Kommunikationskonsulent til Kommunikation og Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Kommunikationskonsulent til Kommunikation og Erhverv til Kommunikation og Erhverv

Spotter du den gode historie og leverer den i et fængende, letforståeligt sprog? Er du skarp til digital formidling med et veludviklet blik for strategisk kommunikation? Så er du kommunikationskonsulenten, der skal være med til at styrke sammenhængskraften og engagementet i en ambitiøs kommune med nærhed til borgerne og høj kvalitet i fokus.

Hvem er du?
Du er en dygtig kommunikationshåndværker med den strategiske værktøjskasse i orden. Du er vant til at producere fængende tekster dag-til-dag samt ivrig efter at få dem ud at leve i den kontekst, hvor de gør en forskel – for borgere, lokalsamfund og organisationen.

Du trives med at arbejde selvstændigt samt tage faglige valg og beslutninger på egen hånd. Som holdspiller er du også indstillet på at løfte opgaverne med dine kollegaer på tværs af teamet og resten af organisationen, når det kræves.

Vi er en lille kommune med tæt samspil mellem forskellige aktører og kort vej fra tanke til handling. Derfor er du initiativrig og trives med en bred kontaktflade til kollegaer i en organisation med 1700 medarbejdere og samarbejdspartnere og borgere i et lokalsamfund med stor drivkraft.

Om stillingen
Du bliver en del af teamet Kommunikation og Erhverv, der servicerer og vejleder kollegaer i hele kommunen. Her får du gode og hjælpsomme kollegaer, der vil samarbejde med dig om de bedste løsninger. Du vil referere til kommunaldirektøren og have tæt samarbejde med blandt andet direktion og borgmester.

I Kommunikation og Erhverv er vi et team, som varetager opgaver inden for udvikling, erhverv, HR, arbejdsmiljø, kommunikation og bosætning, hvor du i høj grad kommer til at sætte standarden for vores strategiske kommunikation med omverdenen. Samtidig vil du opleve stor frihed i opgaveløsningen og en fleksibel tilrettelæggelse af dit arbejde, der kan sikre dig en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Du skal beskæftige dig med

  • Optimering af vores kommunikative snitflader, herunder især vores digitale kanaler
  • Sparring om strategisk kommunikation til ledere og medarbejdere fra hele organisationen
  • At tage et strategisk blik på vores brug af sociale medier
  • Skrive godt, præcist og klart – uden at gå på kompromis med den faglige substans
  • Udarbejdelse af nyheder til hjemmeside, intranet og sociale medier samt pressemeddelelser


Din profil
Vi forventer, at du har:
  • En uddannelse inden for kommunikation og/eller journalistik
  • Solide skrivefærdigheder – det er en fordel, hvis du selv kan lave video og fotografere
  • Viden om strategisk kommunikation og formidling
  • Alsidig erfaring med kommunikation og medier


Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller på telefon 29 25 65 11 eller kommunikationskonsulent Søren Gøttsche på telefon 40 57 88 12.
Tiltrædelse den 1. august 2022 eller efter aftale.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Struer
  • Mandag den 23. maj 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Holstebro

    Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af et stærkt software-team i en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at lave gode løsninger..
    • Softwareudvikler
    • Holstebro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kibæk

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6933 Kibæk
    • Softwareudvikler
    • Kibæk
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Softwareudvikler
    • Brande
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Lem St

    Programmør skæremaskiner 01-07-2024 Vi søger en selvkørende all-round person til Nesting/programmering af vores nyindkøbte 20 kw bystronic laserskæremaskine og Messer Combi plasma- og..
    • Softwareudvikler
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Struer over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0