Aktivitetsmedarbejdere til socialtilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Er du én af vores 6 aktivitetsmedarbejdere, som skaber stemning og nærvær i et helt nyt socialtilbud?


Måske er du sygeplejersken, læreren, pædagogen eller en helt fjerde fagprofil, der samtidig brænder for IT. Måske har du også en interesse for madlavning, fysisk bevægelse, havearbejde, tegning eller musik. Du kan lide at tage initiativ, skabe aktiviteter og god stemning.

Mulighederne er mange i en af de 6 nye stillinger som aktivitetsmedarbejder i det helt nye socialtilbud, BOAS Brønshøj, som åbner den 1. oktober 2021. Og lad det være sagt med det samme: vi søger vidt forskellige fagprofiler, da det beriger vores nye sted og det, som vi kan i forhold til dem, der er indskrevet i tilbuddet.

Alle stillinger er 26 timer om ugen.

Om BOAS Brønshøj og dit nye job

BOAS Brønshøj er en kommende afdeling i BOAS Gruppen under Den Sociale Udviklingsfond (SUF). Afdelingen kommer til at huse tre såkaldte solistprojekter for unge og voksne mellem 14-40 år med ASF samt svære følgediagnoser som angst, depression, OCD, personlighedsforstyrrelse og tilknytningsforstyrrelse. Fælles for de indskrevne i solistprojekterne er, at de har det så vanskeligt, at de stort set ikke kan indgå i sociale relationer til en start. Derfor hedder det også ’solistprojekt’. Målet er, at den enkelte borger på sigt kan udskrives til et mindre omfattende tilbud. Det kræver et tålmodigt arbejde med vækkelse af interesser og en langsom indgang til aktiviteter. Derfor får du som aktivitetsmedarbejder en væsentlig rolle.

Indsatserne er organiseret i tre teams, der hver har ansvar for en af de indskrevne. Som aktivitetsmedarbejder skaber du individuelle aktiviteter i tæt samspil med den enkelte unge samt sociale aktiviteter, som går på tværs af de tre teams. Vores unge har typisk interesse for IT, men det kan også være, at du får dem med på at tegne, gå en tur i haven, lave mad eller noget helt fjerde – så længe dine idéer understøtter den socialfaglige indsats, er der ingen begrænsninger for, hvad du kan sætte i værk.

Du får kort sagt en unik mulighed for at bringe dig selv og dine kompetencer i spil på en helt ny måde, og det sker samtidig med, at du er med til at skaber rammerne for en nystartet afdeling. Du bliver en del af en personalegruppe og en stor SUF-organisation, hvor vi deler viden og praksiserfaringer med hinanden, og hvor vi arbejder målrettet og tålmodigt for det enkelte menneskes udvikling hen mod styrket livskvalitet. I SUF kommer du til en stærk organisation med 29 afdelinger i hele Danmark, og hvor vi gør os umage med at sikre trivsel og konstant faglig udvikling, så vi har de bedste forudsætninger for at lykkes med vores indsatser.

Din profil

Vi søger dig, som:

  • har en relevant social- eller sundhedsfaglig baggrund, og som med personligt engagement brænder for at skabe aktiviteter og en god social ramme
  • praktiserer struktur, forudsigelighed og genkendelighed
  • er i stand til at opbygge en relation, hvor tydelighed er et bærende element
  • gerne besidder viden og har praksiserfaring med mennesker med autisme
  • har sans for at indgå i et personaleteam, hvor vi spiller hinanden gode – og bruger hinandens viden, erfaring og potentialer.

Somaktivitetsmedarbejder i BOAS Brønshøj tilrettelægger du selv en stor del af dit arbejde inden for afdelingens rammer, og det betyder, at du trives med at være selvledende og tage ansvar for både din egen og den fælles opgaveløsning

Din arbejdsdag kommer til at finde sted på Håbets Allé i Brønshøj, hvor vi råder over to særskilte ejendomme med plads til, at de unge kan få deres egen bolig, ligesom personalet også får deres

eget personalerum, hvor rammen er til den faglige udvikling og det kollegiale fællesskab, som vi vægter højt.

Ansøgning og samtaler

Er du blot den mindste smule nysgerrig på de ledige stillinger i BOAS Brønshøj, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Frededahl Klaaby, afdelingsleder, BOAS Brønshøj, t. 30 84 46 53, m: [email protected]

Du kan læse mere om BOAS Brønshøj på www.suf.dk.

Ansøgningsfrist: 19. august 2021 klokken 12.00.

Ansættelsessamtalerne finder sted den 23. august 2021.

Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Den Sociale Udviklingsfond (SUF)

BOAS Brønshøj er en del af Den Sociale Udviklingsfond og én af i alt 29 afdelinger og specialprojekter. SUF er en selvejende nonprofit organisation. Du kan læse mere om SUF på: www.suf.dk. Der er både sociale og faglige arrangementer på tværs af afdelingerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brønshøj

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i København
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0