Vikarstilling: Social- og sundhedsassistent til et fantastisk kollegateam på åben psykiatrisk afdeling (barselvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Glostrup

Drømmer du om at få tid og rum til at arbejde med psykiatrisk sygepleje? Ser du muligheder i et åbent afsnit, hvor sygeplejen er dynamisk og omstillingsparat, men hvor dagligdagen ikke indebærer akutte situationer? Så har vi virkelig noget at tilbyde dig.

”Vores arbejdspladser som en stor familie, hvor alle kender hinanden og passer på hinanden, og meget vigtigt er det at patienterne kommer i første række. ”

- Medarbejder, afsnit 174

Om jobbet og dine ansvarsområder Vores patienter er indlagt til behandling af blandede psykiatriske diagnoser og problemstillinger. Som kontaktperson samarbejder du med patienten og teamet om udredning, behandling, pleje og udslusning. Du får medansvar for koordinatorfunktion og medicinadministration, hvis du har farmakologi kursus.

Patienternes indlæggelse tilrettelægges ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper, ved at patienten støttes til at opnå indsigt og mestring af egne tanker, følelser, krop og handlinger.

Med udgangspunkt i patientens ønsker, har vi fokus på et tæt pårørendesamarbejde og børnesamtaler. Vi afholder også møder med ambulante samarbejdspartnere og kommuner for at sikre, at patienten kommer bedst muligt tilbage til hverdagen.

En patient fortæller således:

”Det er dejligt at man kan henvende sig til personalet når man har brug for det. Personalet er professionelle til at behandle og hjælpe mig. Man kan også få hjælp til at gå tur ude for hospitalet. De har et træningsrum med gode faciliteter”

Vores sygeplejefaglige tilgang Vores sygeplejefaglige tilgang er recovery-orienteret, som viser sig ved vores opmærksomhed på patientens oplevelse af livskvalitet og behov for at komme sig over sygdoms periode. Vi arbejder med relations behandling ved at anvende den mellemmenneskelige relation som redskab til at yde sygepleje.

Sanseintegration er ligeledes et velintegreret sygeplejefagligt redskab. Vores sanserum benyttes til at mindske arousa og opnå beroligelse, samt til at øge arousal, hvor krop og opmærksomhed vækkes til at modtage sansestimuli. Vores gode faciliteter omfatter 2 rum med lys, lyd, duft, film, massagestol, kuglemadras, kugledyne og meget mere.

Vi er lykkes godt med recovery-arbejdet, hvor særligt vores recovery-mentor danner rammen for recovery-gruppe og bogtime i vores Orangeri.

Vores forventninger til dig
  • Du motiveres af at yde sygepleje til den psykiatriske patient
  • Du trives med at skabe relationer til patienter og kollegaer
  • Du ønsker at udvikle dig fagligt bl.a. genne faglig sparring med dine kolleger fagligt ambitiøs.

Vi kan tilbyde Et højt fagligt niveau i et gruppedynamisk arbejdsmiljø. Vi har dagligt fokus på sygeplejeudfordringer, personale trivsel, samarbejde og arbejdsglidning, og vi prioriterer at spise frokost sammen. Dertil får du indflydelse på vores arbejdsgange og forbedringsprocesser via forbedringstavlemøderne.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Desuden vil du blive tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og deeskalerende teknikker, og efterfølgende vil du deltage i vedligeholdelsestræning.

Ligeledes deltager du i supervision og kursusdage med dine kommende kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en fuldtidsstilling som social- og sundhedsassistent i barselsvikariat i minimum et år. Stillingen er til besættelse per 1. maj 2021 eller efter aftale. Ansættelse i blandede vagter med 2 holds skift dag/aften. Weekendarbejde hver 2. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og principper for ny løn.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer.

Afsnit 174 ligger på Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket på siden senest mandag d. 15. marts 2021 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Malene Vang Riget på tlf. 23747756 eller assisterende afdelingssygeplejerske sygeplejerske Samira Firouzi tlf. 38640574

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

  • Social- og Sundhedsassistent elev

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent – til fast stilling -...

    Fri kontakt
    Lidt om os, der bor her. Vi er 37 mennesker i alderen 58 – 95, som bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station. Da de fleste af os lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Social- og sundhedsassistent til Møllehøj Plejecen...

    Fri kontakt
    Møllehøj er et hjertevarmt plejecenter, der ligger naturskønt i hjertet af Karlslunde landsby. Vi arbejder dedikeret med at skabe et trygt og meningsfuldt hverdagsliv for beboere, hvor omsorg, respekt og faglighed er i højsædet. Vores team består af engagerede medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kan du lide en alsidig hverdag med de bedste kolle...

    Fri kontakt
    Bøgegruppen er en afdeling på Møllehøj Plejecenter i Karlslunde Landsby. Bøgegruppen består af tre leve-bo miljøer, hvor vores fællesrum er hjertet i husene. Vi arbejder ud fra Tom Kittwoods principper om personcentreret omsorg og arbejder for, at vores beboere har en hverdag med indhold og meningsfuld beskæftigelse.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. september 2024 1
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1