DFD søger Java-udvikler til opbygning af Core Enterprise Applikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

DFD søger Java-udvikler til opbygning af Core Enterprise Applikation

Brænder du for at være en del af et agilt team der arbejder i et start-up lignende miljø, med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højst prioriteret på topledelsens agenda, så læs med her.

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en ambitiøs Java-udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af vores nye Core Enterprise Applikation.

En teknologisk hverdag i et agilt miljø

Systemet vi bygger, benytter nye teknologier og udviklingsmetoder, så du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, Spring Data Rest, Spring Security, Maven, Hibernate, Mysql, Docker, Liquibase o.a. Vi arbejder agilt og med scrum, så du kan forvente at blive en del af et stærkt udviklingsmiljø i en af Danmarks førende servicevirksomheder.

Vi er en afdeling, der kontinuerligt justerer og tilpasser vores løsning til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer.

DFD vil være branchens førende

Hos DFD har vi ét klart mål - vi skal være branchens fortrukne samarbejdspartner og én af vejene dertil er udviklingen af vores IT-platform. Vi er en landsdækkende koncern med et datterselskab i Sverige og dermed i alt 2.000 ansatte samt en omsætning på 1.4 mia. kroner, og vi har fortsat ambitioner om at vokse og udvikle os. Du vil derfor træde ind i en virksomhed med masser af energi, gå på mod og vilje til at drive forretningen fremad. Vi vil være de bedste, og IT-udvikling er en af vores vigtigste strategiske veje dertil! Det er derfor vigtigt for os, at du er ambitiøs, løsningsorienteret og klar til at blive en del af et team, som skal skabe brugerorienterede værktøjer, der sikrer, at kunderne vælger os frem for konkurrenter.

Din nye hverdag bliver i IT-afdelingen på hovedkontoret

IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er delt op i IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet med 15 kollegaer, der har et godt samarbejde og er vellidt i resten af organisationen. Sammen med udviklingstemaet vil du have indflydelse på opbygning af infrastrukturen og på de teknologier, der skal benyttes til udvikling af den nye Java platform.

DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse, det er derfor vigtigt for os, at du ikke er bange for at modtage eller give konstruktiv feedback eller samarbejde på tværs af funktionen. Vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling.

Vores nye kollega

  • Du har minimum 5 års dokumenteret erfaring med udvikling – gerne i Java
  • Du skal brænde for at lære nyt om udvikling og nye teknologier
  • Du skal ville arbejde sammen med nogle fremragende udviklere
  • Du har god erfaring med SQL
  • Du er ihærdig, metodisk og analytisk
  • Du er en teamspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt

Sådan søger du

Udvikl dig i en moderne, dynamisk og succesfuld virksomhed

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige og vi er en koncern med over 2.000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst. Læs mere om os på www.dfd.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Smørum
  • Lørdag den 25. december 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Måløv

    Do you have a passion for turning ideas into impactful apps and automated solutions ? Are you keen on digitalising the way people work by unlocking the full potential of the Power Platform suit ? A..
    • Softwareudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you a skilled data analyst and modeler looking to make a tangible impact on a company's digital transformation journey? Do you have a passion for analyzing and cleansing large datasets to deriv..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Would you like to be part of transforming a Finance organization with data and advanced analytics? Do you enjoy coding, designing, and implementing data science solutions for real world problems? A..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We’re passionate about using technology to drive sustainability. You too? Join us as a (Senior) Backend Developer at Ramboll Tech and help us become the leading Tech-Enabled Partner for Su..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Smørum over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0