Social- og sundhedsassistent søges til afdelingerne Tårnly og Tårnbo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Hvad skal jeg lave?

Vi søger en Social- og sundhedsassistent til at varetage de sundhedsfaglige opgaver omkring borgerne på afdelingerne Tårnly og Tårnbo.

Du skal varetage følgende opgaver:
  • Dispensering af medicin
  • Kontakt til læger, psykiater, neurolog og sundhedssystemet generelt. Sikre at borgerne får lige adgang/behandling i sundhedssystemet
  • Tilrettelægge sundhedstjek for borgerne
  • Lave sundhedsfaglig udredning og behandlingsplaner for borgere
  • Tilrettelægge og være med til at uddanne af det pædagogiske personale på afdelingerne
  • Behandle og følge op på UTH registreringerne på afdelingerne
  • Samarbejde med øvrigt personale på afdelingerne
  • Samarbejde med øvrige social og sundhedsassistenter på området
  • Samarbejde med sygeplejerskerne på Sødisbakke

Hvorfor skal jeg lave dette?

Vi er afdelinger med mange faggrupper; pædagoger, pædagogiske assistenter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ergoterapeuter, socialrådgivere og omsorgsmedhjælpere. Alle er ansatte til at varetage alle de udfordringer som borgerne oplever. Det vi søger, er en der kan koordinere den sundhedsfaglige indsats omkring borgerne.

Hvordan skal jeg lave det?

Du skal i samarbejde med teams tilknyttet den enkelte borger, tilrettelægge den sundhedsfaglige indsats omkring den enkelte borger. Så dine kolleger og du arbejder i samme retning omkring evt. udfordringer hos den enkelte borger. Det betyder at du skal samarbejde med samtlige 11 borger teams på afdelingerne.

Hvor meget skal jeg lave?

Du vil blive ansvarlig for at borgerne får lige adgang til sundhedssystemet som vi andre. Det betyder, at du har ansvaret for at der handles på observationer, måleværdier og kontakt fra sundhedsvæsnet som kolleger kan informere dig om.
Det er din opgave at sørge for at dine kolleger varetager de opgaver, som de kan varetage evt. uden en sundhedsfaglig uddannelse.

Hvor længe skal jeg lave det?

Dette bliver din funktion i alle dine arbejdstimer, som forventelig er mellem 30 og 37 timer.

Hvornår skal jeg lave det?

Du skal arbejde hverdage mellem kl. 8-16, hvor du leverer det antal arbejdstimer du er ansat til. Der kan ca. hver tredje måned blive behov for, at du er på arbejde i weekenden.

Hvor skal jeg lave det?

Du vil få arbejdsplads på både afdeling Tårnly og afdeling Tårnbo. Idet der skal varetages både medicin og dokumentation omkring de bosiddende borgere på begge afdelinger.
På afdelingerne Tårnbo og Tårnly bor der hhv. 5- og 6 borgere, der alle har udviklingshæmning. Ydermere har alle borgere et stort støtte- og vejledningsbehov. Tårnly og Tårnbo er to af de tre afdelinger i Tilbud for særforanstaltninger, og de bor på Tårnly og Tårnbo i en særforanstaltning.

Hvem skal jeg lave det sammen med?

Du vil blive eneste Social- og sundhedsassistent med denne specifikke opgave, men du skal samarbejde med dine SSA-kolleger på afdelingen, i tilbuddet og på Sødisbakke. Ydermere skal du samarbejde med dine øvrige kolleger om at få prioritet borgernes sundhed og at der følges op.

Hvad skal jeg bagefter?

Det er forventningen at dine arbejdstimer vil være fyldt med at varetage de beskrevne opgaver, men skulle der være tidspunkter med færre arbejdsopgaver, forventes du at bruge denne tid sammen med borgerne på afdelingerne.

Hvad er Tårnly og Tårnbo for et sted?

Tårnly og Tårnbo er to afdelinger i Tilbud for særforanstaltninger. Tilbuddet er et selvstændigt botilbud bestående af tre afdelinger som er et kombineret bo- og aktivitetstilbud.

