BIM designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Bonava er en af Nordeuropas største boligudviklere. Vi har fokus på at skabe hjem og nabolag, hvor mennesker føler, at de hører til. Derfor er vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere altid på udkig efter dét, der giver mennesker glæde dér, hvor de bor. Et hyggeligt nabolag er ikke noget, der skabes ved sidste penselstrøg. Det er sådan alting begynder.

Bonava varetager alle led i kæden, fra køb af grunde, udvikling, markedsføring og salg af projekter frem til aflevering af det færdige byggeri til både private købere og professionelle investorer.

Hos os indgår du i et team, hvor arbejdsglæde og samarbejde vægtes højt.

BIM Designer med teknisk indsigt

Som Bonava’s nye BIM Designer bliver dit primære ansvar at udvikle og drive vores BIM aktiviteter i Danmark samt udvikle vores standardiserede løsninger, Bonava Parts. Du refererer direkte til Head of Design Studio, og bliver tæt knyttet til vores norske BIM Designer.

Din rolle som BIM Designer skal sikre, at vi i Danmark kommer godt i gang med at udvikle og designe vores nationale Bonava Parts. Standardløsningerne skal teknisk baseres på vores gennemprøvede Bonava løsninger, og udvikles og designes på baggrund af de digitale systemer, der er opbygget af vores kolleger i de øvrige lande.

Du bliver sammen med dine BIM kolleger i Bonava ansvarlig for løbende at optimere, udvikle samt strømline arbejdsgange og processer inden for BIM Design og således sikre, at afdelingens kvalitetskrav indfries.

Din baggrund

Du har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som teknisk designer, ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende, og har nogle års erfaring som tekniske designer på projekteringsopgaver. Du har måske erfaring med byggesystemer og standardisering, og brænder for at levere bygbare og godt designede løsninger. Du har erfaring med modellering af betonelementbyggerier og viden om eller interesse for CLT træelementer.

Du har solid og dokumenterbar erfaring med Revit, Families, BIM 360, Solibri, Klassifikation, Sigma Revit Integration og måske kendskab MagiCAD.

Du får ansvaret for opbygning af de danske Bonava Parts og du bliver den drivende kraft i designet af de enkelte parts i Revit. Du får ansvaret for at sikre at vores rådgivere anvender Bonava Parts rigtigt, samt at de opfylder vores krav til opbygning af de digitale modeller. Du sikrer at projekternes IKT aftaler opfylder Bonava’s krav, og hjælper vores projekteringsledere med kollisionskontrol, spørgsmål fra rådgivere, opbygning af modeller m.m.

Du brænder for at skabe resultater sammen med projektteamet. Du har stærke sociale kompetencer, og trives med at have en stor berøringsflade med mange interne og eksterne interessenter. Du arbejder struktureret, og fungerer i en travl hverdag, og begår dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Få en bærende rolle i velkonsolideret koncern

Som BIM Designer bliver du ansat i en organisation med ambitiøse udviklingsmål, og mulighed for at præge stillingen, afdelingen og organisationen. Du kommer til at samarbejde med og inddrage dine engagerede og dygtige kolleger i hele organisationen og du er en person som løfter i flok. Organisationen er præget af en uformel tone og højt humør. Din daglige arbejdsplads bliver på Bonava’s danske kontor i Søborg.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Design Studio Søren Søgård på telefon 2519 5060.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi håber på at gennemføre rekrutteringsprocessen i løbet af august 2019, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Du skal søge stillingen online.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Søborg
  • Mandag den 16. september 2019

Lignende jobs

  • Lead C# Software Engineer

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Senior Data Scientist

    Are you passionate about leveraging machine learning and other advanced analytics methodologies to solve complex and impactful problems? Do you want to be part of a team that innovate and build AI .
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Embedded Software Architect

    Embedded Software Architect Oticon Medical is seeking a highly skilled Embedded Software Architect to lead the design and development of the embedded software architecture for our next-generation..
    • Softwareudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Enterprise Architect - Digital Product domain

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 8
19. september 2024 9
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 3
21. august 2024 3