Rekrutteringsfirma

Softwareudvikler C#/.NET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Den passionerede softwareudvikler - som kan gøre en forskel for fremtidens kommunikation.


Gennem mere end 40 år har IHM A/S udviklet, implementeret og serviceret kommunikationsløsninger til brand og redning, transport, Offshore, kystredning m.fl. Virksomheden er inde i en fortsat positiv udvikling og søger derfor softwareudvikler som behersker C# / .NET.

Din rolle

IHM har en række egenudviklede kommunikationsplatforme, som danner grundlaget for nuværende og fremtidige systemer og løsninger inden for det der betegnes som missionskritisk kommunikation. Disse løsninger sælges i både ind- og udland.

Efter en grundig introduktion til IHM’s systemer, produkter og løsninger bliver du en del af et mindre udviklingsteam, hvor du skal sætte din viden og kompetencer i spil i udviklingen af disse systemer.

Du vil være en væsentlig aktør i udviklingen fra idé over specifikationer til færdigt produkt, ligesom du vil få en væsentlig rolle og ansvar i efterfølgende test, implementering, vedligeholdelse og modning.

Ud over nyudvikling vil du tillige skulle bistå med vedligeholdelse og forbedring af eksisterende løsninger og produkter, både klient- og serverorienteret primært i .NET.

Faglige kvalifikation

Vi forventer du har en relevant teknisk baggrund/videregående uddannelse og minimum 4-5 års erfaring med C#/.NET og har du tillige erfaring med webbaserede løsninger vil det være en fordel. Du kan dokumentere gode resultater inden for dit felt og er fortrolig med komplekse opgaver så du selvstændigt kan drive udviklingsopgaver.

Du anerkender vigtigheden af strukturerede processer, versionskontrol, kodetest, dokumentation m.v. Kendskab til agile principper og versionsstyringsværktøjer vil være en fordel.

Du brænder for dit fag og ønsker løbende at holde dig ajour med det nyeste inden for dit område og på den lidt længere bane kunne du se dig selv som ”Product owner”.

Personlige kompetencer

Som person er du proaktiv – ser muligheder frem for begrænsninger – og du er villig til at sætte dine mange kompetencer i spil. Du forstår at prioritere din tid optimalt, arbejder systematisk og vedholdende og afleverer til tiden.

Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst men anerkender også værdien af at indgå i et team og i fællesskab nå målene. Du er struktureret og parat til at tage ansvar, kan omsætte teori til praktik og ikke mindst evner du, at holde hovedet koldt i pressede situationer og samtidig holde humøret højt.

Du har solide kommunikative evner og kan begå dig flydende på dansk i både skrift og tale, ligesom du kan begå dig på engelsk ligeledes i skrift og tale.

En forudsætning for at tiltræde stillingen er at du kan sikkerhedsgodkendes og i forbindelse med søgningen bedes du medsende straffeattest.

Du tilbydes

Du kommer til en virksomhed med et spændende og inspirerende miljø, hvor du sammen med 25 andre kolleger, vil have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Omgangstonen er uformel og der er ikke langt fra idé til eksekvering.

Konkurrencedygtig løn og pension som forhandles individuelt samt sundhedsforsikring, fleksordning og en attraktiv kantineordning.

Sådan søger du:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60 22 44 77 eller [email protected]. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Søborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions?Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Er du vores nye AV-programmør? By Ballerup, AarhusAnsøgningsfrist 2024-07-24Søg job Har du erfaring med programmering og mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en d..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Glostrup

    På vegne af Fiftytwo søger vi en Senior Cloud Engineer til at sikre, at vi udvikler den rette cloud-arkitektur, så vores løsninger yder optimalt og kan videreudvikles i samspil med hybrid deploymen..
    • Softwareudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4