I Tilbuddet er der tilknyttet ca. 100 medarbejdere, med speciale i særforanstaltninger, som en del af Sødisbakke, Området for Voksne med Udviklingshæmning, Specialsektoren i Region Nordjylland.

Samlet på alle tre afdelinger i Tilbuddet, bor der i alt 15 beboere – alle særforanstaltninger. Beboerne har nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau.

På alle afdelinger er der en høj normering, grundet beboernes funktionsniveau og støttebehov. Flere af beboerne har psykiatriske diagnoser inden for autismespektret eller en anden psykiatrisk tillægsdiagnose. I de tilfælde hvor beboergruppen oplever usikkerhed, kan det komme til udtryk via ritualiserende, udadreagerende eller grænseoverskridende adfærd - både fysisk og verbalt. Flere beboere har behandlingsdom eller dom til anbringelse på institution. Alle beboere i Tilbuddet har behov for en særlig tilrettelagt indsats.

Vi arbejder ud fra tilgangene og værdierne i Gentle Teaching, som er en psykologisk baseret filosofi om menneskelige tilgange og relationer og derudover er neuropædagogik samt low arousal de anvendte tilgange. Som medarbejder i Tilbuddet vil din funktion være at sikre genkendelighed, forudsigelighed, meningsfuldhed og tryghed for beboerne, så der skabes mulighed for udvikling og trivsel.

Du vil ved ansættelsen primært blive tilknyttet én afdeling, men der kan være tværgående funktioner i det samlede tilbud.

Vi kan tilbyde dig:
· En arbejdsplads med høj faglighed, stærke værdier og høje ambitioner.
· En arbejdsplads med mangeartede og vekslende pædagogiske opgaver med mulighed for personlig og faglig udvikling
· Engagerede kollegaer med hvem der kontinuerligt er faglige møder, som personalemøder, teammøder, temadage og supervision
· Mulighed for interne og eksterne kurser og uddannelser
· En personalegruppe der tværfagligt består af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ergoterapeuter, pædagogiske assistenter samt omsorgsmedhjælpere.

Ved ansøgning refererer du til Tilbudsleder Mette Aagaard

Vi søger en medarbejder med en arbejdstid på mellem 30 og 37 timer om ugen.

Arbejdstiden er fortrinsvis om dagen i hverdagene.

Løn i henhold til gældende overenskomst

Ansøgningsfrist den 18. august 2022.

Vi afholder samtale den 25. august 2022 på Sødisbakke.

Ansættelse er snarest muligt eller efter aftale.
Yderligere oplysninger kan indhentes ved:

Afdelingsleder Esther Bloch tlf. 29 35 53 89
Afdelingsleder Lars Daastrup tlf. 21 32 97 98
Tilbudsleder Mette Aagaard tlf. 92 43 81 96

Mere information kan findes på vores hjemmeside for Sødisbakke, Tårnly, Tårnbo og Løvhøj, samt Gentle Teaching.

Om Sødisbakke
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Sødisbakke har ca. 130 beboere og ca. 650 medarbejdere fordelt på 4 pædagogiske tilbud, med i alt 10 pædagogiske afdelinger, 1 samværs- og aktivitets tilbud samt flere serviceafdelinger. Sødisbakke har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med kommunerne. Vi er dertil også Danmarks største leverandør af viden samt pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) inden for vores felt.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Mariager
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nordjylland

    Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at arbejde som vikar, det gør hverdagen nemmere at du..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordjylland

    [xxxxx] er 1. leverandør i Brønderslev Kommune. Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår d..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    GENOPSLAG!Går du med en drøm om at blive en del af et mindre og engageret team, så er det lige dig, vi søger! Vi leder nemlig efter Social og Sundhedsassistent til fast aftenvagt – 30 t/u, med .
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    GENOPSLAG!Går du med en drøm om at blive en del af et mindre og engageret team, så er det lige dig, vi søger! Vi leder nemlig efter Social og Sundhedsassistent til fast dagvagt – 32 t/u, med st..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Mariager over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0