stille gode spørgsmål i en organisation, hvor det stadig er nyt at arbejde med BI

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • opsøger naturligt kollegaer for at få indsigt i forretningen
  • er vedholdende og ihærdig, så du gennemfører projekter og er med til at udbrede fordelene ved en central BI-løsning i en driftsorganisation
  • interesserer dig for nye teknologier, og hvordan vi kan anvende dem til at optimere vores løsning og det daglige arbejde
  • er systematisk, præcis og grundig, så kvaliteten af din opgaveløsning er høj

Vi tilbyder dig Et job med stor variation i opgaverne og høj grad af indflydelse. Du bliver en del af et udviklingsorienteret arbejdsmiljø med fokus på at skabe en datadrevet virksomhed. Derudover er der rig mulighed for faglige udfordringer og meningsfyldte opgaver, som har stor betydning for samfundet og miljøet. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og med masser af imødekommende og engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel tone. Vi vægter plads til familien og en ’højt til loftet’-tilgang, som harmonerer med engagement, ansvarlighed og teamsamarbejde mod strategiske mål.

Interesseret? Tiltrædelse snarest muligt og ansøgningsfristen er d. 4. Maj. Vi indkalder løbende til samtale, og inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte
  • Brian Adsbøl, Teamleder Data & Digitalisering, [email protected] / tlf. 22 11 08 67
  • Niels Sparre, konsulent fra INDKOM, som medvirker i rekrutteringen, [email protected] / tlf. 40 71 14 00

Skanderborg Forsyning Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret,

tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel udvikling i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 04. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4