Hjemmeplejen i Stevns Kommune søger nye kolleger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hårlev

Hjemmeplejen i Stevns Kommune er i rivende udvikling og vækst

Vi søger nye kollegaer i dag og aftenvagt, som vil være en del af en spændende udvikling, der allerede er i fuld gang og som kommer til at foregå i hele 2021 og årene frem.
Vi søger SSH og SSA til faste stillinger, primært dagvagt, med indmøde i Store Heddinge (Birkehøj) og Hårlev pr.1. oktober eller efter aftale.

Det er vigtigt, at der er en solid base for det arbejde, der skal løftes. Derfor er dit grundrul i orden og vagtplaner er i tråd med de behov, der er for fremmøde hver dag. Køreruterne sikrer kontinuitet, således at det er de samme borgere du kommer hos og opgaverne er tilpasset, så der er tid til borgerne.

Dette er du - sammen med din leder - med til at få til at gå op i en højere enhed, på faste morgen/aften startmøder og regelmæssige holdmøder, hvor køreruterne tilpasses. Her vil det tværfaglige samarbejde være med til at styrke kontinuiteten hos borgerne og øge den faglige kvalitet i den pleje og omsorg, du leverer hos borgerne.

Du finder det naturligt, at ”dine” borgere bliver mødt med værdighed, empati og omsorg, og du støtter dem i at leve deres liv på en måde, så de bevarer deres integritet og identitet. Du har en rehabiliterende tilgang til faget og øje for udviklingen hos den enkelte.

Sidst men ikke mindst, er en del af dit arbejde, at du dokumenterer i det elektroniske omsorgssystem Cura, i forbindelse med dit besøg hos borgerne. Vi sørger selvfølgelig for god oplæring.

Stevns Kommunes nye vision: ”Stevns – du kommer igen” understøtter troen på os selv, kollegaerne og på borgerne. Det kan godt være man laver en fejl eller har tabt noget af sit funktionsniveau, men vi tror på, at sammen kan vi gøre en forskel og være med til at spille hinanden gode.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Leder af Hjemmepleje Syd(Dag og Aften) Anita Bager tlf. 21390572 mail: [email protected]
Leder af Hjemmepleje Hårlev(Dag og Aften) Sia Meisner tlf. 51168109 mail: [email protected]

Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har de samme værdier som os, så skynd dig at sende os en ansøgning via linket nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021 - søg stillingen elektronisk nedenfor.
Samtaler afholdes i uge 32, eller efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hårlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hårlev
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hårlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hårlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hårlev over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1