Social- og sundhedshjælper i Hjemmeplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Hjemmeplejen vokser og vi søger dygtige social- og Sundhedshjælper til Hjemmeplejen.

Er det dig, der er vores nye kollega? Vil du gerne gøre en forskel – arbejde selvstændig, men samtidig også være god til at samarbejde med dine andre kollegaer? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og om muligt forbedre sit funktionsniveau?

Så vil hjemmeplejen, Frederiksværk lige være et sted for dig.

I Halsnæs hjemmepleje arbejdes der i 4 grupper, en sygeplejegruppe og tre hjemmeplejegrupper med base i henholdsvis Frederiksværk, Melby og Hundested. Hjemmeplejegrupperne består af SSH og SSA, og i Frederiksværk gruppen vil du få 45 kollegaer, samt have kontakt med både SSH – og SSA elever, da vi er godkendt som uddannelsessted. Vi sætter stor ære i høj faglighed, hvorfor vi i Halsnæs ikke benytter ufaglærte i plejen.

I det daglige arbejdes der ud fra at matche gruppens kompetencer med borgernes behov, samt sikre høj kontinuitet. Der arbejdes med udgangspunkt i den enkelte borgers behov, samt borgerens ressourcer – rehabiliterende tilgang eller understøttende alt efter borgeren funktionsniveau. Vi støtter op om borgerens hverdag og arbejder målrettet på at bruge vores ressourcer til borgerens bedste

Vi tilbyder:
  • Ansættelse i en hjemmepleje der er i god udvikling og dermed gode muligheder for at også du kan udvikle og dygtiggøre dig. udfordringer.
  • Grundig oplæring/introduktion med mentor.
  • Vi arbejder med velfærdsteknologi. Alle får stillet arbejdstelefoner til rådighed. Her vil dagens opgaver været beskrevet, ligesom det vil være muligt at søge faglig viden. Nogle "besøg" er virtuelle gennem skærmbesøg.
  • Vi støtter op om borgerens hverdag og arbejder målrettet på bruge vores ressourcer til borgerens bedste.
  • Kollegaer, der sætter pris på godt humør og et godt samarbejde om at løse opgaverne.
  • Der er løbende kompetenceudvikling for alle medarbejdere.


Vi forventer at du:
  • Vil være med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte borger med udgangspunkt i borgerens ressourcer, behov og interesser, samt at du vil være med til at fastholde og om muligt øge borgers ressourcer til at mestre hverdagens gøremål.
  • Har overblik og er fleksibel.
  • Vil medvirke til et godt arbejdsmiljø.
  • Lægger vægt på åbenhed og dialog.
  • Kan bruge elektronisk omsorgsjournal på telefon/PDA som dagligt arbejdsredskab.
  • Vil arbejde ud fra Halsnæs kommunes vision samt Hjemmeplejens vision.


Stillingen:
Timetal efter aftale.

Stillingen er fortrinsvis dagvagt, dog kan enkelte aftenvagter forekomme, og indebærer desuden weekendvagt hver anden weekend. Ingen nattevagter.

Yderligere oplysninger:
Halsnæs Kommunes vision og personalepolitik kan findes på Halsnæs Kommunes hjemmeside www.halsnaes.dk .

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Områdeleder i Frederiksværk Helle Kristiansen, telefon 21 41 07 58.

Ansøgningsfrist mandag den 13. december 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes løbende så skynd dig at sende din ansøgning.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2d283726)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Frederiksværk
  • Fredag den 13. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
21. august 2024 1