Social- og sundhedsassistenter til nyoprettede aften- og nattevagtsstillinger i akutmodtagelsen med tilsynsfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

På Bispebjerg og Rigshospitalet er der lange og stolte traditioner for et tæt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Dette omfatter, at der dagligt bliver gået akutte tilsyn på patienter på de somatiske afdelinger.

Som noget nyt skal tilsynsfunktionen dække psykiatriske tilsyn alle ugens dage – dag, aften og nat. Tidligere har det kun været læger, der har gået tilsyn aften, nat og weekend. Nu skal social- og sundhedsassistenter være med på disse tilsyn.

Vores kommende kollegaer skal være en den af den tilsynsgående enhed, der består af 2 sygeplejersker og 1 overlæge, der varetager funktionen i dag tiden på hverdage. Enheden har ansvaret for psykiatriske tilsyn på somatiske afdelinger på Bispebjerg og Rigshospitalet.

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du læse videre!

Akutmodtagelsen – en helt unik arbejdsplads

Du bliver ansat i Psykiatrisk akutmodtagelse på Psykiatrisk Center København. Vi er en travl afdeling, hvor patienter kan henvende sig 24 timer i døgnet. Vi modtager ligeledes patienter fra vores ambulante enheder, somatikken, 1813 og praktiserende læger.

Vi modtager i gennemsnit 24 patienter dagligt, som alle vurderes af sygepleje- og lægefagligt personale. Afsnittet har 9 enestuer, hvor det er intensiv observation og behandling af patienterne, der er i fokus.

Hvad bliver din rolle?

Din opgave er primært at gå tilsyn med forvagten. Herudover vil det være at vejlede, støtte og intervenere i forhold til patienter med psykiatriske problemstillinger på somatiske afdelinger. Du skal fungere som sparringspartner for plejepersonalet på de somatiske afdelinger

Stillingen er forankret i psykiatrisk akutmodtagelse, hvilket vil sige at du er i vagt der, når der ikke er behov for tilsyn. Du vil dog ikke være en del af normeringen i akutmodtagelsen

I akutmodtagelsen står du med i første række, når mennesker med akut opstået psykiatriske problemstillinger har brug for akut intensiv pleje og behandling. Her bliver du fagligt udfordret indenfor hele det psykiatriske og somatiske felt.

Hvem er du?

Du er uddannet social- og sundhedsassistent, og har du erfaring fra psykiatrien og/eller somatikken.

  • Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer eller, hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo i løbet af meget kort tid.

Hvorfor skal du søge stillingen hos os?

Du får en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og fagligt engagerede kolleger.

Du bliver en del af et intensivt læringsmiljø, hvor du får:

  • Grundig oplæring/undervisning i triagering, monitorering, ekg-måling, blodprøvetagning, PVK-anlæggelse og alkoholabstinensbehandling
  • Kurser i konflikthåndtering og vedligeholdelsestræning 3 gange årligt
  • Supervision hver anden uge
  • Et arbejde med fokus på udvikling og sikkerhed

Er du interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet, eller hvis du vil på besøg til en kop kaffe og en rundvisning, kan du ringe til oversygeplejerske Anne Mette Jørgensen på 29 99 95 84 eller skrive på mail [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse den 1/11 2022 eller efter aftale.

Søg stillingen via link på siden senest den 15/9-22

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København Ø
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i København
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1