Udvikler til RPA med interesse for automation teknologier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

- Er du begejstret omkring at arbejde med procesoptimering samt automatisering, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark? Så er du måske vores nye kollega...

Vær med, når vi hver dag hjælper mere end 500.000 mennesker med deres rejse. På et år har mere end halvdelen af alle danskere kørt med os. Vores formål er at skabe plads til alle på rejsen mod det bæredygtige. Og med afsæt i formålet er vi i fuld gang med at skabe en bæredygtig kollektiv transport, der afhjælper den øgede trængselsproblematik.

Vi står over for nogle spændende år, hvor den kollektive transport undergår store transformationer. Der investeres massivt i infrastrukturen og materiellet, herunder blandt andet elektrificering af jernbanen, og Fremtidens S-bane. Effektivisering og digitalisering af vores forretning er centralt for at lykkedes, og automatisering af arbejdsgangene er derfor en vigtig løftestang i denne opgave.

Vi tilbyder et udfordrende og varierende job sammen med dedikerede kolleger I DSB Automation leder vi efter en udvikler med solide evner indenfor Robotic Process Automation (RPA) og med interesse for komplekse automation teknologier, såsom Machine Learning og AI. Vores RPA løsninger er primært udviklet i UI Path. Vi har fokus på at forbedre vores DevOps setup, så vi sikrer, at vi accelererer antallet af robotter og stadig have en nem og effektiv drift af vores løsninger.

Erfaringer og interesse i at sikre kvalitet og løsninger der er nemme at drifte, vil være en fordel. Siden 2017 har DSB arbejdet med RPA, og i 2019 blev kompetencerne samlet i afdelingen ”Automation”. I løbet af denne periode har vi udviklet vores RPA-løsning ud fra et Proof-of-Concept til en solid platform. Vi har i dag automatiseret mere end 44 processer og leveret mere end 82.000 timer tilbage til forretningen og vores kunder.

Det kan mærkes på kundetilfredsheden, sagsbehandlingstiden, kvaliteten af vores leverancer og glæden fra vores kolleger, der til daglig arbejder sammen med vores digitale hjælpere.

Vi kigger derfor både fremad mod nye spændende løsninger, hvor vi kan understøtte DSB og samtidig sørge for det eksisterende er up-to-date. Vi arbejder agilt og i sprint efter Scrum-setup. Vidensdeling er essentielt for teamet og vores leverancer. Med udgangspunkt i DevOps står vi både for udviklingen såvel driften af vores løsninger. Humor og feedback er nøgleord i vores dagligdag. Vi vægter samarbejde og grin højt, og går efter mentaliteten, at vi udvikler de bedste løsninger, når vi har en god dag på arbejdet.

"her er en god atmosfære, det er sjovt og spændende, og det betyder meget at trivslen er høj, og når vi fokuserer og går i dybden med opgaverne, så afspejles det i løsningerne", citat fra en af dine kommende kolleger.

Du vil være blandt engagerede og erfarne kolleger, der har forskellige baggrunde. Vi er alle entusiastiske om innovative løsninger, der støtter vores kolleger og kunder, der hvor det virkelig gør en forskel. Teamet består af 3 udviklere, 2 proces konsulenter (en fungerer som Product Owner), en SCRUM Master, en COE Lead og en infrastruktur udvikler.

Automations-teamet har en særlig placering og adgang til hele virksomheden. Vi har fingeren på pulsen, bliver inddraget i forretningen og er tæt på direktionen.

Jobbet giver dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil på daglig basis indgå i et eller flere teams, hvor du sparrer med erfarne kolleger, som alle har kunden i fokus.

Din profil Som menneske vægter du samarbejdet højt. Du overholder aftaler, og stiller positivt spørgsmål og kommer med initiativrige ideer til forbedringer. Du er passioneret og nysgerrig omkring automatisering og effektivisering. Du motiveres desuden af, at udvikle gode og effektive løsninger, der skaber værdi i hverdagen for slutbrugeren.

Din baggrund Du har solide kompetencer indenfor IT både på data og applikationssiden. Derudover er det vigtigt at du sammen med teamet tager ansvar for opgaverne samt har en struktureret tilgang til dit arbejde.

Specifikt forestiller vi os, at

  • Du har sans for IT og kendskab til/erfaring med SQL-databaser, har udviklet i VB.net/C# i .NET, JAVA eller lignende, samt brugen af Webservices såsom REST/SOAP til at oprette API forbindelse til andre systemer
  • Du har viden om UiPath, Blueprism eller lignende RPA-software
  • Du er i stand til at udvikle løsninger, hvor fokus er på at lave funktionaliteter eller metoder som kan genbruges og som kan anvendes på tværs af projekter
  • Du arbejder struktureret med at debugge kode og opsætte fejlhåndtering for at sikre en solid løsning
  • Du er generelt nysgerrig og har en fortid, der gør at du nemt kan lære og sætte dig ind i nye systemer
  • Det er vigtigt for dig at deltage engageret i diskussioner om såvel tekniske som forretningsmæssige muligheder
  • Du ved at dine løsninger skal leve uden for meget indblanding, og du sikrer derfor stabilitet og fyldestgørende dokumentation således løsningen kan driftes af alle udviklerne
  • Du formår at sætte dig i kundens sted og stille de nødvendige spørgsmål for at kunne levere den bedst mulige løsning


Herudover ser vi gerne, at du genkender dig selv i følgende

  • Er god til at skabe tillidsfulde relationer
  • Du går op i personlig udvikling samt i at udvikle teamet og DSB
  • Gode engelskkompetencer i skrift og tale
  • En nysgerrighed i forhold til at opsøge nye teknologiske muligheder
  • Du nytænker arbejdsgange og byder ind med løsninger, der kan bidrage til bedre ressourceudnyttelse og effektivisering. Du er handledygtig, og vant til at arbejde med drift og forbedringer til løsninger
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra et sted, der ligeledes har arbejdet med automatisering af administrative processer. Ligesom det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med machine learning eller anden AI teknologi

Løn- og ansættelsesvilkår Løn aftales efter kvalifikationer, og dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup. Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og tilbyder vores medarbejdere en række medarbejdergoder – kantineordning, fleksibilitet i form af mulighed for hjemmarbejdsdage, fordelagtige rejsemuligheder med DSB for dig og din familie, sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud, mulighed for adgang til vores eget fitnesslokale og et fordelagtigt medlemskab hos Fitness World. Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab. Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og værdsætter vores mangfoldige organisationskultur.

Ansøgning Send din ansøgning og dit CV senest den 23. Oktober 2022. Der indkaldes løbende til samtaler. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Kim Petersen på 2468 2310.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Taastrup
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you passionate about digital innovation and transformation? Do you have experience in Power Apps, Power BI, and Power Automate? We are looking for a Power Platform Developer to join our team in..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions?Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ballerup

    Er du vores nye AV-programmør? By Ballerup, AarhusAnsøgningsfrist 2024-07-24Søg job Har du erfaring med programmering og mod på nye udfordringer, har du nu chancen for at blive en d..
    • Softwareudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bagsværd

    Head of AI Lab/Products Are you passionate about using AI to improve patient lives? Do you believe in the transformative power of AI but also know what it takes to make it truly impactful? Do you l..
    • Softwareudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 12
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 10
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 8
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 13
4. juni 2024 12
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11