Social- og sundhedsassistent søges til Kirurgisk Afsnit 108 - et afsnit i udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

På Kirurgisk Afsnit 108 på Regionshospital Nordjylland søger vi som udgangspunkt
en social- og sundhedsassistent på fuld tid og med deltagelse i skiftende vagter (primært dag/aften) pr. 1. maj 2022 eller efter aftale.
Der er også være mulighed for ansættelse i et vikariat, hvis dette ønskes.

Om os
Afsnit 108 er en del af Kirurgisk Afdeling, og vi er specialiseret i øvre mave- og tarmkirurgi. Afsnittet varetager udredning, pleje og behandling af patienter med bl.a. ulcus, galdevejslidelser, akut pancreatit og hernier.
I løbet af det sidste år har vi øget kapaciteten fra 7 til 13 kirurgiske sengepladser. Den gennemsnitlige liggetid er ca. 3,5 døgn for vores patienter. Udover de stationære sengepladser har vi på hverdage gennemsnitligt 2-5 dagkirurgiske patienter.
Vi dækker desuden galde- og hernieambulatoriet, hvor der foretages forundersøgelser, behandlinger og efterbehandlinger.

Patientforløbene spænder vidt - lige fra simple forløb til komplekse - og terminale forløb. Vi modtager patienter døgnet rundt fra vores akutmodtagelse samt patienter med åben indlæggelse, hvilket skaber en stor variation i sygeplejeopgaverne.

Vi er uddannelsesafsnit for både sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever, og har 2 kliniske vejledere og 2 praktikvejledere ansat.

Det kirurgiske område er i øjeblikket i en spændende udviklingsproces med etablering af både et regionalt herniecenter og desuden flytning af urologien fra matriklen i Frederikshavn til Hjørring. Der ses en generel stigning i behovet for kirurgisk kapacitet, så vi ønsker at følge med denne udvikling og sikre vores gode fremdrift.

Vi søger en kollega:
  • med erfaring indenfor eller lyst til at arbejde med mave-/tarmkirurgisk sygepleje.
  • med ønske at indgå i forløb, der spænder lige fra korte patientforløb og til plejen af alvorligt syge og døende patienter.
  • som har personlig modenhed og kan bevare overblikket i akutte og travle situationer.
  • som har evner for og vilje til samarbejde.
  • som er fleksibel og udviklingsminded.
  • som kan bidrage til vores gode arbejdsmiljø.


Vi tilbyder:
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et spændende afsnit i hastig udvikling.
  • dygtige og engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig.
  • en afsnitskoordinator, vagtplanlægger, UUU-sygeplejerske og kliniske vejledere, som understøtter den daglige drift og uddannelsesopgave.
  • et afsnit der har fokus på at yde en fundamental og personcentreret sygepleje med inddragelse af såvel patient som pårørende med udgangspunkt i begrebsrammen Fundamentals of Care.
  • et afsnit hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden med opgaverne.
  • tilrettelæggelse af et personligt introduktionsforløb, hvor der laves en plan for dig, som matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
  • tilknytning af to personlige mentorer i oplæringsforløbet, og personale i afsnittet der også er tilknyttet VenSim.


Vil du vide mere
For yderligere oplysninger kontaktes afsnitsledende sygeplejerske Heidi Andersen, , tlf. 29 10 64 57 eller tlf. 97 64 06 34.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag den 24. april 2022, og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27-28. april eller løbende efter aftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hjørring
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1