Praktikanter til udvikling af koncept for innovativt lærings- og aktivitetscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København


Søger du et fagligt udfordrende praktikforløb? Kan du arbejde målrettet, struktureret og med høje forventninger til at levere et konkret resultat, der skal gøre en forskel for vores 1 mio. borgere og være med til at redde liv og forebygge brande?

Vi søger dygtige praktikanter til udvikling af koncept og forretningsmodel for et nyt og innovativt lærings- og aktivitetscenter, som skal være omdrejningspunkt for vores vigtige arbejde med at lære borgerne om forebyggelse af brande og ulykker.

Med vores nye forebyggelsesstrategi har vi sat nogle ambitiøse mål. Får vi lavet lærings- og aktivitetscentret, skal det styrke vores borgerrettede forebyggelsesindsats ved at koordinere og udfolde forskellige tilbud til børn og voksne, der kombinerer leg og læring i en slags beredskabets 'experimentarium' og som kan indeholde eksempelvis skoletjeneste, en mobil forebyggelsesenhed eller andre tilbud. Der skal tænkes strategisk og innovativt for at finde nye måder at inddrage og involvere borgerne i at ændre adfærd og udnytte vores ressourcer mest effektivt.

Vi tilbyder


Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du sammen med en tværfaglig gruppe af andre praktikanter og projektets leder får mulighed for at udfolde og bringe din faglighed og kompetencer i spil. Forventningerne til jeres arbejde er høje, og resultatet vil blive præsenteret for vores bestyrelse som beslutningsgrundlag om et eventuelt lærings- og aktivitetscenter.

Vi lægger vægt på, at dit praktikophold giver dig konkret og relevant erhvervserfaring, som du fremadrettet kan bruge. Vi sørger for et introforløb til det beredskabsfaglige område, og du vil gennem projektet få mulighed for at lære vores organisation og branche at kende. Under praktikforløbet får du løbende sparring fra projektlederen og et tæt samarbejde med andre praktikanter, så dit faglige udbytte bliver stort og lærerigt. Du kommer til at arbejde med forskellige analyse- og projektmetoder, indsatsteori og meget mere som du og dine med-praktikanter bringer i spil.

Hvem er du?


Vi forestiller os, at du er kandidatstuderende på en videregående uddannelse eller er i sidste del af en erhvervsakademisk uddannelse. Din uddannelsesretning kan eksempelvis være inden for økonomi og forretningsstudier, socialvidenskab, adfærdspsykologi, katastrofe- og risikomanagement, kommunikation, lærer- og pædagoguddannelse, oplevelsesøkonomi eller anden relevant studieretning.

Uanset din faglighed er det vigtigste, at du er engagereret og har lyst til at bidrage med dine idéer, kan varetage selvstændige opgaver og er god til at samarbejde i et team. Vi forventer, at du kan arbejde super-struktureret og resultatorienteret samt er god til at planlægge og til at formulere dig især skriftligt.

Opgaverne


Projektet skal munde ud i en samlet konceptbeskrivelse for det nye center med en række del-leverancer undervejs i forløbet, som du sammen med de øvrige praktikanter og jeres faglighed hver især skal være med til at udvikle og udarbejde. Eksempler på opgaver kan være:

  • Udarbejde markedsanalyser og en forretningsplan
  • Beskrive en forandringsteori
  • Lave risiko- og sårbarhedsanalyser
  • Beskrive oplæg til konkret adfærdsdesign
  • Udarbejde oplæg til kommunikationsstrategi og formidlingskoncepter
  • Tilrettelægge og beskrive oplæg til uddannelses- og oplevelsestilbud mv.

Hvem er vi?


Som praktikant hos os bliver du en del af Danmarks største beredskab. Vores ambition er at være på forkant med udviklingen, og vi er en social og rummelig arbejdsplads med fokus på trivsel, faglige ambitioner og gode muligheder faglig og personlig udvikling. En tidligere praktikant har fx udtalt:

"Jeg vil klart anbefale et praktikforløb hos Hovedstadens Beredskab. Jeg blev taget rigtig godt imod, og følte mig med det samme som en del af teamet, hvor jeg hurtigt fik ansvar med gode muligheder for indflydelse og til at bruge mine kompetencer. Det er en virkelig alsidig og stor organisation, hvor man bliver udfordret og kan lære utroligt meget. Det er en spændende verden, og jeg blev overrasket over, at beredskabet er så meget mere end de blå blink."

Sådan søger du


Praktikopholdet er normeret til 37 timer om ugen i 4-5 måneder med start omkring 1. september 2021 og kan i et vist omfang tilrettelægges fleksibelt i forhold til start- og slutdato eller hvis du skal følge et eller flere fag undervejs. Praktikken vil være ulønnet, dog udbetales der et mindre honorar ved praktikperiodens udløb, og du får en helt særlig mulighed for at opleve et beredskab indefra.

Send os en kort og motiveret ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forebyggelseschef Cecilie Lillelund på tlf. 21 80 53 91. Skriv evt. en sms, og du vil blive ringet op. Send os din ansøgning, så snart du kan, da vi løbende holder samtaler, indtil vi har fundet de rette kandidater.

Om Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab er Danmarks største beredskab med næsten 1.000 medarbejdere og frivillige og har et samlet budget på ca. 550 mio. kr. Beredskabets opgave er at forebygge, begrænse og afhjælpe skader på personer, ejendom og miljøet ved ulykker og katastrofer.

Vi dækker 8 kommuner og ca. 1 mio. borgere, og vores ambition er at være på forkant med udviklingen af fremtidens beredskab og være en stærk medspiller i forhold til kommunernes visioner om at skabe tryghed og robusthed til gavn for borgerne.

Hovedstadens Beredskab ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København
  • Lørdag den 10. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i København over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
6. september 2024 31
5. september 2024 31
4. september 2024 30
3. september 2024 29
2. september 2024 30
1. september 2024 32
31. august 2024 33
30. august 2024 32
29. august 2024 33
28. august 2024 33
27. august 2024 32
26. august 2024 30
25. august 2024 32
24. august 2024 32
23. august 2024 32
22. august 2024 32
21. august 2024 32
20. august 2024 27
19. august 2024 27
18. august 2024 28
17. august 2024 29
16. august 2024 30
15. august 2024 30
14. august 2024 31
13. august 2024 30
12. august 2024 29
11. august 2024 29
10. august 2024 29
9. august 2024 29
8. august 2024 29
7. august 2024 30

Værd at vide når du søger job som sosu-assistent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer